|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!
Απόσπασμα:
Το σωστό είναι ότι ολα τα 1200 βγάζουν μαξ ροπή < 1200/10 δηλ. <120 Νm. Τα άλογα είναι συνάρτηση των στροφων επί της ροπής. Για να πας στα 125 άλογα με αυτά τα κυβικά θέλεις 9.000 στροφές. Σου έφερα παράδειγμα 4κύλινδρος κινητήρας πεζο 1300 κυβικων group A αγωνιστικός, έχει 116 άλογα στις 8.200 στροφές. Αν του κόψεις 100 κυβικά κ 550 στροφές είναι δυνατόν να φτάσεις τα 125 άλογα ??? Aς βγουν οι μηχανoλόγοι του forum να πουν την άποψή τους |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
14,000 με φπα??? ή χωρις??? τωρα ειδα οτι εχει και ηλεκτρονικο γκαζι, ωωωωχχχχ, η καινουρια αναρτηση που λεει dynamic esa, ποια η διαφορα με την προηγουμενη?? (αν ξερει καποιος) |
|
|||
|
|||
Που πήγε εκείνος ο ενθουσιασμός των πρώτων ημερών.
Με το που έγινε η επίσημη παρουσίαση ξαφνικά παγώσατε όλοι σας. Θέλω να μου πει κάποιος από εσάς. Ποιος θα εμπιστευτεί τη ζωή του στο Ηλεκτρονικό γκάζι όταν γνωρίζεται όλοι σας την ποιότητα των Ηλεκτρονικών της. Για μια ακόμη φορά δεν με ακούσατε και αφήσατε τον ενθουσιασμό σας να σας κυριέψει. Μην στενοχωρείστε όμως . Υπάρχουν και αξιόπιστες εταιρίες. Ελάτε στην σιγουρά και αξιοπιστία. Αφήστε τα προβλήματα του παρελθόντος στην λήθη της Ιστορίας. Πάντα μπροστά αδέρφια. ............... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τι το κακο ? κε το 1000rr ηλεκτρονικο γκαζη εχει αλλα δεν ακουστηκε κατι !!! ο κοσμος κηταει μπροστα για τουτο κε παει κε μπροστα !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν μπορεί να έρχεσαι στην τελευταία και να ρωτάς από την αρχή. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για να το πω απλά και χωρίς χιούμορ αλλά καθόλου κατά τη γνώμη μου προσβλητικά (τουλάχιστον όχι περισσότερο από όσο προσβάλετε εσείς τη νοημοσύνη μας): ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΕ; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μια μέρα σας άκουσα και σοβαρεύτηκα και σταμάτησα να πειράζω τον κόσμο. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Και απο τότε ορκίστηκα. Ποτέ Ξανά.............. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα τους σκίσουμε τους μπεβεδάκηδες.. |
|
|||
|
|||
Μήπως να καταργήσουμε το forum ή έστω να του αλλάξουμε όνομα; Τι λέτε;
Εγώ ψηφίζω ναι. Εξάλλου αν αφαιρέσετε τα post μου, θα βρείτε ότι τα μισά υπόλοιπα post είναι από κάποιους που δεν έχουν (ή κάποιους που δεν θέλουν) BMW GS και λένε αυτό το πράγμα. Αν δεν δούλευε και ο GeorgeP (που είπε ότι λόγω δουλειάς έχει εξαφανιστεί) Α-ΝΕ-ΤΑ τα μισά threads θα ήταν για τη μαλ*κία των GS (και κατ' επέκταση πόσο ΗΛΙΘΙΟΙ είμαστε εμείς που τα έχουμε). Εγώ διαλέγω να είμαι ηλίθιος. Ουρτ. Κοροϊδία είναι το θέμα. (Νίκο λέω να αφαιρέσω και όσα στοιχεία έχω γράψει τόσο καιρό, δεν έχει νόημα, είναι σαν να μπαίνω στο moto.gr και να έχει και Honda Night) Πραγματικά έχω βαρεθεί και δεν γελάω πια με το χαβαλέ αυτό ή το λούνα παρκ ή όπως θέλετε πέστε το. Άλλη μια φορά την κοπανάω, να είστε όλοι καλά, θα τα πούμε σε μερικούς μήνες κάνα χρόνο που θα μου έχει περάσει ή (πιθανότερα) θα έχω ξεχάσει γιατί είχα φύγει (έτσι έχω ξαναγυρίσει εξάλλου). Αν οι άλλοι την βρίσκετε έτσι (επειδή είναι καλά παιδιά κλπ. - που δεν λέω δεν είναι ούτε έχει σχέση) δικαίωμα σας. Εγώ έρχομαι στο gsforum γιατί νόμιζα ότι είναι το... Forum για το GS (κοίτα κάτι παρεξηγήσεις ε; απορώ πως μου κατέβηκε). Last edited by NLS; 07-11-2012 at 01:01. |
|
|