|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
παραγελθηκε ενα πισω EXP ......στην εκπληκτικη τιμη των 135 € .......εν αναμονη της παραλαβης του...........
+μτφ κτελ 10€ +περαστικα σε λαστιχά αγνωστο μου 5€........οταν αλλοι τρεις που ειμαι πελατης τους μου ζητουσαν 20 € αν με ξαναδουν να με αφοδευσουν ......... φυσικα με ανυσηχει λιγο αυτο το θεμα http://www.gsforum.gr/456017-post234.html αλλα θα δουμε Last edited by GAGARIN; 08-09-2011 at 15:04. |
|
|||
|
|||
Στα 245 με την εκπτωση.
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα.
Για ένα ζευγάρι continental trail attack να τα δοκιμάσουμε και αυτά. Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
σημερα εβαλα τα καινουργια μου λαστιχα στον νικο τον περιστερα.ολα τα παιδια ηταν αψογα και ειληκρινα εχω παθει πλακα με τον επαγγελματισμο και την ευγενια που παιρνεις απο την στιγμη που παρκαρεις απ'εξω τους αξιζει ενα μεγαλο μπραβο οπως ενα μεγαλο μπραβο αξιζει και στο forum και στον νικο (λεοντοκαρδο) που μας δινουν την ευκαιρια να απολαμβανουμε τετοιες υπηρεσιες
και παλι μπραβο ρε παιδια |
|
|||
|
|||
Καλημέρα!
Τελικά αφου δεν γίνεται αλλιώς θα περάσω να φορέσω καινούριο τακουνάκι στην καλή μου! Νικόλα ενα ζευγάρι Metzeler Karoo 2 για να περάσουμε το Level 2 και για να βγάλουμε και το χειμώνα! Σας ευχαριστώ και πάλι! |
|
|||
|
|||
δε ξέρω αν προλαβαίνω γτ πρεπει να τα βάλω μεθαυριο αλλά ευχαριστω εκ των προτερων! metzeler sahara 3 (90/90-21 & 130/80-17). νικο στελνω pm με τα απαραίτητα...
|
|
|||
|
|||
έβαλα κι εγώ σήμερα λάστιχα και ήταν άψογοι όπως πάντα.
πάντα τέτοια. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ο έμπορος ενημερώθηκε ...
|
|||
|
|||
Λεοντόκαρδε και μένα ένα ζευγάρι tkc 80 για το 800 ! Ευχαριστώ!!!
|
|
|||
|
|||
Λεοντόκαρδε σου έστειλα και εγώ pm..
Γιατί το σκ προβλέπεται χωμάτινο |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |