|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πάμε στα Highlands της Σκωτίας και στη λίμνη του Λόχ Νες..?? Κοντά σας τον
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Υπάρχουν βέβαια προϋποθέσεις... και συγκεκριμένα τρικ... που θα μπορούσε να βγει οικονομικότερα το ταξίδι αλλά αυτό θα απαιτούσε 12+ ώρες ταξιδιού ημερησίως ώστε να μειωθούν οι μέρες που απαιτούνται για την άφιξη στη Σκωτία, διαμονές σε camping (όχι σε σκηνή... σε δωμάτια-coaches που έχουν τα περισσότερα Ευρωπαϊκά camping, για καλέσμένους τροχοσπιτάδων) σε αρκετά χαμηλότερο κόστος, πιθανόν νυχτερινή οδήγηση, οικονομικότερη οδήγηση (μέχρι 140km/ώρα), αποφυγή διοδίων, κλπ... αλλά όπως καταλαβαίνετε αυτά είναι σενάρια... που θα στερήσουν κατά πολύ την απόλαυση του ταξιδιού... Ίδωμεν στο μέλλον... στη μετά-ΔΝΤ εποχή... Ελπίζω ότι κάποια στιγμή η προσπάθειά μου δε θα πάει χαμένη και το υπέροχο αυτό ταξίδι θα πραγματοποιηθεί... Νικόλα... μήπως να περιμένατε να παντρευτώ κι εγώ... να το κάναμε 4άδα??? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πάμε στα Highlands της Σκωτίας και στη λίμνη του Λόχ Νες..?? Κοντά σας τον
Δεν ειναι κακο!!!
Ποτε λες με το καλο? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και για μένα είναι ένας προορισμός που θα ήθελα να κάνω στο μέλλον .
Πιστεύω ότι από τη στιγμη που το έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας θα έρθει αυτή η μαγική στιγμή και θα γίνει . Υπομονή λοιπόν . |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Όταν με το καλό βρεθεί.....η σωστή!!!
Εσύ τη βρήκες.... που θα μου πάει κι εμένα...?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δε χανόμαστε......... λίγο υπομονή....... όπως το 'πες...... θα ΄ρθει η ώρα του!!! Η διάθεση δε χάνεται.... για ΚΑΝΕΝΑ λόγο.... |
|
|||
|
|||
Κρίμα ρε παιδιά...
Αν το είχατε οργανώσει 2 χρόνια πρίν (και ήμουν γραμμένος και στο forum ) θα υπήρχε σπίτι να σας φιλοξενήσει σε πολύ στρατηγικό σημείο στα σύνορα Αγγλίας-Σκωτίας... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
αξιζει να πατε.
Εγω τα εχω φυρισε με Land Rover. Πρωτογονη αισθηση._ |
Tags |
2011, ταξίδι, σκωτία, καλοκαίρι, ευρώπη |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διακοπές τον Αύγουστο στα πανέμορφα Χανιά !!! | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 424 | 24-08-2010 18:14 |
λίμνη τσιβλού,κεφτεδάκια και τα νερά της στυγος | kostas-patra | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 206 | 01-06-2010 23:24 |
Κοντά στα 55 λεπτά το λίτρο αναμένεται να ανοίξει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης | wolferin | Διάφορα | 7 | 14-10-2009 01:25 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 18:44 |