|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum στο "περιβόλι της Παναγίας" - Άνοιξη 2013
Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη!!! Καλό δρόμο στα παιδιά που ξεκίνησαν από σήμερα Ο καιρός όπως δείχνει για αύριο δεν είναι με το μέρος μας .. το πρόβλημα επικεντρώνεται για το αν θα επιτραπεί στο καραβάκι να μας πάει απέναντι την Παρασκευή!! Δεν μασάμε όμως ... με την βοήθεια του Θεού όλα θα πάνε καλά!! Καλό ταξίδι σε όλους και καλή Αντάμωση !!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Σωστός ο κος Κώστας !
|
|
|||
|
|||
Χριστός Ανέστη.
Επειδή μου είναι δύσκολο να ακολουθώ αργούς αερόψυκτους θα αναχωρήσω περίπου κατά 0600 από Αθήνα. Μετά τα Τέμπη θα κόψω τους γρήγορους ρυθμούς και ευελπιστώ να με φτάσετε. Οπότε θα καταλήξουμε παρέα στο ξενοδοχείο. Καλό δρόμο να έχουμε............... |
|
|||
|
|||
Τελικα ο καιρος δειχνει να γυρναει με το μερος μας και με τη βοηθεια Της θα πανε ολα καλα....!!!! Καλο απογευμα φιλοι!!!
|
|
|||
|
|||
Mόλις μπήκα στο Ποσειδών, βλέπω ότι ο καιρός μαλακώνει λίγο... Το πρωί ήταν χειρότερα! Οσο πιο αργά φύγετε/φύγουμε τόσο λιγότερα φαινόμενα θα βρούμε... Και λίγοτερες βροχές & λιγότερο αέρα στο δρόμο ! Μάλλον η Θεία Χάρη Της μας θέλει κοντά Της... |
|
|||
|
|||
Πάντως οποσδήποτε ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ, φορεμένα από πριν ξεκινήσουμε !!
|
|
|||
|
|||
Καλούς δρόμους να έχετε φιλαράκια,
οι ευχές μας θα σας συνοδεύουν !!! . |
|
|||
|
|||
Καλο ταξιδι να εχετε παιδια με το καλο να μαςπειτε εντυπωσεις.
Καλο δρομο. |
|
|||
|
|||
Η μόνη αγωνία μου, είναι το καραβάκι από Ουρανούπολη. Φαίνεται βελτίωση από Παρασκευή. Για να δούμε ... ευχόμαστε να πάνε όλα κατ' ευχήν.
Εγώ θα αναχωρήσω από Βόλο με του-του, το μεσημέρι. Καλό μας ταξίδι, και καλή μας αντάμωση. Η Παναγιά ας είναι στο πλευρό μας! |
|
|