|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ?? ΑΛΛΑΞΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ METZELER EXP ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ..ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΗΔΗ 350 ΧΜ ΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 140ΚΜ ΔΙΟΤΙ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 120-130 ΚΜ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΑΦΗΓΗΘΗΚΑ,ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΝΤ/ΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ DUNLOP TR91..ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ,ΑΨΟΓΟΣ..ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΛΑΤΗ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 40 €..ΑΥΤΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ.. |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα!
Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους για τη συνεργασία που πέτυχαν με τον συγκεκριμένο επαγγελματία, έχω ακούσει τα καλύτερα γι' αυτόν. Ενδιαφέρομαι για τα ελαστικά της Continental, τα ContiTrail Attack! Είμαι κάτοχος ενός F800 GS, ενώ οι διαστάσεις των ελαστικών που φοράει η μηχανή είναι μπροστά 90/90 R21 54V και πίσω 150/70 R17 69V! Ποια είναι η καλύτερη τιμή που μπορεί να γίνει και τι περιλαμβάνεται στην τιμή; Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Η τιμή αντιπροσωπείας (ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.) στις 26-9-2011 μετά από τηλεφωνική επικοινωνία είναι 295,80 Ευρώ με Φ.Π.Α. (αγορά). |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Όλα όσα θέλεις να μάθεις ... εδώ !!! .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το γράφει στο τέλος του πίνακα. Continental TRAIL ATTACK 110/80/19 - 150/70/17 .................................. 270 €Για διαστάσεις απο 1200 GS η τιμή είναι: Τώρα για τα δικά σου πιστέυω πως θα είναι σχεδόν η ίδια τιμή αν όχι ενα κλικ παρακάτω. Last edited by evanslam; 28-09-2011 at 12:04. |
|
|||
|
|||
καλησπερα
να ζητησω κ εγω μια ενημερωση στον εμπορο για να αλλαξω ελαστικα. ευχαριστω |
|
|||
|
|||
Ετοιμάζομαι και εγώ για λαστιχάκια, δεν βλέπω πουθενά τιμή για Pilot 3, είναι εύκολο να ρωτήσουμε μια τιμούλα?
Διαβάζω καλά σχόλια και έχω ψηθεί ήδη Για R1150GS |
|
|||
|
|||
Να πω και εγω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λεοντοκαρδο για την εξυπηρέτηση .όπως επίσης και ένα μεγάλο μπράβο στο κατάστημα του Περιστερά για την πολυ καλή εξυπηρέτηση τόσο του ίδιου αλλα πιο πολυ των παιδιών που δουλεύουν στο κατάστημα .Άλλαξα και τις βαλβίδες προληπτικά ,έβαλα τις πλαγιαστες αλουμινενιες 30€ τιμή και αυτές για το forum ....σαν άσχετος που είμαι μου ρθε λίγο ντουβρουτζάς με την τιμή αλλα αφού δεν ήξερα .....είπα οκ βάλτες και ο Θεός βοηθός .
|
|
|||
|
|||
Καθώς τα ΑΝΑΚΕΕ που σκεφτόμουν να βάλω αργούν πολύ μετά τις συμβουλές των φίλων στον καφέ της Τετάρτης αποφάσισα να επιλέξω πάλι να φορέσω στην γαϊδούρα τα ίδια λαστιχάκια που φόραγε πριν και να μην πειραματίζομαι μιας και δεν έχω και κανένα πρόβλημα με τα συγκεκριμένα!
Νικόλα σου στέλνω p.m για λεπτομέριες! |
|
||||
|
||||
Ο έμπορος ενημερώθηκε ...
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |