|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!
Ρε NLS που πας μετά από 73 σελίδες.
|
|
|||
|
|||
Απο την τελικη ταχυτητα το γυρισαμε στην υποδυναμη.Η τελικη με πια συναρτηση βγαινει?μονο η υποδυναμη παιζει ρολο για την τελικη?Το v-strom το χιλιαρακι με τα 98 ονομαστικα αλογα ξερεις κανεις την πραγματικη τελικη?εγω την ξερω.ζητω συγνωμη με τα off topic και για
να το διορθοσω να σας πω οτι σε λιγο παω να δωσω την προπαραγγελια μου αν μου πουν βεβαια οτι το κουστουμι δεν θα ξεπερασει τα 18.Αμα μαθω σημερα κατι σιγουρο για την τιμη θα το γραψω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χανεις τα λογια σου, στο εχω ξαναπεί.................... Μιλας για στοιχεια μηχανολογιας που για κομπιουτεραδες σαν τον ΝΛΣ ειναι κινεζικα............ Διαβαζουν για ιπποδυναμη και τρελαινονται για την τιμη της αγνοωντας οτι ιπποδυναμη ανευ ροπης=faulse hp σαν απολυτη διδομένη τιμη. Εξάλλου δεν κατανοουν τι σημαινει η λεξη ροπη στρεψης και την σημασια της σε ενα κινητηρα. Αδυνατουν να κατανοησουν βασικα πραγματα π.χ. οτι 125 ιπποι με ροπη 80NM=με κινητηρα που σερνεται απο τις 1000 μεχρι τις 7000στρ...........μην ασχολεισαι λοιπον. σ.σ. Προς αποχωρισαντα ΝΛΣ, σημερα και χθες και προχθες οι ταξιτζηδες εχουν απεργια, απεργω κι εγω, αν και ειμαι εναντια στην καθε ειδους απεργια, για να μην σπασουν το αυτοκινητο μου κι εμενα στο ξυλο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγραφε για καποιον η για κατι ειχε τρελη δωσει ειρωνιας...,Απαραδεκτα ατομα.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μέτρηση της πραγματικής ιπποδύναμης |
|
|||
|
|||
Για να αλλαξουμε λιγο το κλιμα,μια φωτο που βρηκα στο γερμανικο gs forum,απο το νεο κυκλωμα ψυξης.... |
|
|||
|
|||
παρακαλω πολυ μην μου στεναχωρειτε τον ναπο
|
|
|||
|
|||
Δεν είναι και η πιό κομψή δήλωση.
|
|
|||
|
|||
Παναγιωτη για σκεψου εσυ δεν εχεις κανει εδω μεσα ακοψει δηλωση,?
Εδω ποιο πανω κατι ρωταει συντιπητης και του απαντα (οτι μας γυρνάς παλι πισω κτλ κτλ.....) Σπαν οφ και τελος απο πλευρα μου... |
|
|||
|
|||
Ασε, γιατι απο δηλωσεις και ειρωνια επι προσωπικου ορισμενων εχουμε χορτασει........η δηλωση του commander μας πειραξε τωρα?
Συγνωμη Παναγιωτη αλλα κι εγω ο ιδιος εχω ακουσει πολλα......... spam off |
|
|