|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS trOFFy 24-25-26/5/2013
Ειπα και γω... Ο Μουτρος και δν εβαλε κανα κ@λο??? Τι ανθρωποι ειστε σεις??? |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εντάξ... δέν έχω λόγια, νομίζω πως όλοι όσοι δεν ήμασταν εκεί καταλάβαμε το τί έγινε... Μπράβο σε όλους... ...και ανεβάστε πράμα να βλέπουμε... Last edited by Nordic; 28-05-2013 at 22:47. |
|
|||
|
|||
Πανέμορφα αξέχαστα μέρη, μπράβο σας.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κρίμα ρε συ Νάκο.,. για δοκίμασε λίγα λίγα αρχεία.,., αλλα έχω τόσο πολύ υλικό που δεν ξέρω τι να πρωτοβάλω.,., Απόσπασμα:
.,.,.,.,φιλλαράκι χωρίς φραπεδοδούμπα δεν γίνεται τίποτις.,.,.,, αααα ρε Λάμπρο.,,.,.,,,., εντάξ φιλαράκι εν κινήση .,πάντως δε σε φτάνω.,.,. Απόσπασμα:
είσαι λιγουλάκι μακρυά .,.Γ@μότι.,.,., πάντως τον καφέ δεν τον γλυτώνεις.,.,.,,. |
|
|||
|
|||
Συνεχεια....
Ημερα 2η.... Ημερα 3η Αυτα τα ολιγα και απο εμενα.... Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που ετρεξαν για να γινει αυτο το GsTrOFFy 2013, οπως και ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ.....Δεν θα πω ονοματα γιατι ολο και καποιον θα ξεχασω και μπορει να παρεξηγηθω..... Να! Γιατι!! Gsforum....!!! Last edited by zandesiro; 28-05-2013 at 23:10. |
|
|||
|
|||
Μπράβο παιδιά... Να είστε καλά και του χρόμου να το ξαναοργανώσετε !!! |
|
|||
|
|||
Μεγάλες ποσότητες αδρεναλίνης ακόμα ρέουν μέσα μου, 2η μέρα επιστροφής και ακόμα το μυαλό μου είναι πλημμυρισμένο με τις εικόνες και τις μυρωδιές που ρούφηξα αυτό το εκπληκτικό 3μερο!!! Ποιόν να πρωτοευχαριστήσω δεν ξέρω......... -Ας αρχίσω με όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και απολαύσαμε την παρέα τους κάποιοι διασχίζοντας πολλά χλμ ακόμα και θάλασσα…Γιαννάκη(jmar) σσσσσ… ωραίος -Τον Χρήστο tattoo για την ιδέα, την βοήθεια στην υλοποίηση, τα διαφημιστικά trailer, τα καταπληκτικά αναμνηστικά μπλουζάκια και φυσικά τόσο στην φωτογραφική κάλυψη όσο και το καταπληκτικό μοντάζ του τεράστιου υλικού -Πασχάλης-Μανώλης(man gs), oι άνθρωποι GPS..., 3μέρες ήταν παντού στην αρχή, στο τέλος, στη μέση, σε κάθε διασταύρωση ,σε κάθε εμπόδιο, βοηθώντας τους πάντες ακούραστα!!!!! -Χρήστος ckalfas και Τριαντάφυλλος element, φρόντισαν να μην ξεμείνει κάνεις πάνω στα βουνά σκουπίζοντας σε όλη την εξόρμηση…α να μην ξεχάσω και τα φοβερά σουβλάκια handmade by Χρήστος -Γιάννης(Jtnakos) και Bigbrother(Παναγιώτης) μαλακωμα-μεταφορά-ψήσιμο-σερβίρισμα προβατίνας!!!! και κινητό πρατήριο καυσίμων -Μπάμπης(babisadve)…..παγκόσμιο ρεκόρ μεταφοράς 90 φρεσκότατων αυγών ευγενική χορηγία Νεοχωρούδας για 250km μικτής διαδρομής χωρίς να σπάσει κανένα(οι ομελέτες του Σαββάτου) -Την Μανούλα του Τόλη για την ατελείωτη πεντανόστιμη χορτόπιτα Τέλος να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Βασίλη xurxes για την βοήθεια σε όλη την προετοιμασία του troffy,, αν και δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας……εμείς τον είχαμε συνέχεια στο μυαλό μας…..μην το βάζετε κάτω Μπιλλάκο. Αν ξέχασα κάποιον ας με συμπαθάει.... |
|
|||
|
|||
|
|
|