|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικ
Καλημέρα Νίκο,
αν και έχει ενημερωθεί η εταιρία παλαιότερα, για αγορά ανταλλακτικού μου είπαν ότι πρέπει να ξαναλάβουν μήνυμα από το forum. Σε παρακαλώ αν μπορείς ενημέρωσέ τους. Έχω στείλει πμ |
|
||||
|
||||
Η εταιρία ενημερώθηκε ... .
|
|||
|
|||
Έτοιμος και εγώ για το 40.000
|
|
|||
|
|||
καλησπερα θα ηθελα να παρω κατι ανταλακτικα απο τη MnS . στελνω κ πμ
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα
Θα ήθελα να ρίξουν μια ματιά στην μηχανή μου γενικά και Να διορθώσουν αν γίνεται το πρόβλημα που έχω με το abs Εστειλα και pm. Sent from my iPad using Tapatalk HD Last edited by peterv; 16-10-2012 at 18:16. |
|
|||
|
|||
Καλησπερα!
Πρεπει να αλλαξω λαδακια οποτε παρακαλω πολυ να ενημερωσετε την Μ&S. Ευχαριστω εκ των προτερων. |
|
|||
|
|||
Καλημερα
Θα μπορουσατε να ενημερωσεται την Motion N Style στο κεντρο (Μεσογειων 198) για το σερβις των 40.000 χλμ για την επομενη Παρασκευη 26/10? Ευχαριστω χρηστος |
|
||||
|
||||
H προσφορά της εταιρίας ισχύει για το κατάστημα της Κηφισιάς ...
|
|||
|
|||
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΜOTION & STYLE
MΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ααααα ναι ??? δεν το ηξερα νομιζα οτι επιεδη ειναι η ιδια εταιρια κανουνε την εκπτωση τεσπα σε ευχαριστω |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |