|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΧΕΤΙΚΑ ME BMW R 1200 GS ΤΟΥ '07
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μην κουράζεσαι το εργο το εχω ξαναδεί καποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν την πραγματικότητα και καλά κάνουν, οπως καλά κάνουν και τα ακουμπούν πεπεισμένοι οτι <ετυχε> για να ρολάρει και το σύστημα! Το σύστημα της εικονικής επέκτασης εγγύησης για να νοιώθουν και υποχρεωμένοι στον εξουσιοδοτημένο, να κινείται ο εξουσιοδοτημένος, να κινείται το υπέροχο μερκελικογερμανικοπροπελομαρκεντιγκ, να κινούνται και οι τροχοί τους σε ταξίδια!!! Καποιοι καταλαβαίνουν και τους σεβομαι απόλυτα και τους χαίρομαι. Ξερουν τι αγόρασαν, το χαίρονται, ξέρουν οτι ισως πάθουν κάποια βλάβη από αυτές που ακούγονται, που ευχομαι να μην γινει ποτέ και καποιοι δεν εχουν πάθει τίποτα και αλοιμονο αν δεν υπήρχαν και αυτοί. Τελος αν δεν ειχαν προβλήματα αξιοπιστίας και δεν φορούσαν μποξερ κινητήρα, θα ηταν στην λίστα των επιλογών μου, επαναλαμβάνω στην λίστα!!!! Τα περιθώρια εχουν στενέψει και δαπανηρές βλάβες ειναι το κερασάκι στην τούρτα, στην τούρτα των παθών μας! |
|
|||
|
|||
Υπαρχει περιπτωση να λειτουργισε ο κινητηρας στο πλαινο σταντ για πολυ ωρα σε θερμοκρασια περιβαλοντος υψηλη?αυτο προκαλη φθορα λογο ελειπης λιπανσης.στα μοντελα πριν το 2004 δε επερνε μπρος η μηχανη στο πλαι μονο κεντρικο.απλα μια αποψη λεω δε ειμαι ειδικος
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως βγήκε αυτή η φήμη …. Εάν έχει πρόβλημα ένα κύλινδρος με λίγες μοίρες κλήση από την οριζόντια θέση …τι να πει η πλειοψηφία των κινητήρων που οι κύλινδροι δουλεύουν στις 90 μοίρες. !! εάν ήταν έτσι όλες αυτές οι μοτό θα έπρεπε να δουλεύουν ξάπλα (πεταμένες κάτω) για να <<λιπαίνονται>> !!! Προσοχή βέβαια μιλάμε για αερόψυκτους κινητήρες . Εάν δουλεύει παρά πολύ ώρα * χωρίς να υπάρχει ικανό ρεύμα αέρος ώστε να απάγεται η θερμότητα , κινδυνεύει από υπερθέρμανση . *Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα τον κινητήρα , την θερμοκρασία περιβάλλοντος και την ταχύτητα του αέρα. Υ.Γ. Φίλος με R1150 GS Adv δουλεύει κανονικά στο πλαϊνό. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εάν κάνει οτιδήποτε άλλο, μπαίνει … <<στο κλαμπ των πονεμένων>>… ...αλλά σπανίως ακινητοποιείται !!! http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B5%C...9%CE%BD-19412/ Τι παθαίνει ένα υδρόψυκτος έτσι και κολλήσει …. μια τρίχα ???? ΠΕΘΑΝΕ επιτόπου !!!....... |
|
|||
|
|||
Αυτά τα λες καλά Θεόδωρε. Στα αντιτριβικά μας τα χαλάς λιγάκι, και λίγο στα άλλα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν υπάρχει αυτεξούσιο , ανεξάρτητη βούληση? Εάν εγώ πεισθώ για την ωφέλεια ή απλά υπερισχύσει η περιέργεια και θελήσω να πειραματιστώ στην μοτό μου , απαγορεύεται? Τα …<<άλλα>>… είναι πολλά ???............... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα άλλα στα λένε καθημερινά οι άλλοι! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όπως ανέλυσε κι ο Γιώργος , καινούριος –άστρωτος κινητήρας και αντιτριβικα δεν κάνουν παρέα. Όσο για τα κλασσικά …πριν τα αντιτριβικά πως δουλεύανε και στρώνανε ? Εάν είχαν όλοι την υπομονή για τα 5.000 χιλ στρωσίματος θα έβαζε τέτοια. Μάθε πόσες ανακατασκευές <<κόλλησαν>> οι ανυπόμονοι πριν καταφύγει σε αυτήν την λύση ανάγκης ο μάστορας. Γιατί είτε σε 5 , είτε σε 25 σημασία έχει να μην κολλήσει …. |
|
|||
|
|||
Και για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα (και σπαμ) . Οποίος θελήσει να χρησιμοποιήσει κάποιο αντιτριβικό και έχει καινούργιο όχημα , ας ρωτήσει την κατασκευάστρια εταιρία του προϊόντος εάν εγκρίνει την χρήση του ή όχι. Ας την ρωτήσει έτσι κι αλλιώς.
Εγώ προτείνω …σε υδρόψυκτους κινητήρες τουλάχιστον 3.500 χιλ. , σε αερόψυκτους κινητήρες τουλάχιστον 10.000 χιλ. Ο καθένας στην μοτό του κάνει ότι θέλει….και ξύδι βάζει …(ανεβάζει οκτάνια) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Bαλιτσες για Gs 1200 - ADV 1200 με βασεις | κουτσαφτης βασιλης | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 19-03-2012 23:33 |
1200 GS-κοντός αναβάτης | Billy7 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 25 | 22-09-2011 14:03 |
ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΦΤΕΡΟ GS 1200 | DIMITRISK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 21 | 05-04-2011 20:49 |
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ GS 1200... | dimkath | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 9 | 21-02-2011 19:05 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 17:13 |