|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλωσόρισμα!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τις μαλαγρες τις φτιαχνεις μονος σου???
Τι βαζεις μεσα??? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπανάνες!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Οσο για κολοτουμπες δε πιστευω να πιστεύεις οτι άλλαξα σε κάτι γνώμη Last edited by AKIS_21; 13-11-2013 at 14:29. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λοιπόν Ακη θα πεις ξεκάθαρα αυτό που έχεις να πεις; Ειρωνείες κι εξυπνάδες μπορούμε όλοι.... σε κάποιο από τα θέματα που συζητάμε έχεις να συνεισφέρεις με την άποψή σου; |
|
|||
|
|||
Εδω το θέμα λέει καλωσόρισμα η κάνω λάθος?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εσυ μπορει να έχεις γερό στομάχι και να τα αντέχεις αλλα εγω δε έχω ,και δε χωνεύονται και με σόδα Το κακο ειναι οτι τσιμπάνε και άτομα που δε φταίνε αλλα ολα στον χρονο τους |
|
|||
|
|||
Εντάξει Ακη, συνέχισε μόνος σου.....
|
|
|||
|
|||
Οπως ήμουν και μόνος σε οποία αντιπαράθεση μου,,,έχω μάθει
|
|
|||
|
|||
Δεν πήρες μέρος σε καμία αντιπαράθεση.
Το πρόβλημα δημιουργήθηκε με τους χρυσαύγουλους που θέλανε να σφάζουν και να τους λέμε και μπράβο. Εσύ ανακατεύτηκες (όπως αποδεικνύεται από χαζομάρα) και προκειμένου να βρεις κάποιο νόημα στην άχρωμη και άοσμη πραγματικότητα σου, πήρες το μέρος των "σκληρών"!!!! Τι τα θές;;;; Αφού ούτε "στομάχι" έχεις όπως λες, ούτε τα φόντα για να πιάσεις μετερίζι... Επιμένεις, ενώ βλέπεις πως κανείς δεν σου δίνει, εδώ και καιρό και σε όλα τα θέματα, ουσιαστική σημασία. Καλά, δεν σε έμαθαν από το σπίτι σου, να ξεχωρίζεις το φτύσιμο από το ψιχάλισμα;; Μπορείς να συνεχίσεις και εδώ και όπου αλλού θέλεις, να μας εκθέτεις την ανασφάλεια σου. Εμείς δεν ζητήσαμε ποτέ και από κανέναν να "φιμωθεί" κάποιος, ούτε να τα γράφει όπως εμείς γουστάρουμε. Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά μεταξύ ημών και υμών. |
|
|