|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πύργος Διρού
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διήμερη εκδρομή στο Ταίναρο 24/25 Απριλίου 2010
Ο GeorgeP θα είναι διπλός - πάει για δίκλινο.
Όποιος άλλος διπλός να το πεί. Εγώ προς το παρόν θα είμαι solo αλλά αν μαζέψετε πολλές κοπέλες θα πάρω και την δική μου μαζί. 1. Μιχάλης 2. GeorgeP 3. Frits 4. NGS 5. Black Shadow 6. Boxer 7. S.T. 8. Carduelis |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τις δικές μας κοπέλες ή τα κορίτσια για το batchelor |
|
|||
|
|||
Μιχαλη
εμενα ασε με απεξω στο κξλεισιμο των δωματιων διότι εχουμε σπιτι στην Μανη κι ετσι μαλλον θα το τιμησω! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πύργος Διρού
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ 1. Michael Chatzilias ----> Μονός 2. GeorgeP ---------------> Διπλός (Σπίτι) 3. Frits -----------------> ??? 4. NGS -------------------> ??? 5. Black Shadow ----------> ??? 6. Boxer -----------------> ??? 7. S.T. ------------------> ??? 8. Carduelis -------------> Μονός Θα βάλω την Σταματία να κρατάει μια απόχη για να μαζεύουμε γυναίκες μαζί μας έτσι όπως οδηγάμε. Όταν φτάσουμε θα έχουμε 1,000, δεν μπορεί - ελπίζω να φτάσουν... Οκ GeorgeP - Σπίτι λοιπόν. Θα αρχίσω να βλέπω ξενοδοχεία μέσα στο ΣΚ. |
|
|||
|
|||
ωραία ιδέα...
|
|
|||
|
|||
Χαίρεται συμφορουμήτες επειδή μου αρέσει το χιουμορ σας λέω να έρθω και εγώ διπλος εκτός απροοπτου μιας και πάντα ήθελα να παω στα μέρη αυτα
Τελευταια φορά που θυμαμαι φορουσα χακι στο Γυθειο |
|
|||
|
|||
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ 1. Michael Chatzilias ----> Μονός 2. GeorgeP ---------------> Διπλός (Σπίτι) 3. Frits -----------------> ??? 4. NGS -------------------> ??? 5. Black Shadow ----------> ??? 6. Boxer -----------------> ??? 7. S.T. ------------------> ??? 8. Carduelis -------------> Μονός 9. Mario -----------------> Διπλός Μάριε φιλε μου είστε ευπρόσδεκτοι! |
|
||||
|
||||
. ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ 1. Michael Chatzilias ----> Μονός 2. GeorgeP ---------------> Διπλός (Σπίτι) 3. Frits -----------------> Διπλός 4. NGS -------------------> Μονός (σε camping) 5. Black Shadow ----------> ??? 6. Boxer -----------------> ??? 7. S.T. ------------------> ??? 8. Carduelis -------------> Μονός 9. HAWK_46 ---------------> ??? 10.Mario -----------------> Διπλός .
|
|||
|
|||
καλημερα παιδες μαλλον μονος οσο γιά τον υπνο θα τιμησω το τροχοσπιτο μου στο καμπινγκ!θα ηθελα επισης να αναφερω οτι στην περιοχη που βρισκεται το καμπινγκ εχει αρκετα ενοικιαζομενα και ξενοδοχεια σε καλες τιμες η περιοχη ονομαζεται βαθυ γυθειου και ειναι αναμεσα γυθειο αρεοπολη..αυτα για οποιον θελει να το ψαξει!!καλημερες
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Πεμπτη 15 Απριλίου 2010 !!! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 68 | 16-04-2010 07:17 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τεταρτη 14 Απριλίου 2010 !!! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 64 | 15-04-2010 08:17 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τρίτη 13 Απριλίου 2010 !!! | EOD-K9 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 84 | 14-04-2010 04:26 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Δευτέρα 12 Απριλίου 2010 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μια καλημέρα είναι αυτή | 143 | 13-04-2010 05:55 |