|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μπορεί να στεριώσει τέτοιο σπίτι??????
|
|
|||
|
|||
Ειναι το ιδιο με τη σχεση μοτοσυκλετας - αναβατη....
Οταν η μοτοσυκλετα ειναι γρηγορη και ο οδηγος αργος η οδηγηση ειναι κ@υλα....αλλα οι χρονοι ειναι ελεεινοι.... (σε παιρνουν γενικα στο ψιλο ασχετα με το αν εσυ τη βρισκεις) Οταν η μοτοσυκλετα ειναι αργη και ο οδηγος γρηγορος ειναι μια βαρεμαρα και μιση.... (μη τρεχεις... πως γερνεις ετσι?? δεν μπορεις να μη γερνεις στις στροφες?? οι περισσοτεροι ξερετε...) Οταν η μοτοσυκλετα ειναι γρηγορη και ο οδηγος "χερας" εχουμε οδηγικη νιρβανα... (επισης ξερετε .....) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι τραβάς και εσύ φίλε μου............. |
|
|||
|
|||
Τώρα το είδα και θα ετοιμάσω μια απάντηση............ |
|
|||
|
|||
Ναπουλη μου για γρήγορες μηχανές μιλάει το νήμα....ΕΣΥ.......Honda....αξιόπιστο.....Αστο και πήγαινε να δηλώσεις για την εκδρομη μας.
|
|
|||
|
|||
Να μην απαντήσω δηλ.........Κρίμα δεν είναι.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και βέβαια μπορεί να στεριώσει Εάν η νύφη επέλεξε ένα γρήγορο Honda είναι φυσικό επακόλουθο να είναι και γρήγορη αλλά προ πάντων ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ. Τώρα για τον γαμπρό εάν είναι αυτό που λέμε οδηγός χαμηλού προφίλ και ήρεμης οδήγησης και η επιλογή του είναι ένα Γερμανικό ,φυσικό είναι να είναι πολλά κλικ πιο πίσω. Που είναι το παράξενο. Πουθενά . Άρα λοιπόν συμπέρασμα. Νύφη με αξιόπιστο Last edited by napgeo; 09-12-2011 at 18:49. |
|
|||
|
|||
ποιος ειναι αυτος που κανει τοσο ωραιο μουσακα βρε παιδια;;;
μμμ...τον παω κ βολτα οπου θελει!!! δε παω ιδιαιτερα γρηγορα οταν εχω δευτερο ατομο στο μωρο μου-πρωτον, χαλαει η γεωμετρια κ δευτερον, ντρεπομαι να ρωτησω αν εχει κανει διαθηκη!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
o τεο71...........
ακομα ειναι πολυ καλος με την γεωμετρια και τους συμβολαιογραφους.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΞΕΡΕΙς ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕς |
|
|