|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γ@μ@ την ΔΕΗ μου και γ@μ@ τις διακοπές της
Γιατί κάποιοι μιλάνε για υπέρογκες αυξήσεις τιμολογίων (μεγαλύτερες από αυτές που κάνει η ΔΕΗ) υπάρχουν μελέτες και στοιχεία περί αυτού ? Οι εναλλακτικές μορφές (ηλιακά πάνελ, ανεμογεννήτριες) έχουν μεγαλύτερο κόστος από τον τζάμπα λιγνίτη και είναι βέβαιο ότι και η ΔΕΗ θα συνεχίσει να αυξάνει τιμές όσο αυξάνει το ποσοστό της <<καθαρής>> ενέργειας…. Οι μονάδες υγραερίου όμως είναι καθαρές και φθηνές…. Δεν νομίζω να υποστηρίζει κάποιος ότι η σύμπραξη Βαρδινογιάννη - Μυτιληναίου είναι τυχαία….
Ήδη έχουν αρχίσει να δραστηριοποιούνται εταιρίες παροχής ενέργειας…καλό είναι να ψάχνουμε καλύτερα τέτοια θέματα και να μην μένουμε στα λόγια συνδικαλιστών και πολιτικών φορέων που έχουν μείνει στην <<απ΄εξω>> … Aegean Power - Αρχική � Aegean Power ���� �����... | Espresso | �������� Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από την Aegean Power - 14/7/2011 12:02:00 μμ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Την ΔΕΗ μου μέσα.... | gepol | Τι μας έτυχε | 5 | 25-05-2011 14:46 |
Quiz από τις διακοπές | villos | Χιούμορ | 11 | 22-09-2010 16:48 |
Εξοπλισμός για τις διακοπές | gsrob | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 18-08-2010 02:23 |
Το σύνδρομο της μελαγχολίας μετά τις διακοπές και πώς να το διαχειριστείτε!!!!!!!!!!! | riko46 | Χρήσιμα | 15 | 08-09-2009 17:07 |
Τί έχει τελικά η εξάτμιση της μοτοσικλέτας μου και πρέπει να την αλλάξω;!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 35 | 02-09-2009 10:01 |