|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum στις Αλησμόνητες Πατρίδες της Μ. Ασίας, 28 - 31/10/10!!!
Θαναση αναπολουμαι τις ωρες που ειμασταν μαζι να σαι καλα για δωσε στο λαο φοτο για παμε λεω και μην τεμπελιαζουμαι!!!!
|
|
|||
|
|||
Αφήσαμε πίσω μας την Έφεσο, κ τραβήξαμε για το Sirince, ένα ορεινό χωριό κοντά στο Κουσάντασι κ την Έφεσο.
Φτάνουμε στο Sirince… Wettex για καθαριότητα… Ο Νίκος την σκέπασε μην του την ματιάσουν… Στα σούκ… Τούρκικα pancakes… Mες το παζάρι… Τσάι Καφές + τσάι + ρακή….+ φυστίκια…. Το σκεύος όπου κρυβόταν ο ……. λογαριασμός…. Ο Νίκος κάνει…….κόνξες….. Ταβερνοκατάσταση….. Επιστροφή στο Κουσάντασι…. Συνεχίζεται…. Jefe Last edited by Jefe; 19-11-2010 at 15:46. |
|
|||
|
|||
Η τέταρτη ημέρα του ταξιδιού μας, μας βρήκε να παίρνουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο στο Κουσάντασι. Είχαμε φορτώσει τις μοτό μας κ ήμασταν έτοιμοι για να ξεκινήσουμε για το Pamukkale. Ο Γιώργος (FonGeorge), είχε γεμίσει το μπιμπερό με νερό, κ δοκίμαζε την πιπίλα… Κ ξανά στον δρόμο… Nikos-x Lias Nvythoul (Νίκος) Napgeo Moby_gr FonGeorge Capitain Sakis Comander Arkas Πορεία…Ανατολικά… Μία ενδιάμεση στάση… Pretenteris Ο Νίκος κάνει πασαρέλα….. Κ ο Σάκης κάνει τον τροχονόμο… Έτοιμοι κ πάλι για αναχώρηση… Εξοχικές κατοικίες στην επαρχία… Καλά πηγαίνουμε… Συνεχίζεται…. Jefe |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε Θανάση, εξαιρετικές φωτογραφίες.
Η διαδρομή από την Ρόδο απέναντι στο Μαρμαρί, και ανατολικά προς Kas (Καστελόριζο) και μέσα, είναι υπέροχη και κρύβει πολλούς Ελληνικούς, Περσικούς και μυθικούς προορισμούς. Οταν το Forum μας επαναλάβει εκδρομή στην Τουρκία, προτείνω τα μέρη εκεί κάτω (άνοιξη ή φθινόπωρο, όχι Καλοκαίρι) διερχόμενοι από Ρόδο ή από Κω. Μπράβο για το εξαιρετικό υλικό και πάλι. |
|
|||
|
|||
Ξεφορτώσαμε τις μοτό μας στο ξενοδοχείο,φορέσαμε αθλητική περιβολή…. Κ ξεκινήσαμε για ιαματικά λουτρά….
Έτοιμος για μπάνιο ο Κωνσταντίνος…. Ζεστό το νεράκι, όμορφη η παρέα… Ο Αντώνης αναπαύεται… Pamukkale… Έτοιμος …. Προετοιμάζεται…. Βραδινή εξόρμηση στο διπλανό χωριό… Το παπούτσι του Γιώργου (Gemat), ήταν πολύ μικρό σε σύγκριση με αυτά που πουλούσαν…. Πρόβα…..μπουρνουζιού…….. Απογευματινός καφές….. Συνεχίζεται…. Jefe |
|
|||
|
|||
Τις βλέπει κανείς τις φωτό???
Jefe |
|
|||
|
|||
Μπραβο Θαναση,μπραβο Κωνσταντινε γελασα με μερικες οπως το ποδαρακι που σηκωνει ο Νικολακης,τον υπνακο του Αντωνη,το πα######κι του gεματουλη.Αχ να σαι καλα δε φευγουν απο το μυαλο μου,το πως περασαμε,τι γελια καναμε και οι φωτο ηταν οτι επρεπε.Ευχαριστω......
|
|
|||
|
|||
Γιατί νομίζεις πως ξενυχτάμε Θανασάκη μου;
Για να ετοιμάσουμε τις βαλίτσες; Το απόγευμα, δεν μου τις εμφάνιζε όλες και τώρα κάνουμε την επανάληψη Όσο για το ποδαράκι Γιώτα μου. . . Η δύναμη της συνήθειας. . . Χροοόνια στις πασαρέλες βλέπεις. Αναμένουμε εναγωνίως την συνέχεια. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θαναση, προφανως εγω που εχω τη τιμητικη μου στις φωτογραφιες του Κωνσταντινου (μια και οδηγουσα συνεχως μπροστα σας...) αναζητω καθημερινα τις συνεχειες του "Κισμετ" μας! Εχαριστουμε εκ των προτερων για το χρονο που αφιερωνεις προκειμενου να τις ανεβασεις! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τουρίστας στην «ιστορία» μας, Αρχαίες Ελληνικές πόλεις ,Παράλια Μικράς Ασίας | morfeas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 20 | 28-07-2010 16:21 |
Το GS Forum πίνει καφέ στο Κόμο της Ιταλίας 30-6-2010 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 24 | 01-07-2010 10:05 |
Το GS Forum αναβαθμίζεται! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 10 | 23-03-2010 20:21 |
Το GS Forum και το newsit.gr στον καφέ της Τετάρτης 10-3-2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 13-03-2010 19:41 |
Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 11:26 |