|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικ
καλημέρα,
έφτασε η ώρα για το σέρβις των 30000.... μπορούμε να ενημερώσουμε το κατάστημα στη Μεσογείων? |
|
|||
|
|||
Καλημερα Νικολα. Σε παρακαλω ενημερωσε για service 50,000 τον Αγιο Στεφανο στις 17 Δεκεμβρη. Στελνω π.μ. Ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα αε όλους!
Ισχύει κάποια έκπτωση για εξοπλισμό αναβάτη;;;; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για τα
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2013?ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 2 ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ
|
|
|||
|
|||
Σε αγορα που εκανα εχθες σε ανταλακτικο μου ειπαν στην αρχη οτι δεν ισχυει η εκπτωση του GS forum .
Για να λέμε την αληθεια ομως στο τελος μου εκαναν μια εκπτωση 12% . Τι ισχυει και πόσο αγνωστο μεχρι στιγμής . |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
... και πολύ καλά σου είπαν, μιας και δεν ακολούθησες την προβλεπόμενη διαδικασία, ΠΡΙΝ την επίσκεψή σου ... Αλλίμονο αν έκαναν εκπτώσεις, σε οποιονδήποτε περαστικό, που χρησιμοποιούσε το όνομα του GS Foroum ... . Απόσπασμα:
... κακώς σου έκαναν την έκπτωση ... να τους ευχαριστήσεις διπλά ! .
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" προς τα μέλη του GS F
Από 1-1-13, οι νέες τιμές που ισχύουν για την ομαδική είναι οι παρακάτω !
. 20% στην εργασία και 12% στα ανταλλακτικά Επίσης, θα μπορούμε να εξυπηρετούμεθα ΚΑΙ από το κατάστημα της Μεσογείων 191-193, με τις παρακάτω εκπτώσεις ... 15% στην εργασία και 10% στα ανταλλακτικά
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τις αλλες φορες που ψωνιζα ή εκανα servise γιατι δεν μου ειχαν πει τιποτα αλλα ειχαν καταχωρημενο στον υπολογιστη τους οτι είμουν απο το gsforum? 2. Και γιατι κακώς μου έκαναν την εκπτωση ? Last edited by chrisdim; 20-01-2013 at 01:06. |
|
||||
|
||||
Διάβασε τις οδηγίες στην πρώτη σελίδα κ θα καταλάβεις !
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" προς τα μέλη του GS F
Ηρθε η ωρα για σερβις της μηχανης.
Οποτε, ενεργωντας κατα τας γραφας, Νικο σου στελνω π.μ. για τα περαιτερω |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |