|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Απόσπασμα:
Ο έμπορος ενημερώθηκε ... τηλεφώνησε για ραντεβού ...
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ο έμπορος ενημερώθηκε ... τηλεφώνησε για ραντεβού ...
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πήγα σήμερα και τα φόρεσα!!! Άψογη εξυπηρέτηση και καφεδάκι κέρασμα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο (λεοντόκαρδος) και κατ επέκταση σε όλο το gs forum...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απο σήμερα το απογευματάκι η καλή μου έγινε πλέον πιο χωματινή! Φορεθήκαν τα τακουνακια της (karooδακια) και είμαστε έτοιμοι για level 2. Οι εντυπώσεις που μου άφησε ο κος Περιστεράς ήταν οι καλύτερες και αρκετές για να με κάνει πλέον έναν απο τους μόνιμους πελάτες του! Αψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση, πολυτελής χώρος και πολλά άλλα! Για το GSForum και τις "ειδικές" τιμές που απολαμβάνουμε όλοι, μην τα ξαναπούμε και κουράζουμε τον κόσμο! Απλα respect! |
|
|||
|
|||
Τα έβαλα σήμερα πολύ καλή εξυπηρέτηση και γρήγορα! Ευχαριστώ Λεοντόκαρδε!:sm6:
|
|
|||
|
|||
Τα έβαλα και εγώ τα λαστιχάκια μου την Πέμπτη 15/9.. Η εξυπηρέτηση άψογη και ούτε τσιγάρο δεν πρόλαβα να κάνω.. Και φραπεδάκι κερασμένο..Ευχαριστούμε πολύ για τις διευκολύνσεις που μας παρέχεται..
|
|
|||
|
|||
θελω κι εγω για το challenge λαστιχακια
|
|
|||
|
|||
ΠΑω για τα ANAKEE 2 για την F650GS. Ελπίζω να κουμπωσουν καλα διοτι ημουν ευχαριστημενος με τα bridgestone
Νικο, σου εστειλα πμ |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα και απο μένα!
Ηρθε η ώρα να πετάξω τα metzeler πριν με πετάξουν αυτά..!! Παρακαλώ να με συμπεριλάβετε για ένα ζευγάρι TOURANCE! GSA 1200. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Έστειλα σχετικό pm. Αντώνης |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |