|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS1200 08 ESA KAPOUT!!!!!
[QUOTE=theodore2123;354456]ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΘΩΝ , Η Π.,.,.,.,..,.,.,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 45 ΗΜΕΡΕΣ .,.,.,.,.,.,.
Eύχομαι να στην αλλάξουν το συντομότερο φίλε μου.,., αλλα εσένα θα στην αλλάξουν στάνταρ .,.,.,.,.. εγώ έχω πάνω σχεδόν 50000 χλμ.,.,κι ούτε εγγύηση.,.,,., |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν ζουσες σε μια χωρα με νοσοκομεια με συστημα αποκομιδης απορριματων με διαβασεις πεζων ελευθερες με σχολεια που θερμαινονται το χειμωνα με ασφαλτο και διαγραμμισεις στους δρομους και ενα συστημα νομοθεσιας σε λειτουργια θα επρεπε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
[quote=tattoopanther;354496]
Απόσπασμα:
Θα κανουμε Ανασταση στον Τρικαλιωτη... |
|
|||
|
|||
[QUOTE=paschalis;354568][quote=tattoopanther;354496]
Τατοο παω να ετοιμασω τα πανω και τα αντισκηνα! Θα κανουμε Ανασταση στον Τρικαλιωτη...[/quo κανονικα επανασταση |
|
|||
|
|||
spam on..
Aπαξ και εισαι εκτος εγγυησης....και εχειε φορτωμενα χιλιομετρα..δηλαδη αντι να καθεσε στον καναπε σου...κυκλοφορεις με το εργσλειο...την εκατσες....sto press direct που αλλαξα,μια απο τις χαζοδικαιολογιες της bmw,ηταν τα πολλα χιλιομετρα σε 2 χρονια και 4 μηνες....φυσικα με την γννωστξ ευγενεια και πειθω μου....εγιναν τα πραγματα οπως HΘEΛA... AN EXETE ΛOIΠON χιλιομετρα φορτωμενα ...ξεχαστε την καλης θελησεως εγγυηση..EKTOΣ αν εχερε ορεξη για καυγα...... spam off μακαρι να σαε καλυψουν....αυτο ειναι KATAΣKEYAΣTIKO Aτοπημα....οπως και πολα αλλα..... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS1200 08 ESA KAPUTT!!!!!
Υπάρχει κάποιος με GS 2008 με ESA που να μην του έχει σκάσει το αμορτισέρ;
Ψύχωση μου έχει γίνει. Κάθε φορά που παίρνω τη μηχανή, κοιτάω το αμορτισέρ άμα δακρύζει και λέω τη γλύτωσα και σήμερα. Αλλά από αυτά που ακούω, δεν το βλέπω να τη σκαπουλάρω για πολύ ακόμα. Οι τύποι είναι εμφανές ότι έχουν κατασκευάσει ελαττωματικό προϊόν και οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους, εντός ή εκτός εγγύησης και ανεξαρτήτως χλμ. Κατά την ταπεινή γνώμη μου, έπρεπε να γίνει ανάκληση και αν όχι τουλάχιστον να αντικαταστούσαν την ανάρτηση χωρίς δεύτερη σκέψη σε μηχανή με αστοχία. Ερώτηση 1η: Τα Adventure είναι πιο επιρρεπή στην συγκεκριμένη αστοχία;Στατιστικά μιλώντας με το περιορισμένο δείγμα του forum. Ερώτηση 2η: Για το μπροστινό δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη μου κάποιο πρόβλημα εν γένει. Σωστά; Στο κάτω-κάτω δεν έχουμε όλη την "πειθώ" του Βασίλη vasorfa...(γεια σου Billάρα!!!) |
|
|||
|
|||
[QUOTE=victorakos;354776]Υπάρχει κάποιος με GS 2008 με ESA που να μην του έχει σκάσει το αμορτισέρ;
Ψύχωση μου έχει γίνει. Κάθε φορά που παίρνω τη μηχανή, κοιτάω το αμορτισέρ άμα δακρύζει και λέω τη γλύτωσα και σήμερα. Αλλά από αυτά που ακούω, δεν το βλέπω να τη σκαπουλάρω για πολύ ακόμα. Οι τύποι είναι εμφανές ότι έχουν κατασκευάσει ελαττωματικό προϊόν και οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους, εντός ή εκτός εγγύησης και ανεξαρτήτως χλμ. Κατά την ταπεινή γνώμη μου, έπρεπε να γίνει ανάκληση και αν όχι τουλάχιστον να αντικαταστούσαν την ανάρτηση χωρίς δεύτερη σκέψη σε μηχανή με αστοχία. Ερώτηση 1η: Τα Adventure είναι πιο επιρρεπή στην συγκεκριμένη αστοχία;Στατιστικά μιλώντας με το περιορισμένο δείγμα του forum. Ερώτηση 2η: Για το μπροστινό δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη μου κάποιο πρόβλημα εν γένει. Σωστά; Στο κάτω-κάτω δεν έχουμε όλη την "πειθώ" του Βασίλη vasorfa...(γεια σου Billάρα!!!)[/QUOTE OI KATAΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ ΦΙΛΕ!! Και ειδικοτητα τους ειναι να κανουν την παπια |
|
|||
|
|||
[quote=paschalis;354807]
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
...κι αυτή την εβδομάδα, όλη η Ελλάδα πίνει πικρό καφεδάκι με την παρέα του GS Forum ...στου Τρικαλιώτη...
Last edited by Uriah Heep; 07-04-2011 at 23:16. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εισαι κεφάλαιο λεμε!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW GS1200 2007 | alex_gr | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 9 | 12-11-2010 16:51 |
πωληση BMW GS1200 | makis67 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 0 | 11-03-2010 11:05 |
HELP ME XENON GIA GS1200 | gkol | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 03-03-2010 15:13 |
gs1200 | Corsair | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 11 | 21-10-2009 15:21 |
gs1200/07 | friend2 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 1 | 17-06-2009 15:42 |