|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ασφαλτινα Ελληνικα Βουνα!! 7-8-9 Σεπτ. 2012!!
Απόσπασμα:
Αυτό μετά το: =, αναφέρετε στο ύψος του κάθε παίχτη; Επίσης έχω μία απορία για τα Λαϊκά Λαχεία. Έχω κερδίσει στην χιλιάδα, από 34000 έως 34999 και λέει πως κάθε αριθμός κερδίζει από 10 ευρώ. Εγώ έχω από την πεντάδα, τα τέσσερα δελτία με τον ίδιο αριθμό, το πέμπτο το έδωσα στον γαμπρούλη μου, πόσο είναι το ποσό που μπορώ να διεκδικήσω; Α! και κάτι ακόμα, μήπως γνωρίζετε κάποια αξιόπιστη σελίδα που να λέει για τα ζώδια και να προβλέπει το μέλλον; Ευχαριστώ, προκαταβολικά. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εδώ παίζουν στοιχήματα; Ποιοοος ήταν ο Βολιώτης που έμεινα από μαπταρία; |
|
|||
|
|||
Σ ενα στοίχημα να μείνουμε?
|
|
|||
|
|||
Μήπως δεν ξέρουμε κάτι
Μήπως πρέπει να ραφτούμε |
|
|||
|
|||
Οσα ΔΕΝ φτανει η αλεπου ................
ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για να μπουν τα πραγματα στη θεση τους !!! ο Βολιωτης ημουν εγω και δεν εμεινα!!! απλα επεσε η μπαταρια γιατι και εγω και ο Spitiko ξεχασαμε διακοπτες τωρα στο στοίχημα... Ψηφίζω Νακο οχι μονο γιατι με εβαλε μπροστα και έφυγε τελευταίος αλλα γιατι εκανε τους αλλους να των κυνηγάν απο την 1η μερα με τα 7κ προβατίνα!!! οσο για τους Βολιωτες !!! Ο θειος Tolhs εχει σχολη !!! είμαστε σε αλλο οδηγικα πλανήτη .... σαν να λεμε Barcelona |
|
|||
|
|||
Στα ασφαλτινα Ελληνικα βουνα 2 θα ερθω.....................................ΜΕ ΤΙΣ ΖΑΝΤΕΣ ...............ετσι για να εχει σασπενς......
Οχι τιποτα αλλο ...ΑΛΛΑ για να μην καθομαι και βγαζω λασποτηρα |
|
|||
|
|||
[QUOTE=ΑΝΤΩΝΗΣ82;759740] απλα επεσε η μπαταρια γιατι και εγω και ο Spitiko ξεχασαμε διακοπτες
δεν λες οτι δεν εκλεινες ουτε τον διακοπτη στις στασεις για να προλαβεις αυτην την κουλομαρία τον tolhs Last edited by tsitsos; 17-09-2012 at 07:44. |
|
|||
|
|||
εγω λεω στα ασφαλτινα ελληνικα βουνα 2 να πας διπλος. ουτως η αλλως οταν πας σαν διοροφο λεωφορειο πρεπει να εχεις και κοσμο πανω
|
|
|||||||
|
|||||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|