GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 05-08-2010, 15:00
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Προς ΑΡΚΑ, ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ, GSMANIAC, ITALO κ.λ.πους άλλους φιλους, ξερετε οτι αυτα που γραφω ειναι η αληθεια!! γιαυτο και κανεις δεν μου απαντα με τις αντιθετες και καθολα σεβαστες αποψεις σας......τεκμηριωμενες ομως!!!!!

Εγω αυτο κανω ξεκινωντας απο ''λαθος αφετηρια'' οπως λεει ο συμπεθερος χωρις ομως να μου υποδικνυει την σωστη!!!!

Ο μονος που ''κτυπαει'' στα ισια και με τεκμηριωμενες αποψεις ειναι ο ''carduelis''!! ενας Δ.Υ. με ενα ματσο πτυχια ιατρικης στα χερια του που πλητεται οσο λιγοι απο εμας αλλα λεει τα των με αλλα και τα των δε!!!!!!

Θα δωσω ενα παραδειγμα, ολοι ακουσαμε και διαβασαμε για τους φαρμακοποιους και τους γιατρους που ειναι μπλεγμενοι στην υποθεση δισεκατομμυριων με τα φαρμακα που βρεθηκαν σε......σπηλαιο ετοιμα για αποστολη σε άλλες χωρες!!! Δηλαδη, πλαστες συνταγογραφησεις απο γιατρους, πλαστες εκτελεσεις αυτων απο φαρμακοποιους και ''μαυρες'' μεταφορες αυτων στο εξωτερικο!!! Ζημια δις για το δημοσιο!!!
Κι ερωτω, οι φαρμακοποιοι, οι γιατροι, οι νταλικιερηδες, οι τελωνειακοι και ολοι αυτοι που εμπλεκονται...... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ?
Αλλοι ειναι αυτοι κι αλλοι εμεις???? Σε ποιο τοπο ζειτε/με που προσπαθειτε να βγαλετε την ουρα σας/μας στην απεξω?
Φυσικα και δεν ειναι ολοι απατεωνες, οπως δεν ειναι και ολοι οι 300 απατεωνες, αλλα κοντα στα ξερα καιγονται και τα χλωρα!

Ποια ειναι λοιπόν η ''λαθος αφετηρια''????
φιλε μου για να τα κανουν αυτα οι λιγοστοι φαρμακοποιοι το εχουν επιτρεψει οι κατα καιρους υπουργοι,πρωτον με την αμελεια τους και δευτερον με την ατιμωρησια...!οποιος κανει τετοια,βρισκει και τα κανει!
εγω δηλαδη και οι υπολοιποι σωστοι, που φταιμε?να παρουμε το νομο στα χερια μας?
Reply With Quote
Παλιό 05-08-2010, 15:39
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos Εμφάνιση μηνυμάτων
όχι Γιώργο τις ######## τις δικές σου και του πατέρα μου και πολλών 40+ δεν θέλω να τις πληρώσω εγώ που είμαι 27.....!!!
Λαθος!!!! αμαρτιες γωνεων παιδευουσι τεκνα!!! Σοφον, εχε το υποψιν σου!!!

Απόσπασμα:
Θέλω να ξέρω...ότι αυτή η κυβέρνηση είναι φερέγγυα!!!
Εχεις αποδειξεις οτι ΔΕΝ ειναι?

Απόσπασμα:
-Ότι θα μου φτιάξει καινούργια σχολεία-πανεπιστήμια-εστίες....να δώσει μια δωρεάν παιδεία στους πιτσιρικάδες να μην αναγκάζονται οι γονείς να πηγαίνουν τα παιδιά τους φροντιστήρια και ιδιαίτερα....γτ τα σχολεία είναι #####!!!

-Ότι θα μου φτιάξει καινούργια νοσοκομεία...στελεχωμένα με γιατρούς κ νοσηλευτές...χωρίς έλλειψη προσωπικού....χωρίς ντιβάνια στους διαδρόμους...και με τα καλύτερα μηχανήματα!!!!!
οταν οτιδηποτε αγοραζεις δεν παιρνεις αποδειξη, οταν φοροδιαφευγεις κ.λ.π. που θελεις να βρει χρηματα να τα κανει ολα αυτα?? Να τα γεννησει???

Απόσπασμα:
-Ότι θα μου φτιάξει ένα ασφαλές οδικό δίκτυο!!!
Με δουλευεις???? Εδω δεν πληρωνουμε διοδια για να μην φτιαχτουν δρομοι!!!!!!

Απόσπασμα:
-Ότι θα συμμαζέψει τις τράπεζες και τους μεγαλοεπιχειρηματίες...απο το να γδύνουν τον απλό κόσμο.!!!
Αυτες οι τραπεζες ομως περασαν τα τεστ του ecofin (ενω κατι γερμανικες, γαλλικες κ.α. οχι, κατι λεει αυτο), και αυτες οι ''λησταρχινες'' σου επιτρεπουν ο λογαριασμος σου στην τραπεζα να ειναι ενεργος και οχι δεσμευμενος!!!!

Απόσπασμα:
-Ότι θα σταματήσει τη διαφθορά σε όλο τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

-Ότι θα σταματήσει τα ρουσφέτια..!!!
εδω ακομα προσπαθει....νοητα!!! Αλλα κρινοντας απο το π.χ. on line συνταγολογιο που θα αρχισει να εφαρμοζεται το ερχομενο φθηνοπωρο μειωνοντας/εξαλειφωντας την διαφθορα στα νοσοκομεια, την απολυση ολων των ρουσφετικως προσληφθεντων stager........εχω ελπιδες και για τα υπόλοιπα!!

Απόσπασμα:
-Ότι θα σταματήσει να χαλάει του κόσμου τα δισεκατομύρια σε στρατιωτικούς εξοπλισμούς και θα τα διαθέσει στα απο πάνω..!!!
Με την τουρκια απεναντι........ξεχασε το!!!!!

Απόσπασμα:
-Ότι θα δώσει τη βάση της στο κράτος δικαίου...και στους οικονομικά ασθενέστερους!!..!!!
Με την καταργηση δημευσης περιουσιακων στοιχειων απο τραπεζες για οφειλωμενα ποσα σε αυτες απο τους ''οικονομικα αθενεστερους'' εκανε το πρωτο βημα!! Ανεμενε και τα υπόλοιπα!!!!

Απόσπασμα:
-Ότι θα λάβει μέτρα για του έλληνες που είναι στα όρια και κάτω απο τα όρια της φτώχιας το 2010!!!! σε μια ευρωπαική χώρα....δεν θέλω να βλέπω φτωχούς ανθρώπους δίπλα μου!!!!!
αναποφευκτο κακό για ......παντου!!! Αμερικη, Ολλανδια....εχεις παει??? ειδικα στην πρωτη αν δεν εχεις ασφάλεια και αρρωστησεις....παει πεθανες!!!

Απόσπασμα:
Δεν καταλαβαίνω γτ μετά απο τόσα ευρωπαικά πακέτα στήριξης να αναγκαστώ εγώ για ######## των πολιτικών αρχηγών και των κομμάτων απο το 1980 και ύστερα....για τις ######## που έκαναν οι γονείς μου ...εσύ...οι φίλοι των γονιών μου τόσα χρόνια που τους ψηφίζατε......να αναγκαστώ εγώ και η δικιά μου γενιά να ζούμε μέσα στην ανεργία την αβεβαιότητα...το μαρασμό!!! Φάγατε καλά καλά όλοι σας οι 40αρηδες+ τους βγάζατε γτ είχατε τα ρουσφέτια σας τους γνωστούς σας κτλ κτλ και βλέπω και πέρνετε όλοι σας 30χιλιάρικα---40 χιλιάρικα και μου λές ότι είναι κ λίγα μετά απο 30 χρόνια δουλειάς!!!!!!
Τα πακετα στηριξης πηγαιναν στα χρεη που εβαζαν οι δανειοδοτουμενοι απο τραπεζες (το εξηγω αλλου αυτο), στην Δημοσια υγεια που παρολα αυτα ειναι παντα ελλιπης! Και πως να μην ειναι οταν ανακαλυπτονται......σπηλαιο με τοννους φαρμακα που ειχαν παραγγελθει απο γιατρους του ΕΣΥ για υποτιθεμενους ασθενεις, ειχαν εκτελεστει απο φαρμακοιποιους και προοριζοντο για το εξωτερικο.......!! μεταπωλημενα φυσικα απο τους ιδιους!!!! Και άλαλ πολλα τετοια, συν βεβαια και των διαφορων ''Τσοχατζοπουλαιων''!!!

Απόσπασμα:
Εγώ που σε 30 χρόνια θα είμαι πάλι στο χιλιάρικο?? και θα παρακαλάω για αυτό ποιον να κατηγορήσω?? που να βρω το δίκιο μου????!!!
Και θα εισαι ευχαριστημενος, διοτι το γαλα δεν θα κανει 1,5ε αλλα 0,60ε και ο μαιντανος το ματσακι δεν θα κανει 0,50ε αλλα 0,18ε. Αρα θα ζεις καλα!!!!

Απόσπασμα:
Έτσι λοιπόν δεν θέλω να πατώσει η χώρα κ να έρθει σε φάση 1974....θέλω να βρεθούν τα λεφτά που κλαπήκανε...να επιστραφούνε απο όλους τους πολιτικούς κουμπάρους κτλ κτλ.....και να έχω ευκαρία να ζήσω...να κάνω όνειρα.....να φτιάξω κάποτε μια οικογένεια!!!
Δεν γινεται διαφορετικα και θα το δεις!!!
Αν δεν ''πατωσουμε'' ο μαιντανος δεν θα φτασει ποτε το 0,18ε ουτε το γάλα 0,60! γιατι τοσο αξιζουν και γιατι τοσο καιρο κοστιζαν πολλαπλασια διοτι ''λεφτα υπαρχουν''!! Αν δεν υπηρχαν δεν θα κοστιζαν και τοσο!!!! μονον αν ''πατωσουμε'' ο εμπορας θα καταλαβει οτι λεφτα ''δεν υπαρχουν'', ο ιδιοκτητης που νοικιαζει το καταστημα στον εμπορα οτι λεφτα ''δεν υπαρχουν'' αρα δεν μπορει να του πληρωνει 10,000ε για 30 τετραγωνικα σε μια παροδο της ερμου,........και παει λεγοντας η αλυσιδα!
Αν δεν ''πατωσουμε''.........''λεφτα υπαρχουν''!!!!

Απόσπασμα:
....ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ και πρώτα απο όλους τη γενιά σας που μας έφτασε εδώ που είμαστε!!! Γτ αν είχατε λίγο τσίπα μέσα σας δεν θα τους βγάζατε ποτέ!! Γενια του πολυτεχνείου και παπαριλίκια έλεγα στ οπατέρα μου προχθές!!!!!!
Να σου πω οτι εχεις αδικο? Οχι δεν θα το πω......διοτι εχεις δικιο!!!

Απόσπασμα:
Και για να τελειώνουμε γτ αντί να λέμε για εκδρομές για γκόμενες για παραλίες για για για....και με την παρέα μου αλλά κ εδώ...λέμε συνέχεια για την κρίση μας!!!!!!!!!
Ισως γιατι καποιους απο την παρεα σου......τους καιει!!!

Απόσπασμα:
Απαιτώ απο την κυβερνηση να σώσει το κράτος...χωρίς να επωμιστεί τις ευθύνες ο ελληνικός λαός!!!Να ξεκινήσει να σουλουπώνει πράγματα γτ αλλιώς μας βλέπω η γενιά μου να ξεκινάμε να δέρνουμε πρώτα αυτούς κ μετά όλους εσάς!!!!
Αν ήταν να σώσει το κράτος ο ελληνικός λαός με μειώσεις μισθών-δώρων-επιδομάτων-απολύσεις απο ιδ/δημ. τομέα τι να την κάνω τη κυβερνηση τότε????
Οσο και να απαιτεις......την υγεια σου χαλας!!! θα σου δωσω ενα παραδειγμα, η ελλαδα ειναι μια μεγάλη κοινωνια, η εργασια που δουλευεις ειναι μια υπο-κοινωνια (μικρη κοινωνια) της ελλαδας και η οικογενεια σου ειναι η βαση των υπόλοιπων δυο κοινωνιων!!! Αν ο πατερας σου δηλωνε στο μεσημεριανο Κυριακατικο τραπεζι που τρωτε ολοι σας οτι η επιχειρηση, που συντηρει αυτην την μικρη και βασικη οικογενεια, την οικογενεια σου/μου/μας, κινδυνευει να χρεωκοπησει αν δεν βρεθουν κεφάλαια......σε ποιον νομιζεις θα επεφτε το βαρος για την ανακαμψη της? μα φυσικα σε αυτους που δεν εκαναν τιποτε για να την οδηγησουν στην χρεωκοπια!! Σε αυτους που ΔΕΝ εφταιγαν!! Δεν εφταιγαν ειπες? και ποιος ξοδευε τα κερδη της στις καλες εποχες?
Ετσι δουλευει και η μεγαλη κοινωνια!!!!!

Απόσπασμα:
Και δυστυχώς συνάδελφοι μοτοσυκλετιστές-φίλοι που έχουμε κοιμηθεί και στις ίδιες σκηνές και έχουμε πιεί με πολλούς τις μπύρες μας.......δεν τους εμπιστεύομαι με τπτ!!! Δεν μπορώ να τους εμπιστευτώ...γτ ακόμα και τώρα το παρακράτος-οι κουμπαροι-οι μίζες-τα ροσφέτια οργιάζουνε!!!!!!
Κατηγγειλε το ΕΠΩΝΥΜΑ και μην μενεις με σταυρωμενα χερια!!! Ετσι θα γινει τροπος ζωης η μη μιζα, το μη ρουσφετι κ.λ.π
Με αναμασήσεις τους ''ακουσα'', ''μου ειπαν'' δεν εχει καμια απηχηση!!

Απόσπασμα:
Sorry απο τους φίλους εδω μέσα που έκραξα την γενια του πολυτεχνείου και τους παλαιότερους...αλλά είμαι τόσο αγανακτισμένος και στεναχωρημένος βλέποντας τη παρέα μου όλη σχεδόν άνεργη.....με μεταπτυχιακά και να δουλεύουμε σε καφετερίες...και τους γονείς μας....που φυσικά είναι καταστεναχωρημένοι να παίρνουνε μισθούς 2500+ χιλιάδες ευρώ !!!Και εμείς να σκεφτόμαστε μέχρι και το καφέ που θα πιούμε...και να λέμε προχθές πάλι καλά που τρώμε ένα σουβλάκι!!!
Εχετε γονεις που ''περνουνε 2,500ε μισθο και παραπονιοσαστε???? ελεος!!!''
Το παραπανω δεν το ειπα εγω αλλα εταιρος συναδελφος σε άλλο νημα οταν του ανακοινωσα εγγραφως τον μισθο μου (30,800 τον χρονο-2200 τον μηνα) πριν απολυθω!!!!
Για να δεις οτι οι αποψεις διιστανται κατα τα συμφεροντα και την πεινα του καθενος απο εμας!!!!

Last edited by GeorgeP; 05-08-2010 at 15:58.
Reply With Quote
Παλιό 05-08-2010, 15:51
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε μου για να τα κανουν αυτα οι λιγοστοι φαρμακοποιοι το εχουν επιτρεψει οι κατα καιρους υπουργοι,πρωτον με την αμελεια τους και δευτερον με την ατιμωρησια...!οποιος κανει τετοια,βρισκει και τα κανει!
εγω δηλαδη και οι υπολοιποι σωστοι, που φταιμε?να παρουμε το νομο στα χερια μας?
Κωστα μου θιχτηκες? γιατι? δεν μιλησα ονομαστικα ουτε υπενοησα κανεναν!! Μην εχει την μυγα!!!!
Εξάλλου μιλησα για ''φαρμακοποιους που ειναι μπλεγμενοι.....'' δεν ειπα ''ολοι οι φαρμακοποιοι...''!!

Και δεν μου λες Κωστα μου, αν μου επιτρεψει το κρατος, με το να μην με συλλαμβανει γιατι ειμια π.χ. καλος πληροφοριοδοτης, να σκοτωνω οποιον μου κανει κεφι, να βαζω φωτιες, να κλεβω να,να,να,......τι σημαινει αυτο? οτι δεν ειμαι ενοχος? οτι ετσι θα πηγαινει μια ζωη και θα απολαμβανω ασυλια??? Δεν με κανει αλητη και παγαποντη και δολοφονο και οτι χαρακτηρισμο θελεις δωσε μου!!!!!!
Δεν με κανει συνενοχο και συνυπευθυνο, σαν ενας απο τους ελαχιστους φαρμακοποιους, για το χρεος αυτης της χωρας???? Ειναι το ''ΟΛΟΙ φταιμε'' που φωναζω!!!

Επειδη δηλαδη οι ελαχιστοι φαρμακοποιοι τα βρηκαν και τα εκαναν τους κανει αθωους? ¨η μηπως νομιζεις οτι οταν τεθει το θεμα της απελευθερωσης του επαγγελματος αυτου δεν θα κυκλοφορει στους δρόμους το ''.........βρε δε παν να μαμηθουνε οι φαρμακοποιοι (δηλαδη ΟΛΟΙ οι φαρμακοποιοι), ΔΕΝ ΕΙΔΕς ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ.....'' ¨η ''....να πως φτιαχνονται τα φαρμακεια τυπου ''Hondos'' στην.......ανω Ραχουλα!!!!!'''

Ετσι ειναι Κωστα μου, ενας να την κανει απο εναν κλαδο, ποσώ μάλλον οταν ειναι κλειστος , τους περνει η μπαλα ολους??
Ολοι οι ταξιτζηδες ειναι αλητες? ολοι σε κλεβουν? οχι βεβαια, λιγοι ειναι.....τους περνει η μπαλα ολους ομως!!!

Last edited by GeorgeP; 05-08-2010 at 15:54.
Reply With Quote
Παλιό 05-08-2010, 16:04
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Κωστα μου θιχτηκες? γιατι? δεν μιλησα ονομαστικα ουτε υπενοησα κανεναν!! Μην εχει την μυγα!!!!
Εξάλλου μιλησα για ''φαρμακοποιους που ειναι μπλεγμενοι.....'' δεν ειπα ''ολοι οι φαρμακοποιοι...''!!

Και δεν μου λες Κωστα μου, αν μου επιτρεψει το κρατος, με το να μην με συλλαμβανει γιατι ειμια π.χ. καλος πληροφοριοδοτης, να σκοτωνω οποιον μου κανει κεφι, να βαζω φωτιες, να κλεβω να,να,να,......τι σημαινει αυτο? οτι δεν ειμαι ενοχος? οτι ετσι θα πηγαινει μια ζωη και θα απολαμβανω ασυλια??? Δεν με κανει αλητη και παγαποντη και δολοφονο και οτι χαρακτηρισμο θελεις δωσε μου!!!!!!
Δεν με κανει συνενοχο και συνυπευθυνο, σαν ενας απο τους ελαχιστους φαρμακοποιους, για το χρεος αυτης της χωρας???? Ειναι το ''ΟΛΟΙ φταιμε'' που φωναζω!!!

Επειδη δηλαδη οι ελαχιστοι φαρμακοποιοι τα βρηκαν και τα εκαναν τους κανει αθωους? ¨η μηπως νομιζεις οτι οταν τεθει το θεμα της απελευθερωσης του επαγγελματος αυτου δεν θα κυκλοφορει στους δρόμους το ''.........βρε δε παν να μαμηθουνε οι φαρμακοποιοι (δηλαδη ΟΛΟΙ οι φαρμακοποιοι), ΔΕΝ ΕΙΔΕς ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ.....'' ¨η ''....να πως φτιαχνονται τα φαρμακεια τυπου ''Hondos'' στην.......ανω Ραχουλα!!!!!'''

Ετσι ειναι Κωστα μου, ενας να την κανει απο εναν κλαδο, ποσώ μάλλον οταν ειναι κλειστος , τους περνει η μπαλα ολους??
Ολοι οι ταξιτζηδες ειναι αλητες? ολοι σε κλεβουν? οχι βεβαια, λιγοι ειναι.....τους περνει η μπαλα ολους ομως!!!
1.απο που συμπερανες οτι θιχτηκα και για ποια μυγα μιλας?ξερεις κατι που δεν ξερω?
2.δεν ειναι κλειστος!απλα υπαρχουν περιορισμοι λογω των ιδιαιτεροτητων του κλαδου!μη με βαλεις ομως να γραφω...θα στα πω απο κοντα να τα γραψεις εσυ!
3.οτι κομματικες πολιτικες κι αν ασπαζεσαι πρεπει να προσεχεις να μην εκτειθεσαι...ειναι δυσκολο βλεπεις να μιλας επι παντος επιστητου και να εχεις δικιο...!η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας...
Reply With Quote
Παλιό 05-08-2010, 16:24
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
1.απο που συμπερανες οτι θιχτηκα και για ποια μυγα μιλας?ξερεις κατι που δεν ξερω?
2.δεν ειναι κλειστος!απλα υπαρχουν περιορισμοι λογω των ιδιαιτεροτητων του κλαδου!μη με βαλεις ομως να γραφω...θα στα πω απο κοντα να τα γραψεις εσυ!
3.οτι κομματικες πολιτικες κι αν ασπαζεσαι πρεπει να προσεχεις να μην εκτειθεσαι...ειναι δυσκολο βλεπεις να μιλας επι παντος επιστητου και να εχεις δικιο...!η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας...
Reply With Quote
Παλιό 05-08-2010, 16:34
Senior Member

Απόσπασμα:
φατσουλες εβαλα δεν εβαλα??

Απόσπασμα:
ΟΚ!!

Απόσπασμα:
Εχουν καμια σχεση η τεκμηριωμενη λογικη που εκφραζω στα ποστ μου με την πολιτικες πεποιθησεις μου? Αν ειναι λαθος η λογικη μου δεν σημαινει οτι ειναι λαθος και τα πολιτικα μου πιστευω ¨η και το αντιθετο!!!
Πες μου ενα ποστ μου που να μην ηταν τεκμηριωμενο με τον εναν ¨η με τον άλλον τροπο!! ΕΝΑ!!!!!
Το οτι εχω αποψη επι παντος επιστητου.... καλα κανω λεω εγω!!! Δεν βλεπω και καποιον ομως να με αντικρουει με επιχειρηματα, - οπως με επιχειρηματα και παραθεσεις σαιτ ειναι τα δικα μου γραπτα - παρα μονον αερολογιες του ''δεν ειδα'', δεν ακουσα'', ''δεν φταιω εγω'', 'να πανε να μαμηθουνε ολοι οι Πολιτικοι'' κ.λ.π. αυτα βλεπω να με ''αντικρουουν''!!!! Το γιατι ''δεν ειδα'', δεν ακουσα'', ''δεν φταιω εγω'', 'να πανε να μαμηθουνε ολοι οι Πολιτικοι'' δεν ειδα πουθενα!!!
Ο Teo71 σας ενημερωσε επι παντος επι στητου στα παραπανω ''δεν ειδα'', δεν ακουσα'', ''δεν φταιω εγω'', 'να πανε να μαμηθουνε ολοι οι Πολιτικοι''! Τα διαβασε κανεις διεξοδικα 2-3 φορες? Που λεω εγω διαφορετικα πραγματα απο αυτον τον ανθρωπο που και το ΔΝΤ εξηγησε, και το ''φταιξιμο'' το δικο μας εξηγησε και ολα τα εξηγησε!!
Ειπε ψεματα? δεν ειναι ετσι? ΠΟΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ? ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!ειπα ψεματα ΕΓΩ και δεν ειναι ετσι!! ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΤΕ ΜΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕς!!!!

Σε ποιον ''ήμιμαθη'' λοιπον απευθυνεσαι? παντος οχι σε εμενα!!!

Last edited by GeorgeP; 05-08-2010 at 16:35.
Reply With Quote
Παλιό 05-08-2010, 17:04
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv

Απόσπασμα:
Προς ΑΡΚΑ, ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ, GSMANIAC, ITALO κ.λ.πους άλλους φιλους, ξερετε οτι αυτα που γραφω ειναι η αληθεια!! γιαυτο και κανεις δεν μου απαντα με τις αντιθετες και καθολα σεβαστες αποψεις σας......τεκμηριωμενες ομως!!!!!

Εγω αυτο κανω ξεκινωντας απο ''λαθος αφετηρια'' οπως λεει ο συμπεθερος χωρις ομως να μου υποδικνυει την σωστη!!!!

Ο μονος που ''κτυπαει'' στα ισια και με τεκμηριωμενες αποψεις ειναι ο ''carduelis''!! ενας Δ.Υ. με ενα ματσο πτυχια ιατρικης στα χερια του που πλητεται οσο λιγοι απο εμας αλλα λεει τα των με αλλα και τα των δε!!!!!!

Θα δωσω ενα παραδειγμα, ολοι ακουσαμε και διαβασαμε για τους φαρμακοποιους και τους γιατρους που ειναι μπλεγμενοι στην υποθεση δισεκατομμυριων με τα φαρμακα που βρεθηκαν σε......σπηλαιο ετοιμα για αποστολη σε άλλες χωρες!!! Δηλαδη, πλαστες συνταγογραφησεις απο γιατρους, πλαστες εκτελεσεις αυτων απο φαρμακοποιους και ''μαυρες'' μεταφορες αυτων στο εξωτερικο!!! Ζημια δις για το δημοσιο!!!
Κι ερωτω, οι φαρμακοποιοι, οι γιατροι, οι νταλικιερηδες, οι τελωνειακοι και ολοι αυτοι που εμπλεκονται...... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ?
Αλλοι ειναι αυτοι κι αλλοι εμεις???? Σε ποιο τοπο ζειτε/με που προσπαθειτε να βγαλετε την ουρα σας/μας στην απεξω?
Φυσικα και δεν ειναι ολοι απατεωνες, οπως δεν ειναι και ολοι οι 300 απατεωνες, αλλα κοντα στα ξερα καιγονται και τα χλωρα!

Ποια ειναι λοιπόν η ''λαθος αφετηρια''????
Γιώργο εγώ προσωπικά πίστεψε δεν έχω ούτε τη δύναμη...ούτε το χρόνο να κάτσω να ψάξω αν όλα αυτά τα στοιχεία που αναφέρεις ισχύουν ή δεν ισχύουν....η στεναχώρια μου και τα προβλήματα μου έχουν μετατραπεί σε οργή με όλα αυτα που βλέπω σε μένα, στους φίλους μου, στους συνανθρώπους μου δίπλα μου!!!

Έχω και εγώ θέσει επιχειρήματα και οικονομικά και πολιτικά και κοινωνικά κατα καιρούς σε ποσταρίσματα μου και πάλι απάντηση δεν πήρα!! Ή όταν πήρα ήταν τόσο αντίθετη η άποψη σου που δεν πιστεύω ότι είσαι απο τα άτομα που και κάποιος να επιχειρηματολογήσει με στοιχεία θα σου αλλάξει την άποψη...οπότε δεν το κάνω εγώ προσωπικά!!

Όταν γινότανε η συζήτηση προ ΔΝΤ και παράθεσα ομιλίες-συγγράματα απο τους μεγαλύτερους οικονομολόγους κατα καιρούς μιας και τους έχω διαβάσει γτ με αυτό ασχολούμαι...εσύ και κάποιοι άλλοι και φίλοι μου βλέπανε μόνο πράσινο....τότε έλεγα κρατήστε up ta posts να δούμε τα αποτελέσματα του ΔΝΤ...!!! Ακόμα και με εκείνα τα επιχειρήματα εισέπραξα μένος εναντίων όλων των κοινωνικών ομάδων κτλ κτλ....γτ να συνεχίσαω δεν το καταλαβαίνω!!Όταν έβαλα τα βιντεάκια του Παπανδρέου που και πάλι βλακεία έκανα που σπατάλησα το χρόνο μου....με την ομιλία του στην διεθνή έκθεση θεσ/κης και αυτά που έλεγε ο ίδιος και ο κύριος Λοβέρδος....όταν καταδικάζανε το πρόγραμμα της ΝΔ δεν σε είδα να απαντάς...ένα παράδειγμα έφερα...

Προτιμάω να μιλάω απλά και "λαικά" αν θές ....και αφήνω τα υπόλοιπα σε άλλους!!

Πλέον γενικότερα όλα τα θέματα έχουν καταντήσει να κυλάνε σε υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ σε όλη την ελλάδα όχι μόνο εδώ(που βέβαια τα χρόνια που ήταν η ΝΔ πάνω κανείς δεν ίλαγε και δεν τα έλεγε αυτά....και που σε κάθε προσπάθεια της προηγούμενης κυβέρνησης για καινοτόμες αλλάγες, οι ίδιοι που τώρα τις υποστηρίζουνε και σε χειρότερο βαθμό ήταν στα μέτωπα σε όλη την ελλάδα)και του "κυβερνητικού" έργου και σε όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους που πλέον βλέπουνε τη ζωή τους να χειροτερεύει....1 μήνα μόλις μετα την εκλογή του συγκεκριμένου κόμματος.

Τι απαιτώ λοιπόν απο την κυβέρνηση και το κόμμα που είναι πάνω τα είπα στο προηγούμενο ποστ μου....και τα ίδια απαιτούσα απο την υποσχόμενη προηγούμενη κυβέρνηση....να δούμε τι θα καταφέρουν λοιπόν αυτοί....

Στην τελική το στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό δεν λέτε οι παλαιότεροι??? μόνο που έτσι όπως πάμε μέχρι να ξυρίσουμε το γαμπρό θα έχουνε ξυριστεί πρώτα όλοι οι συγγενείς...όλοι οι καλεσμένοι.....όλοι μα όλοι...και τότε δυστυχώς θα είναι αργα!!

Last edited by italos; 05-08-2010 at 17:08.
Reply With Quote
Παλιό 05-08-2010, 17:21
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv

Πωπω ρε Γιώργο τώρα είδα ρε φίλε ότι μου απάντησες σε ένα ένα απο αυτά που έγραψα ποιο πάνω....και γενικότερα μαρέσει η θετική σου αύρα που βγάζεις έστω και απο το γραπτό σου λόγο!!

Αν και αναφέρεις σε όλα κάποια επιχειρήματα μπορώ και εγώ να αναφέρω τόνους επιχειρημάτων.Αλλά σου είπα πιο πάνω γτ δεν το κάνω....!!

Πάτα στο youtube την ομιλία του πρωθυπουργου πέρυσι τέτοι καιρό πριν τις εκλογές και για αυτό τους θεωρώ μη φερέγγυους και εκεί στηρίζω πιο πολύ το δυσοίωνω μέλλον.

Απο εκεί και μετά όλα θα δείξουν στο μέλλον.Μέχρις στιγμής πάντως επιβεβαιώνονται αυτοί που βλέπανε τ χειρότερα τον Ιανουάριο όταν ####σιεργούσε η κυβέρνηση και 4 μήνες δεν είχε κάνει τπτ...όταν έλεγε ότι δεν θα ανέβει το ΦΠΑ και το έκανε...όταν έλεγε ότι δεν υπάρχει θέμα μείωσης μισθών και το έκανε(όταν στην ΔΕΘ μίλαγε για αυξήσεις)....όταν έλεγε ότι για αυξηση του ΕΚΑΣ και μείωσε συντάξεις....όταν μίλαγε για επίδομα θέρμανσης και νοικοκυράς και αύξηση επιδόματος ανεργίας...και τα έχει ήδη καταργήσει....όταν μίλαγε για αύξηση κατώτατου μισθού προτοσροσλαμβανόμενου και απο 720 που είναι τώρα το πάει στα 540......πόσα να θυμηθώ???Όταν ένα χρόνο τώρα αντί να πέσουν οι τιμές έχουν ανέβει παντού απο 15%-50%......Αυτό ενοοώ αφερέγγυα....

Εδώ είναι λοιπόν η τεράστια διαφορά μας...δεν τους εμπιστεύομαι...το κόστος για την κοινωνία είναι τεράστιο ήδη και πιο πολύ για τους μικρομεσαίους(έρχονται χειρότερα)....και δεν υπάρχουν αποτελέσματα ενώ έχει περάσει ήδη ένας χρόνος!
Reply With Quote
Παλιό 05-08-2010, 17:24
Senior Member

Απόσπασμα:
Γιώργο εγώ προσωπικά πίστεψε δεν έχω ούτε τη δύναμη...ούτε το χρόνο να κάτσω να ψάξω αν όλα αυτά τα στοιχεία που αναφέρεις ισχύουν ή δεν ισχύουν....η στεναχώρια μου και τα προβλήματα μου έχουν μετατραπεί σε οργή με όλα αυτα που βλέπω σε μένα, στους φίλους μου, στους συνανθρώπους μου δίπλα μου!!!!!
Nικο,

αν δεν ψαχτεις τι ισυει και τι οχι πως θα εισαι γνωστης του θεματος συζητησης ωστε να επιχειρηματισεις?????????
Αν δεν ψαχτεις απο μονος σου θα αναμασας αυτο που σου λενε οι αλλοι ''μη ψαγμενοι''!!

Εγω να δεις τι στενοχωρια εχω στην .........ανεργια!!!! Κι με ενα παιδι στην πλατη!!!!!

Απόσπασμα:
Έχω και εγώ θέσει επιχειρήματα και οικονομικά και πολιτικά και κοινωνικά κατα καιρούς σε ποσταρίσματα μου και πάλι απάντηση δεν πήρα!! Ή όταν πήρα ήταν τόσο αντίθετη η άποψη σου που δεν πιστεύω ότι είσαι απο τα άτομα που και κάποιος να επιχειρηματολογήσει με στοιχεία θα σου αλλάξει την άποψη...οπότε δεν το κάνω εγώ προσωπικά!!!!!!!
Δοκιμασε το!! δεν χανεις τιποτε!!!
Και καλα σ'εμενα δεν το κανεις, στον teo71 που τα εγραψε τοσο αναλυτικα....για ηντα δεν το 'καμες????

Απόσπασμα:
Όταν γινότανε η συζήτηση προ ΔΝΤ και παράθεσα ομιλίες-συγγράματα απο τους μεγαλύτερους οικονομολόγους κατα καιρούς μιας και τους έχω διαβάσει γτ με αυτό ασχολούμαι...εσύ και κάποιοι άλλοι και φίλοι μου βλέπανε μόνο πράσινο....τότε έλεγα κρατήστε up ta posts να δούμε τα αποτελέσματα του ΔΝΤ...!!! Ακόμα και με εκείνα τα επιχειρήματα εισέπραξα μένος εναντίων όλων των κοινωνικών ομάδων κτλ κτλ....γτ να συνεχίσαω δεν το καταλαβαίνω!!Όταν έβαλα τα βιντεάκια του Παπανδρέου που και πάλι βλακεία έκανα που σπατάλησα το χρόνο μου....με την ομιλία του στην διεθνή έκθεση θεσ/κης και αυτά που έλεγε ο ίδιος και ο κύριος Λοβέρδος....όταν καταδικάζανε το πρόγραμμα της ΝΔ δεν σε είδα να απαντάς...ένα παράδειγμα έφερα...!!!!!!!
Λαθος!! απηντησα εμμεσως πλην σαφως στο ποστ μου περι ''λεφτα υπαρχουν'' με κοκκινα γραμματα!!!
δες το http://www.gsforum.gr/%CE%95%CF%80%C...95/index6.html μηνυμα 54!!!

Απόσπασμα:
Στην τελική το στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό δεν λέτε οι παλαιότεροι??? μόνο που έτσι όπως πάμε μέχρι να ξυρίσουμε το γαμπρό θα έχουνε ξυριστεί πρώτα όλοι οι συγγενείς...όλοι οι καλεσμένοι.....όλοι μα όλοι...και τότε δυστυχώς θα είναι αργα!!
Σε ολους τους γάμους ο γαμπρος ξυριζεται τελευταιος αφου και τελυταιος, μετα απο ολους τους προσκεκλημενους, παει στην εκκλησια!!

Στην σοβαρη τωρα, αυτη η παραγραφος σου ειανι η πιο σωστη απο όλες!!!! Στο τελος θα κανουμε λογαριασμο!!!!
Μεχρι τοτε εμεις ολοι που συμβαλλαμε στο σημερα, αλλος λιγοςε κι αλλος πολυ, πρέπι να σωπασουμε!!

Last edited by GeorgeP; 05-08-2010 at 17:26.
Reply With Quote
Παλιό 05-08-2010, 19:41
Xarleas Ο/Η Xarleas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Άλιμος
Μoto: H-D Road King 1450cc

Εεεε ρε γλέντια..... Και έλεγα να πάω διακοπές.... Βαλτός είναι ο Ντινόπουλος από το ΚΚΕ και το ΠΆΜΕ να πέσει έξω ο τουρισμός και η ΠΑΤΡΊΔΑ... ΖΠληρωμένε.....
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης