|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ταλαιπωρία ενός από εμάς
γεια σας και παλι.
δεν εχω χαθει , αλλα δυστυχως για λιγο καιρο δεν θα εχω νετ στο σπιτι και θα μπαινω ποτε ποτε απο κανενα ιντερνετ καφε. τα τελευταια νεα ειναι πως πλεον το ματι μου ειναι ετοιμο για εγχειρηση. σας ευχαριστω ολους για αλλη μια φορα. |
|
|||
|
|||
Και από εμένα 10ε.Καλή επιτυχία αδερφέ.
|
|
|||
|
|||
Άντε με το καλό φιλαράκι, να πάνε όλα καλά εύχομαι και γρήγορα να βλέπεις το ίδιο καλά όπως πριν. Έχεις μιλήσει καθόλου με τον γιατρό σου, έχεις καμία ημερομηνία για την επέμβαση κατά νου?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
H ευχαρίστηση πραγματικά είναι όλη δική μας... που μας δόθηκε η ευκαιρία έτσι ώστε με μια μικρή - πλην όμως σημαντική - συμβολή, κάποιος συνάνθρωπός μας να γίνει καλά !!
Εύχομαι ότι καλύτερο φίλε μου και θα χαρώ να σε γνωρίσω μετά το χειρουργείο !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
50 ευρώ από εμένα και την οικογένειά μου. Περαστικά στο παλληκάρι! Κώστας Goldwing. |
|
|||
|
|||
η ημερομηνια εξαρταται πλεον απο εμενα για το γνωστο βεβαια λογο
|
|
|||
|
|||
50 ευρώ και απο τους μανιακους..
Εύχομαι να πανε ολα καλα...... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κι εμείς είμαστε εδώ! |
|
|||
|
|||
50 ευρω και απο μενα εχουν μπει
|
|
|||
|
|||
ΚΑΙ ΝΑΙ!!!!!!!! ΚΑΝΑΜΕ ΣΕΦΤΕ, τα πρώτα χρήματα μπήκαν, και τώρα που έγινε η αρχή ποιος μας πιάνει......
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσοι απο εμάς πάιζουν video games? | teo40 | Consoles - Games | 33 | 29-12-2010 19:53 |
Πάντα θα υπάρχουν και χειρότεροι από εμάς....!!! | frits | Χιούμορ | 20 | 20-07-2010 12:27 |
Άρχισαν τα όργανα στην Ισλανδία! Σε εμάς πότε; | Arkas | Επικαιρότητα | 18 | 13-05-2010 18:01 |
Υπάρχουν και χειρότεροι από εμάς .... Έλεος !! | frits | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 7 | 10-02-2010 03:44 |
Νέα ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΗΣΑΠ | riko46 | Ελλάδα | 3 | 08-01-2010 14:25 |