|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΝΕΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ FAST&FURIOUS
Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου καλές δουλειές και υπομονή πάνω απ'όλα.
Είστε πολύ κοντά μου οπότε μια επίσκεψη θα γίνει οπως+δήποτε Να πάνε όλα καλά παίδες! Επειδή λείπει από εμάς στα Ν.Προάστεια μια καλή πρόταση για σέρβις κτλ πιστεύω θα πάνε όλα καλά. |
|
|||
|
|||
Simply perfect
|
|
|||
|
|||
Αντε κι από εμένα ευχές για καλές δουλειές! Σε λίγο καιρό θα είμαι εκεί για service των 80.000 αισίως και θα τα πούμε από κοντά! Υγεία και κέφι σας εύχομαι παιδιά!
|
|
|||
|
|||
Να ειστε καλα παιδια ευχαριστουμε παρα πολυ για τις ευχες σας και για την υποστηριξη που μας δινετε!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Σήμερα πήγα στο Βασίλη και τον Παρασκευά, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, η τιμή ανθρώπινη, η εξυπηρέτηση άψογη, και γενικώς έφυγα με χαμόγελο και αίσθηση ότι δεν με κορόιδεψαν πουθενά..
Σίγουρα έγινα πελάτης. Καλή συνέχεια παιδιά. |
|
|||
|
|||
ρε παίδες σε ποιο ύψος της Βουλιαγμένης είναι το συνεργείο θέλω να το επισκεφθώ για μπαταρία !
|
|
|||
|
|||
στο νούμερο 102.Απο κέντρο προς Γλυφάδα μετά την Υμμητού στο δεξί σου χέρι
|
|
|||
|
|||
Ας μου επιτραπεί να ευχαριστήσω τον Βασίλη και τον Παρασκευά, που σε πρόβλημα που μου έτυχε, ήταν δίπλα μου, σε χρόνο, σε χρήματα και στα πολλά τηλ μου ώστε να βρεθεί λύση.
Πάντα εκεί ακούραστοι. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ άλλη μια φορά. Την επόμενη παιδιά το λέω και δημοσίως θα φέρω και γλυκά Ευχαριστώ και πάλι παιδιά. Καλές δουλειές να έχετε, που είναι σίγουρο, και το GS να συνεχίσει έτσι. |
|
|||
|
|||
πολυ καλα παιδια χωρις να εκμεταλλευονται τη τεχνογνωσια τους...καλες τιμες
|
|
|||
|
|||
Σημερα παρελαβα την μοτο που την ειχα παει για service αναρτησεις και υγρα φρενων. Αψογο service πολυ καλες τιμες. Ευχαριστω παιδια, θα τα ξαναπουμε.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (Fast&Furious) ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 25 | 06-05-2011 01:25 |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (Fast&Furious) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 16 | 06-05-2010 17:51 |
Fast food | Carduelis | Αστεία Video | 5 | 12-02-2010 11:40 |
Χρόνια Πολλά Βασίλη - Fast&Furious !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 22 | 06-05-2009 00:20 |