|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πάμε Final Four (basket) στη χώρα των Βάσκων?? Στις παέγιες... και τους Ταυ
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πάμε Final Four (basket) στη χώρα των Βάσκων?? Στις παέγιες... και τους Ταυ
Κωστή φοβερή η εκδρομή! Και από θέμα οργάνωσης... γνωρίζουμε ότι θα είναι τέλεια!
Δυστυχώς την εποχή αυτή για μένα είναι πολύ δύσκολο! Μακάρι να μπορούσα! Να την απολαύσετε όσοι πάτε! Και μακάρι να είναι Ελληνική ομάδα και να το σηκώσει! |
|
|||
|
|||
Αν φοράει και πράσινα....
|
|
|||
|
|||
Ας φοράνε ότι θέλουν! Πράσινα ή και κόκκινα!
Στο εξωτερικό τις ελληνικές ομάδες πρέπει να τις βλέπουμε ... μόνο ελληνικές!Χωρίς χρώματα! |
|
|||
|
|||
Ας είναι πρασινοκόκκινα λοιπόν... εγώ την εκδρομή θέλω...
|
|
|||
|
|||
για να δουμε κανουμε προσπαθεια, θα τα πουμε την τεταρτη.εαν ειναι ολα
οκ θα μας παρετε μαζι; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Be my guests... όπως λένε και οι Αγγλοι... Γιώργος και....?? |
|
|||
|
|||
o γιος μου η η γυναικα μου
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Για πάμε σιγά-σιγά να φτιάχνουμε το Budget του 2011...
Έξοδα μετακίνησης: 1/ Καύσιμα: Με βάση τα συνολικά χιλιόμετρα... allez-retour... εκδρομές στη Βαρκελώνη... (4.200km) τα πάντα όλα... και με δεδομένη κατανάλωση 6,5l/100km... θα χρειαστούμε 270l βενζίνης.... Με βάση τις τιμές ανά χώρα: Γαλλία: 1,41€ / l Ιταλία: 1,37€ / l Ισπανία: 1,17€ / l οδηγούμαστε σε ένα μέσο όρο 1,31 € / l και συνεπώς χρειαζόμαστε 355 € για καύσιμα. 2/ Διόδια: Περίπου στα 150 € (allez-retour) 3/ Παπόρι: Superfast (allez-retour) A. 1 άτομο + 1 μηχανή σε κατάστρωμα: 133 € Β. 1 άτομο + 1 μηχανή σε 4κλινη καμπίνα: 335 € Γ. 1 άτομο + 1 μηχανή σε 2κλινη καμπίνα: 415 € Δ. 1 ζευγάρι + 1 μηχανή σε κατάστρωμα: 223 € Ε. 1 ζευγάρι + 1 μηχανή σε 4κλινη καμπίνα: 447 € ΣΤ. 1 ζευγάρι + 1 μηχανή σε 2κλινη καμπίνα: 607 € Αναχώρηση: Τρίτη 3/5/2011 Πάτρα - Ανκόνα 14:30 Επιστροφή: Παρασκευή 13/5/2011 Ανκόνα - Πάτρα 13:30 Θα επικοινωνήσω βέβαια με τον travel advisor....dido... να δούμε τι καλύτερο μπορεί να κάνει με τα πλοία... και εν' συνεχεία με τα ξενοδοχεία !!! Πάμεεεεεεε Μπάρτσσσσσαααααααααααα !!!!!!!!!! Ε ΤΟΙ ΜΟΙ ???? Κλεμμένο απ΄το φίλο μου το Χατζηλίααα... Συνεχίζεται...... |
Tags |
final four, ταξίδι, ισπανία, γαλλια, εξωτερικό |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πάμε στα Highlands της Σκωτίας και στη λίμνη του Λόχ Νες..?? Κοντά σας τον Αύγουστο.. | CPretenteriS | Info ταξιδιών εξωτερικού | 82 | 07-04-2011 22:48 |
Πέντε ευρωπαϊκές χώρες στη μεγαλύτερη μελέτη για τους κινδύνους των κινητών | gsmaniac | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 25-04-2010 10:11 |
Για τους εραστές και των 4 τροχών !! | frits | Διάφορα | 8 | 16-10-2009 22:02 |