|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ---- GS Forum - Κοπή πίττας 2013 - 1,2, & 3 Μαρτίου 2013 ----
Στην βάση μας και εμείς, ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ για την διοργάνωση και σε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της!!!
fficeffice" /> |
|
|||
|
|||
Το μονο σιγγουρο Γιωργο! Καλοκαιρακι πλησιαζει και ειμαστε ενα πεταγμα ειτε εσεις προς βορεια (Χαλκιδα) Η εμεις προς νοτια (Αθηνα) Στο επανειδην και καλη ανταμωση! Να προσεχετε ολη παρεα και οι φαμιλιες σας!!
|
|
|||
|
|||
και του χρονου με υγεια ευχαριστούμε για ολα .......Μπραβο ........
|
|
|||
|
|||
απο λουτρακι ,ευχαριστουμε ,συχαρητηρια στους διοργανωτες .με το καλο και του χρονου
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ Σ/Κ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ..!!! Last edited by george-k1; 03-03-2013 at 21:27. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ πολύ και εγώ για την άψογη οργάνωση,το πολύ και νόστιμο φαγητό και όλους για την ωραία bmwδοπαρεα.
Λεοντοκαρδε, αρκα και όλη η ομάδα να ειστε καλά και του χρόνου ξανά γεμάτοι υγεία Ευχαριστώ τους δωροθετες... από το τσίπουρο μέχρι. . ........ |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου ... Αλλά και η υπόλοιπη οικογένεια ... Για την καταπληκτική φιλοξενία ... Και την υπέροχη χωμάτινη βόλτα ... Να είμαστε καλά ... Και του χρόνου ... Η πίττα του GS FORUM αποτελεί σταθερή αξία ... Ανανεώνουμε από τώρα το ραντεβού μας ...
Δημήτρη, Νίκο, υπόλοιποι συντελεστές ... στόχος επιτεύχθη ... Να είστε καλά ... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Μπραβο απο'τι βλεπω περασετε αψογα.και του χρονου με υγεια!Μακαρι του χρονου που θα εχουν λιγο μαγαλωσει τα μωρα μου να καταφερω να ερθω!
|
|
|||
|
|||
Επιστροφή στην έδρα μας μετα απο ένα όμορφο Σαββατοκύριακο ,ευχαριστούμε για ολα και του χρόνου να είμαστε πάλι όλη μαζί . Φυσικά και οι φίλοι που δεν τα κατάφεραν εφέτος ΕΥΤΥΧΗΣ YNS ΤΑΚΙΣ 04 και πολλοί άλλοι που μας λειψανε
|
|
|