|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Εχω κανει μονο 1600 χιλιομετρα και ολα σε στεγνο, η μπουμπου στριβει θεικα και δεν με εχουν προβληματισει πουθενα μεχρι τωρα. Αμα κρατανε και σε βρεγμενο οπως λεει η Michelin και εχουν και μια αξιοπρεπη διαρκεια μιλαμε για κορυφαιο ασφαλτινο λαστιχο. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ζεστενονται αμεσα. Για το δικο μου στυλ οδηγησης με καλυπτουν απολυτα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
\\
μόλις τα έλαβα....πολυ καλη εξυπηρετηση και μου εστειλε την ιδια μετα που τα παραγγειλα με λεωφορειο για Καλαματα....245 ευρω φίλε!!καλη τιμη...για το κορυφαιο ασφαλτινο λάστιχο για μένα!!! |
|
|||
|
|||
καλησπερα νικο,ηρθε η ωρα για αλλαγη ελαστικων.λεω για τα michelin pilot road 3 trail.εχω στειλει π.μ
ευχαριστω εκ των προτερων! |
|
||||
|
||||
O έμπορορος ενημερώθηκε ... τηλεφώνησέ του για ραντεβού ...
|
|||
|
|||
Νίκο θα ήθελα να βάλω τα michelin pilot road 3
H μηχανή μου είναι 1150gs,μοντέλο 2002 Γιώργος |
|
|||
|
|||
Πριν λίγο αλλαχτηκαν τα παλιά μαμά bridgestone με Michelin pilot road 3.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ Νίκο!!! Άμεση εξυπηρέτηση καθώς το ραντεβού ήταν για αύριο!!άφησε 4 μηχανάκια και έπιασε το δικό μου!!!Μπράβο στα παιδιά!!! Η μηχανή στρίβει απο μονη της,μεγάλη διάφορα!!! |
|
|||
|
|||
...
|
|
|||
|
|||
καλημερα Νικο θελω κι εγω καινουργια παπα για την μπουμπου μου michelin pilot road 3 trial για R 1200 GS
|
|
|||
|
|||
ζηλιάρη
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |