|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
καλα, η bmw hellas , δεν παιζεται,
εχει στο site το καινουριο gs, και στα τεχνικα χαρακτηριστικα λεει τον κινητηρα αεροελαιοψυκτο, μαλλον θα εισαγουν ειδικη εκδοση για ελλαδα για να ειναι πιο φθηνο BMW Motorrad Hellas A.E. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
send from my Xperia t beast |
|
|||
|
|||
κατι αλλο που παρατηρησα εν σχεση με το τωρινο gs,
νεο gs Ανάρτηση / θέση μπροστινού τροχούBMW Motorrad Telelever, ράβδος διαμέτρου 37 mm, κεντρικό ελατήριο παλιο gs BMW Motorrad Telelever; ράβδος διαμέτρου 41 mm, κεντρικό ελατήριο, μηχανικά ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου σε 5 θέσεις δηλαδη αν καταλαβα, τα πηρουνια ειναι πιο λεπτα? και η μηχανικη αναρτηση δεν θα εχει ρυθμιση προφορτισης? σκουτερακι την κανανε την μηχανη? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
γι αυτο θα μεινω με το δικο μου! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όταν τα γράφω εγώ μου τα χώνετε. Μα στην ίδια κατηγορία είναι. Προσέξτε στα φανάρια. Αυτές και τα παπιά βλέπετε. Οι υπόλοιπες απλά ταξιδεύουν................ |
|
|||
|
|||
Δυστυχώς..μερικοί τις αγοράζουν για το σηματάκι τους..το στυλ έχω και.....με βλέπετε?..Ξέρεις πόσα άτυχα μηχανάκια δεν έχουν βγεί από την Αθήνα ή κάποια άλλη πόλη?!!Αλλά ευτυχώς δεν είμαστε όλοι αυτής της φιλοσοφίας..Και εδώ νομίζω ότι οι..και καλά...είναι ελάχιστοι..Οπότε....
Last edited by VDR; 10-11-2012 at 01:53. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλό ξημέρωμα να έχετε............ |
|
|||
|
|||
Δεν θα σταθω στις <τεχνικές> αλλαγές, αλλά αν λύσει τα οποια προβλήματα αξιοπιστίας (αν υπάρχουν που κατα τους περισσοτερους σε αυτό το φόρουμ, δεν υπάρχουν ή ειναι απειροελάχιστα) με αυτό το σχεδιασμό και την οδηγική συμπεριφορά που ειναι οπως λένε κορυφαία, δεν θα εχει στην κυριολεξία αντίπαλο!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
-καρφί για τους "περισσότερους σε αυτο το forum"... -τέλος,χρυσώνουμε το χάπι λέγοντας οτι "δε θα εχει στην κυριολεξία αντίπαλο",αφού βέβαια πρώτα βάλουμε κι ένα "αν ειναι οπως λένε" για να αφήσουμε και μια αμφιβολία... Φιλτατε,μην ξεχνάς ότι ήδη οι GS με αυτο το σχεδιασμό και με αυτη την οδηγικη συμπεριφορά που ηδη εχουν,δεν εχει αντίπαλο...,ιδιαίτερα απο ...HONDA μεριά! Μη μπερδευεσαι... |
|
|