|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
Δεν είναι ομορφόπαιδο!!! Είναι ομορφάντρας!!!!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αχα'ί'α...καφές..αλλιώτικος 20/03/2013
Ομορφαντρας ειναι μονο ενας ο Αλεξανδρος απο την Αθηνα που εχει αυτο το ονομα και ως NICKNAME οποιαδηποτε αλλη αναφορα ως ομορφαντρας προς το προσωπο μου προκαλει μονο.... απο ολη την παρεα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το κανουν επιτηδες Γρηγορη για μα σε πτοησουν αλλα εσυ μην μασας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε αυτές φαίνεστε πιο ωραίοι!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Φτου φτου φτου σκόρδα..... Θα μου το ματιάσετε το αγόρι μου
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Να ευχαριστήσω με τη σειρά μου τον Στάθη και την Τασία για την τούρτα τον Μοντεράτορα για παράθεση των εδεσμάτων την Νάταλι για το φωτορεπορτάζ και γενικά όλη την παρέα για το κέφι.
Δεν μπόρεσα να γράψω νωρίτερα γιατί ήμουν στο κρεβάτι και προσπαθούσα να χωνέψω. Ο γιατρός μου είπε να κόψω τον καφέ γιατί ανεβάζει τα τριγλικερίδια!! ΥΓ 1. Δεν ξανακάθομαι σε φαγητό δίπλα στον Μάριο (που το βάζει) ΥΓ 2. Παύλε μας έλειψες |
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και σας συγχαίρω για την πολύ καλή οργάνωση της εκδήλωσεις , και του χρόνου πιστεύω ότι θα πρέπει μιας και όλοι είσαστε κατ’ επάγγελμα Μάνατζερ (Μάριος , Ναταλι ,Οθων Αλέξης κ.λ.π ) και το δείχνετε συνεχώς να διοργανώσετε μια εκδήλωση αντάξια των ικανοτήτων σας , (πχ. εν πλω στην Αδριατική ) Γιατί έτσι και αλλιώς δεν θα μας στοίχιση και τίποτα γιατί έχουμε χορηγούς !!!!!!!!
|
|
|