|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" προς τα μέλη του GS F
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους!
Θα ηθελα και εγω να κανω μια επισκεψη στην Motion n' Style για να τσεκαρω το μηχανημα και να τοποθετησουνε την Odyseey μπαταρια που πηρα απο την ομαδικη. Νικο καλε μου ανθρωπε θα ενημερωσεις τα παιδια για να τους παρω να κλεισω ραντεβου? Ευχαριστω για ακομα μια φορα, Πανος |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" προς τα μέλη του GS F
Ήρθε η ώρα για το service των 40000...
Νίκο θα ενημερώσεις τα παιδιά ??? |
|
|||
|
|||
Ώρα για την αλλαγή των 15.000χλμ ... Νικο αν μπορείς ενημέρωσε τα παιδια στον Αγ.Στέφανο (motion n 'style)
Ευχαριστώ ...και για το p.m!!! Αφηρημένος ήμουν... |
|
|||
|
|||
Πάμε για το 45.000
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ πολύ το GS Forum !!!!
Όπως πάντα άμεση και η καλύτερη εξυπηρέτηση απο τον Θανάση και τον συνάδελφό του !!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" προς τα μέλη του GS Forum !!!
Kαλημερα κι απο μενα.Παω για service των 60.000χλμ.
Λεοντόκαρδε σου στελνω τα απαραιτητα και σε ευχαριστω προκαταβολικα. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" προς τα μέλη του GS Forum !!!
Απόσπασμα:
Η εταιρία ενημερώθηκε ... . |
|
|||
|
|||
Θα μπορούσες Νικόλα να ενημερώσεις τα παιδιά στον Άγ.Στέφανο για κάτι ανταλλακτικούλια που θέλω?
|
|
|||
|
|||
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ κ.ΝΙΚΟ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΩΝ 45000 ΧΛΜ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα Λεοντόκαρδε,
Ηρθε η ώρα για το Service των 90000 χλμ. Παρακαλώ για τις ενεργειές σας ώστε να μπορώ να κάνω χρήση της προσρφοράς στο Motion n' Style (Αγ. Στέφανος). Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Jprotop. PS:Εχω στείλει PM με τα στοιχεία μου. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |