|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ....
Απόσπασμα:
εγω δηλαδη και οι υπολοιποι σωστοι, που φταιμε?να παρουμε το νομο στα χερια μας? |
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
Απόσπασμα:
Εχεις αποδειξεις οτι ΔΕΝ ειναι? Απόσπασμα:
Με δουλευεις???? Εδω δεν πληρωνουμε διοδια για να μην φτιαχτουν δρομοι!!!!!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αν δεν ''πατωσουμε'' ο μαιντανος δεν θα φτασει ποτε το 0,18ε ουτε το γάλα 0,60! γιατι τοσο αξιζουν και γιατι τοσο καιρο κοστιζαν πολλαπλασια διοτι ''λεφτα υπαρχουν''!! Αν δεν υπηρχαν δεν θα κοστιζαν και τοσο!!!! μονον αν ''πατωσουμε'' ο εμπορας θα καταλαβει οτι λεφτα ''δεν υπαρχουν'', ο ιδιοκτητης που νοικιαζει το καταστημα στον εμπορα οτι λεφτα ''δεν υπαρχουν'' αρα δεν μπορει να του πληρωνει 10,000ε για 30 τετραγωνικα σε μια παροδο της ερμου,........και παει λεγοντας η αλυσιδα! Αν δεν ''πατωσουμε''.........''λεφτα υπαρχουν''!!!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ετσι δουλευει και η μεγαλη κοινωνια!!!!! Απόσπασμα:
Με αναμασήσεις τους ''ακουσα'', ''μου ειπαν'' δεν εχει καμια απηχηση!! Απόσπασμα:
Το παραπανω δεν το ειπα εγω αλλα εταιρος συναδελφος σε άλλο νημα οταν του ανακοινωσα εγγραφως τον μισθο μου (30,800 τον χρονο-2200 τον μηνα) πριν απολυθω!!!! Για να δεις οτι οι αποψεις διιστανται κατα τα συμφεροντα και την πεινα του καθενος απο εμας!!!! Last edited by GeorgeP; 05-08-2010 at 15:58. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εξάλλου μιλησα για ''φαρμακοποιους που ειναι μπλεγμενοι.....'' δεν ειπα ''ολοι οι φαρμακοποιοι...''!! Και δεν μου λες Κωστα μου, αν μου επιτρεψει το κρατος, με το να μην με συλλαμβανει γιατι ειμια π.χ. καλος πληροφοριοδοτης, να σκοτωνω οποιον μου κανει κεφι, να βαζω φωτιες, να κλεβω να,να,να,......τι σημαινει αυτο? οτι δεν ειμαι ενοχος? οτι ετσι θα πηγαινει μια ζωη και θα απολαμβανω ασυλια??? Δεν με κανει αλητη και παγαποντη και δολοφονο και οτι χαρακτηρισμο θελεις δωσε μου!!!!!! Δεν με κανει συνενοχο και συνυπευθυνο, σαν ενας απο τους ελαχιστους φαρμακοποιους, για το χρεος αυτης της χωρας???? Ειναι το ''ΟΛΟΙ φταιμε'' που φωναζω!!! Επειδη δηλαδη οι ελαχιστοι φαρμακοποιοι τα βρηκαν και τα εκαναν τους κανει αθωους? ¨η μηπως νομιζεις οτι οταν τεθει το θεμα της απελευθερωσης του επαγγελματος αυτου δεν θα κυκλοφορει στους δρόμους το ''.........βρε δε παν να μαμηθουνε οι φαρμακοποιοι (δηλαδη ΟΛΟΙ οι φαρμακοποιοι), ΔΕΝ ΕΙΔΕς ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ.....'' ¨η ''....να πως φτιαχνονται τα φαρμακεια τυπου ''Hondos'' στην.......ανω Ραχουλα!!!!!''' Ετσι ειναι Κωστα μου, ενας να την κανει απο εναν κλαδο, ποσώ μάλλον οταν ειναι κλειστος , τους περνει η μπαλα ολους?? Ολοι οι ταξιτζηδες ειναι αλητες? ολοι σε κλεβουν? οχι βεβαια, λιγοι ειναι.....τους περνει η μπαλα ολους ομως!!! Last edited by GeorgeP; 05-08-2010 at 15:54. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
2.δεν ειναι κλειστος!απλα υπαρχουν περιορισμοι λογω των ιδιαιτεροτητων του κλαδου!μη με βαλεις ομως να γραφω...θα στα πω απο κοντα να τα γραψεις εσυ! 3.οτι κομματικες πολιτικες κι αν ασπαζεσαι πρεπει να προσεχεις να μην εκτειθεσαι...ειναι δυσκολο βλεπεις να μιλας επι παντος επιστητου και να εχεις δικιο...!η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Πες μου ενα ποστ μου που να μην ηταν τεκμηριωμενο με τον εναν ¨η με τον άλλον τροπο!! ΕΝΑ!!!!! Το οτι εχω αποψη επι παντος επιστητου.... καλα κανω λεω εγω!!! Δεν βλεπω και καποιον ομως να με αντικρουει με επιχειρηματα, - οπως με επιχειρηματα και παραθεσεις σαιτ ειναι τα δικα μου γραπτα - παρα μονον αερολογιες του ''δεν ειδα'', δεν ακουσα'', ''δεν φταιω εγω'', 'να πανε να μαμηθουνε ολοι οι Πολιτικοι'' κ.λ.π. αυτα βλεπω να με ''αντικρουουν''!!!! Το γιατι ''δεν ειδα'', δεν ακουσα'', ''δεν φταιω εγω'', 'να πανε να μαμηθουνε ολοι οι Πολιτικοι'' δεν ειδα πουθενα!!! Ο Teo71 σας ενημερωσε επι παντος επι στητου στα παραπανω ''δεν ειδα'', δεν ακουσα'', ''δεν φταιω εγω'', 'να πανε να μαμηθουνε ολοι οι Πολιτικοι''! Τα διαβασε κανεις διεξοδικα 2-3 φορες? Που λεω εγω διαφορετικα πραγματα απο αυτον τον ανθρωπο που και το ΔΝΤ εξηγησε, και το ''φταιξιμο'' το δικο μας εξηγησε και ολα τα εξηγησε!! Ειπε ψεματα? δεν ειναι ετσι? ΠΟΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ? ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!ειπα ψεματα ΕΓΩ και δεν ειναι ετσι!! ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΤΕ ΜΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕς!!!! Σε ποιον ''ήμιμαθη'' λοιπον απευθυνεσαι? παντος οχι σε εμενα!!! Last edited by GeorgeP; 05-08-2010 at 16:35. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχω και εγώ θέσει επιχειρήματα και οικονομικά και πολιτικά και κοινωνικά κατα καιρούς σε ποσταρίσματα μου και πάλι απάντηση δεν πήρα!! Ή όταν πήρα ήταν τόσο αντίθετη η άποψη σου που δεν πιστεύω ότι είσαι απο τα άτομα που και κάποιος να επιχειρηματολογήσει με στοιχεία θα σου αλλάξει την άποψη...οπότε δεν το κάνω εγώ προσωπικά!! Όταν γινότανε η συζήτηση προ ΔΝΤ και παράθεσα ομιλίες-συγγράματα απο τους μεγαλύτερους οικονομολόγους κατα καιρούς μιας και τους έχω διαβάσει γτ με αυτό ασχολούμαι...εσύ και κάποιοι άλλοι και φίλοι μου βλέπανε μόνο πράσινο....τότε έλεγα κρατήστε up ta posts να δούμε τα αποτελέσματα του ΔΝΤ...!!! Ακόμα και με εκείνα τα επιχειρήματα εισέπραξα μένος εναντίων όλων των κοινωνικών ομάδων κτλ κτλ....γτ να συνεχίσαω δεν το καταλαβαίνω!!Όταν έβαλα τα βιντεάκια του Παπανδρέου που και πάλι βλακεία έκανα που σπατάλησα το χρόνο μου....με την ομιλία του στην διεθνή έκθεση θεσ/κης και αυτά που έλεγε ο ίδιος και ο κύριος Λοβέρδος....όταν καταδικάζανε το πρόγραμμα της ΝΔ δεν σε είδα να απαντάς...ένα παράδειγμα έφερα... Προτιμάω να μιλάω απλά και "λαικά" αν θές ....και αφήνω τα υπόλοιπα σε άλλους!! Πλέον γενικότερα όλα τα θέματα έχουν καταντήσει να κυλάνε σε υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ σε όλη την ελλάδα όχι μόνο εδώ(που βέβαια τα χρόνια που ήταν η ΝΔ πάνω κανείς δεν ίλαγε και δεν τα έλεγε αυτά....και που σε κάθε προσπάθεια της προηγούμενης κυβέρνησης για καινοτόμες αλλάγες, οι ίδιοι που τώρα τις υποστηρίζουνε και σε χειρότερο βαθμό ήταν στα μέτωπα σε όλη την ελλάδα)και του "κυβερνητικού" έργου και σε όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους που πλέον βλέπουνε τη ζωή τους να χειροτερεύει....1 μήνα μόλις μετα την εκλογή του συγκεκριμένου κόμματος. Τι απαιτώ λοιπόν απο την κυβέρνηση και το κόμμα που είναι πάνω τα είπα στο προηγούμενο ποστ μου....και τα ίδια απαιτούσα απο την υποσχόμενη προηγούμενη κυβέρνηση....να δούμε τι θα καταφέρουν λοιπόν αυτοί.... Στην τελική το στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό δεν λέτε οι παλαιότεροι??? μόνο που έτσι όπως πάμε μέχρι να ξυρίσουμε το γαμπρό θα έχουνε ξυριστεί πρώτα όλοι οι συγγενείς...όλοι οι καλεσμένοι.....όλοι μα όλοι...και τότε δυστυχώς θα είναι αργα!! Last edited by italos; 05-08-2010 at 17:08. |
|
|||
|
|||
Πωπω ρε Γιώργο τώρα είδα ρε φίλε ότι μου απάντησες σε ένα ένα απο αυτά που έγραψα ποιο πάνω....και γενικότερα μαρέσει η θετική σου αύρα που βγάζεις έστω και απο το γραπτό σου λόγο!!
Αν και αναφέρεις σε όλα κάποια επιχειρήματα μπορώ και εγώ να αναφέρω τόνους επιχειρημάτων.Αλλά σου είπα πιο πάνω γτ δεν το κάνω....!! Πάτα στο youtube την ομιλία του πρωθυπουργου πέρυσι τέτοι καιρό πριν τις εκλογές και για αυτό τους θεωρώ μη φερέγγυους και εκεί στηρίζω πιο πολύ το δυσοίωνω μέλλον. Απο εκεί και μετά όλα θα δείξουν στο μέλλον.Μέχρις στιγμής πάντως επιβεβαιώνονται αυτοί που βλέπανε τ χειρότερα τον Ιανουάριο όταν ####σιεργούσε η κυβέρνηση και 4 μήνες δεν είχε κάνει τπτ...όταν έλεγε ότι δεν θα ανέβει το ΦΠΑ και το έκανε...όταν έλεγε ότι δεν υπάρχει θέμα μείωσης μισθών και το έκανε(όταν στην ΔΕΘ μίλαγε για αυξήσεις)....όταν έλεγε ότι για αυξηση του ΕΚΑΣ και μείωσε συντάξεις....όταν μίλαγε για επίδομα θέρμανσης και νοικοκυράς και αύξηση επιδόματος ανεργίας...και τα έχει ήδη καταργήσει....όταν μίλαγε για αύξηση κατώτατου μισθού προτοσροσλαμβανόμενου και απο 720 που είναι τώρα το πάει στα 540......πόσα να θυμηθώ???Όταν ένα χρόνο τώρα αντί να πέσουν οι τιμές έχουν ανέβει παντού απο 15%-50%......Αυτό ενοοώ αφερέγγυα.... Εδώ είναι λοιπόν η τεράστια διαφορά μας...δεν τους εμπιστεύομαι...το κόστος για την κοινωνία είναι τεράστιο ήδη και πιο πολύ για τους μικρομεσαίους(έρχονται χειρότερα)....και δεν υπάρχουν αποτελέσματα ενώ έχει περάσει ήδη ένας χρόνος! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
αν δεν ψαχτεις τι ισυει και τι οχι πως θα εισαι γνωστης του θεματος συζητησης ωστε να επιχειρηματισεις????????? Αν δεν ψαχτεις απο μονος σου θα αναμασας αυτο που σου λενε οι αλλοι ''μη ψαγμενοι''!! Εγω να δεις τι στενοχωρια εχω στην .........ανεργια!!!! Κι με ενα παιδι στην πλατη!!!!! Απόσπασμα:
Και καλα σ'εμενα δεν το κανεις, στον teo71 που τα εγραψε τοσο αναλυτικα....για ηντα δεν το 'καμες???? Απόσπασμα:
δες το http://www.gsforum.gr/%CE%95%CF%80%C...95/index6.html μηνυμα 54!!! Απόσπασμα:
Στην σοβαρη τωρα, αυτη η παραγραφος σου ειανι η πιο σωστη απο όλες!!!! Στο τελος θα κανουμε λογαριασμο!!!! Μεχρι τοτε εμεις ολοι που συμβαλλαμε στο σημερα, αλλος λιγοςε κι αλλος πολυ, πρέπι να σωπασουμε!! Last edited by GeorgeP; 05-08-2010 at 17:26. |
|
|||
|
|||
Εεεε ρε γλέντια..... Και έλεγα να πάω διακοπές.... Βαλτός είναι ο Ντινόπουλος από το ΚΚΕ και το ΠΆΜΕ να πέσει έξω ο τουρισμός και η ΠΑΤΡΊΔΑ... ΖΠληρωμένε.....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ PHOTO ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΕΛΟΥΝΤΑ | HERC | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 2 | 28-06-2010 23:20 |
ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ-ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ!!! | dagpa | Ελλάδα | 5 | 06-05-2010 23:41 |
MΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!!! | korina | Ελλάδα | 9 | 06-03-2010 11:56 |
ΑΓΡΟΤΕΣ...ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!! | tsompanis | Ελλάδα | 12 | 11-12-2009 10:55 |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | xurxes | Καλώς ήλθατε | 20 | 09-09-2009 21:32 |