|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GS Forum κόβει την πίτα του το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011 !
Μπράβο στους ανθρώπους που έτρεξαν ώστε αυτη η διοργάνωση να είναι τέλεια.Χαρηκα πολύ που είδα πάλι φίλους αλλά και που είχα την τύχη να γνωρίσω ακομα περισσότερους. Και του χρόνου λοιπόν ακομα μεγαλύτερη και πιο πολλοί.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GS Forum κόβει την πίτα του το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011 !
απο αυτές που είδαμε μέχρι τώρα,
μακράν οι καλύτερες φωτό που τραβήχτηκαν! της βγάζαμε πολύ χαλαρά ημερολόγιο |
|
|||
|
|||
Απλα τελεια!
|
|
|||
|
|||
ηταν απιθανα.μπραβο στους διοργανωτες,και σε οσους πηραν μερος στην εκδηλωση.το κλιμα ηταν αυτο που επρεπε.ευχαριστουμε για τα ομορφα δωρα.και του χρονου ολοι μαζι.
|
|
|||
|
|||
συγχαρητήρια για ακόμη μιά φορά ! εύχομαι του χρόνου οι υποχρεώσεις να είναι λιγότερες και να τα καταφέρω να το δώ κ από κοντά !
|
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια σε όλους για την τόσο ΑΨΟΓΗ διοργάνωση!!!
Πρώτη φορά βλέπω τόσο μεγάλη συμμετοχή στον χώρο και μπορώ να πω ότι όλα ήταν απλά τέλεια! Ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να το ζήσω από κοντά! Σμπρίνης Κώστας |
|
|||
|
|||
επεστρεψα και εγω στα Χανια ....
....αλά ακόμα δεν γύρισα ........ είμαι ακόμα στο Ράντζο |
|
|||
|
|||
Παιδιά κάποιος ξέχασε μία πλαστική βάση για το πλαινό stand...
όποιος είναι ας μου στείλει pm... ... |
|
|||
|
|||
πολλα μπράβο παιδιά...δυστυχώς εγώ λόγω υγείας ήταν αδύνατο να ακολουθήσω....εύχομαι πάντα τέτοια να έχουμε, δεν είναι τυχαία πάντως η επιτυχία
|
|
|||
|
|||
Ήταν οτι καλύτερο που έχω πάει σε συγκέντρωση μοτοσικλετών.Συγχαρητήρια σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 560 | 14-02-2010 22:12 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |
113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 14:29 |