|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Honda Crosstourer DCT
Απόσπασμα:
κρυφός καημός.,., Last edited by tattoopanther; 07-11-2012 at 11:55. |
|
|||
|
|||
Κυριοι οδήγησα το <αυτοματο>για αρκετά χιλιομετρα και σε ευθειες και σε βουνό και σε στροφιλικια!! Η μεγαλύτερη ζελατίνα βελτιώνει την κατάσταση προστασίας από αερα και βροχή!! Λιγο μικροκαμωμένο για μενα των 190 cm και οχι μεγάλη προστασία στα πόδια από πλαστικά! Τώρα για να εξηγήσω πως δουλεύει το αυτόματο σας λέω ότι δεν εχει συμπλέκτη αλλά ούτε και μοχλό αλλαγής ταχύτητας στο πόδι! Ρυθμίζεις με το δεξι χέρι στο Drive η sport. Οπου και να το ρυθμίσεις αλλάζει μονο του ταχύτητες και αν θελεις να παρέμβεις το κάνεις με το αριστερο χέρι με δύο μπουτόν, ενα μπροστα και ενα πίσω (+ και -). Οι αλλαγές γίνονται χωρις να κλεινεις το γκάζι. Το ντραιβ δεν εκδεικνυται γιατι λειτουργεί ψοφια, αλλάζει δηλαδή ταχ'ύτητες και πηγαινει με 5η και 6η στα 60.70 χλμ. Η σπορ δουλευει καλά και παραμένει γεμάτο. Ο αξονας δεν ακούγεται, δεν χοροπηδαει, δεν καταλαβαίνεις τον τροπο μετάδοσης. Τα κιλά δεν φαινονται καθολου και ο κινητήρας ειναι πολύ ροπάτος και δυνατός.
Το traction control μπαινει και βγαινει καθως οδηγάς με το πάτημα ενος κουμπιού. Παραμένει οπτικά και σχεδιαστικά απροσωπο και μετριο. Το ξαναλέω τεχνολογικά και μηχανικά ειναι διαμαντι και 10 χρονια μπροστά από τον ανταγωνισμο. Η λειτουργια του κινητηρα και οι αυτοματισμοί του κάνουν τον ανταγωνισμό να δειχνει λίγο πρωτογονος, βεβαια δεν ξερω αν αυτός ο αυτοματισμός ειναι <οτι πρεπει> για εμας τους μοτοσικλετιστές, τελος πάντων ετσι νοιωθεις οταν το οδηγείς, παράξενα, εντυπωσιασμένος, ισως <μισός> οδηγός!!!!!!! Αν ο σχεδιασμός, ο ογκος, το στυλ, η προστασία ,η ομορφιά τελος πάντων ηταν <Γερμανική>ή <Ιταλική> θα σαρωνε, απλά τωρα θα ειναι μαλλον θεατής οπως και το τρανσαλπ. Ολα τα παραπάνω ειναι προσωπική μου αποψη και πως ακριβώς ενοιωθα!! Last edited by GregoryA; 16-02-2013 at 20:25. |
|
|||
|
|||
Thanks Greg! Τελικά την BMW πότε θα την πάρεις ρε φιλαράκι, να ηρεμήσεις...?? . Ότι και να δοκιμάσεις αγόρι μου, ότι και να βγει, GS δεν θα είναι.
|
|
|||
|
|||
κάτσε να δούμε!!!! με τόσα ηλεκτρονικά επάνω πως θα παει
Πολυ STAR TREK μου ακούστηκε η παραπάνω αφήγηση.... αλλα βρε Ναπο.....μηχανάκι ΤΌΣΟ εξαίρετο τεχνολογικά κ να μην πουλάει!!!! τι τρέχει αραγε Μαλλον................αρέσουν οι χοντρές βυζ@ρες...ή τα στιλετα a la italiana..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα "θέλει" ο ποπουδάκος σου bro ε?? Έλα πες την αλήθεια, τα θέλει... |
|
|||
|
|||
......και στο τελος κερδιζουν οι γερμανη
|
|
|||
|
|||
Στην Κύπρον μας λένε.
<<<<στο χωριο μου λενε η αλεπου στον υπνο της εβλεπε πετιναρκα>>>....... Αντιγραφή και επικόλληση από παλαιά δημοσίευση του Μιχάλην μας……………….. |
|
|||
|
|||
Και εγω το οδηγησα και μπορω να πω οτι με ξενισε λιγο.
|
|
|||
|
|||
Σας ξενίζει διότι περνά απαρατήρητη. Με αυτές τις μοτοσυκλέτες και όχι με τα δίκυκλα που οδηγείτε ποιός θα σας προσέξει.
πάντως όλοι πάτε να την οδηγήσετε. Κρίμα πάντως διότι πρέπει κάποτε να σας μιλήσω για ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και όχι !!!(καταλαβαίνετε εσείς)........................................ |
|
|||
|
|||
Εγώ ξέρω οτι ειναι πολυ καλοφτιαγμενη μηχανη,οποίος την εχει προσέξει καλα θα καταλάβει
Sent from my iPad 64gb 4g |
|
|