|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS trOFFy 24-25-26/5/2013
σε ολα.. φωτος και διαδρομες.. Οι χωματινες ηταν επρεπε να ημουν με το Κ...Θα ζωγραφιζα στην λασπη.. δεν μπορεσα να ερθω, και του χρονου φιλαρακια.Για θεσμο το βλεπω
|
|
|||
|
|||
θεωρω οτι καποιες απο τις φωτο σας με ισως καποια επεξεργασια για πλακα μπαινει στην φωτο που υπαρχει με το που ανοιγεις την σελιδα του φορουμ (φωτο με την μηχανη και το σημα της bmw)
ακομα δειχνοντας τις φωτογραφιες σε ασχετους με την παρεα μας μοτοσυκλετιστες και μην λεγοντας τους που και ποιοι νομιζαν οτι επροκειτο για ξενους αναβατες και καπου στο εξωτερικο κυριοι ανεβασατε πολυ τον πυχη πασχαλη τατου και τα αλλα τα παιδια μπραβο και παλι |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εχει περασει ενα 24ωρο και ακομα δεν μπορω να βρω κατι να γραψω. Ολα με φαινονται φτωχα για να μπορεσω να εκφρασω συναισθηματα και καταστασεις. Ξανα ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας για αυτην την απιστευτη εμπειρια!!! Συνεχιστε να σηκωνεται φωτογραφιες και θα συπληρωσω και εγω με καποιες δικες μου αλλα μπροστα στου Τατοο και του Γιανναρου δεν πιανουν μια!! Last edited by MOYTPO; 28-05-2013 at 00:33. |
|
|||
|
|||
Φορτώστε τον server με ότι υλικό υπάρχει.....................ταξιδέψτε κι εμάς όσο περισσότερο μπορείτε...............
Απίθανη η παρέα σας, η βόλτα, τα τοπία, τα ψησίματα, τα φαγοπότια.......................τυχεροί όλοι όσοι το ζήσατε.......... τα Αθάνατα Ελληνικά Βουνά έχουν ακόμα μυστικά να αποκαλύψουν, κάντε πρόγραμμα για την επόμενη συνάντηση............... Δεν πρόκειται να την χάσω με τίποτα........... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
τι να πω τωρα εγώ?
Τα εχουν πει οι φωτογραφίες. Οσοι δεν ήρθαν πραγματικά εχασαν.Απίστευτα τοπία , δρόμοι, παρέα . Ενα μεγάλο bravo στα παιδιά που ετρεξαν για να έχει επιτυχία αυτό το event - θεσμος (νομίζω) πια. Είχαμε ομελέτες - προβατίνες - καλαμάκια ...εεεεεεε σουβλάκια ήθελα να πω () καταπληκτικούς ψήστες , φωτογράφους , νοσοκόμους , υλοτόμους αλλά πολλα πολλα φιλαράκια. Δεν πρέπει να εχει ξανακάνει forum τέτοιο εγχειρημα (τουλάχιστον χωρίς επαγγελματίες που να θέλουν και το κατι τις τους). Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα. Φώτο σε συνέχεια(αν και λίγες). Ένα ευχαριστώ και στο γυναικάκι μου που μου επέτρεψε να έρθω χωρίς να θέλει Μάταλα......Ένα Παρίσι μονο |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εστάλη από ΤΑΠΑΤΟΚ-ΤΑΠΑΤΟΚ! Last edited by alx_k; 28-05-2013 at 08:55. |
|
|||
|
|||
Εστάλη από ΤΑΠΑΤΟΚ-ΤΑΠΑΤΟΚ! |
|
|||
|
|||
Μπράβο Χρήστο, ωραίες εικόνες για να ξεκινήσουμε την μέρα μας...................
περιμένουμε και τις επόμενες δύο ..................... |
|
|