|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΛΑΙΜΩΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απλά έτυχε η διάφανη σε αυτήν τη φωτό.
Γενικά το παληκάρι έχει κάνει διάφορες αισθητικές και τεχνικές παρεμβάσεις. Μπορείς να τις δεις από την υπογραφή του στο λινκ του ποσταρίσματός μου!! |
|
|||
|
|||
Αν η αισθητική παρέμβαση προηγήθηκε της έλευσης του triple black, το άτομο είναι πολύ μπροστά. Αυτόν θα πρέπει να ρωτήσουμε για την έλευση του νέου gs!
|
|
|||
|
|||
Aπο δευτερα θα παω να κανω μαυρο ματ τις δικιες μου και θα σας πω.......Εχω πει στον ανθρωπο να μπει και εδω και να μας γραψει 2 λογια για την δουλεια που κανει,πως το κανει και να μας δωσει και τιμες
|
|
|||
|
|||
Πολυ καλη ιδεα να μας πει 2 πραγματακια για το τι κανει ακριβως!
Ελπιζω να μην ειναι δαπανηρη αισθητικη παρεμβαση! |
|
|||
|
|||
H τιμη που μου εδωσε ειναι 100 euro για αμμοβολη-ασταρι και βαψημο σε μαυρο ματ......νομιζω οτι ειναι πολυ οκ
|
|
|||
|
|||
εμενα παλι γιατι δεν μου αρεσει καθολου....
|
|
|||
|
|||
επειδη η γνωμες και οι ιδεες ειναι πολλες,και υπαρρχουν διαφορα αποτελεσματα απο την δουλεια του καθενα.μπορει καποιος να πεις ποιος απο ολους τους τροπους κραταει περισσοτερο!
|
|
|||
|
|||
Νομίζω πως τα καθαριστικά δεν κάνουν τόσο τη διαφορα αλλά το τρίψιμο και αν δεν θέλετε να κάνετε μπράτσα από το τρίβε τότε Black & Decker και πανόβουρτα, βέβαια δεν μπορείς παντού αλλά κάνει καλη δουλειά. Καλό είναι να το κάνουμε κατα διαστήματα γιατί αν τους αφήσουμε να μαυρίσουνε είναι πιο μπελάς.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|