|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
|
|
|||
|
|||
Αλλαγή Done
εξυπηρέτηση άψογη Ενημέρωση άψογη Espresso... ανεκτίμητος Ευχαριστώ τον Peristera Αλλά πάνω απο όλα το GSFORUM για τις πρωτοβουλίες |
|
|||
|
|||
Ολα αψογα, εξυπηρετηση, τιμες, ταχυτητα, καφεδακι
Ευχαριστουμε τον κ. Περιστερα και το φορουμ, εβαλα τα michelin pilot road 3 trial, πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες!! Το γεγονος ειναι οτι αν δεν το εχεις συνηθισει βουταει το μπροστινο λογω της γρηγορης κορωνας αλλα αυτο θα με κανει να παιζω στα Κρητικα στροφιλικια !! Η αλλαγη κατευθυνσης τωρα ειναι αμεση!! 3 βαλιτσος και φορτωμενος και το μηχανακι στριβει ταχυτατα!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τιμή με τα περαστικά? σκέφτομαι να τα βάλω κι εγώ |
|
|||
|
|||
255 έδωσα εγώ, ωραίο λάστιχο, και ειδικά σήμερα με τη βροχή είχε πολύ ωραίο κράτημα....Νομίζω βρήκα το λάστιχο μου
|
|
|||
|
|||
Με τα περαστικά ε? super τιμη!
|
|
|||
|
|||
Ναι, τελική τιμή...να πω καλοπάτητα?
|
|
|||
|
|||
245 Ε εδωσα εγω περασμενα στον Περιστερα μεσω του φορουμ
|
|
|||
|
|||
Mάλλον θα τα παραγγείλω να μου τα στείλει με μεταφορική
|
|
|||
|
|||
Ένα μεγάλω ευχαριστώ και από εμένα πρώτα στο GSforum και ειδικά στον Νίκο που κανόνισε να αλλάξω τα λάστιχα, σε πολύ καλή τιμή, στο R1200R που μόλις απόκτησα και ένα ευχαριστώ στον Περιστερά για την τηλεφωνική συννενόηση και την γρήγορη αποστολή στα Χανιά.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |