GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 11-01-2012, 00:10
poko Ο/Η poko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Glyfada
Μoto: R 1200 GS 11'
Προεπιλογή Απάντηση: To adventure or not To adventure ???

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ace_gln Εμφάνιση μηνυμάτων
ολοσωστος ο thanos-gs ...
συμφωνω αν και στο ματι εχω βαλει ενα πολυ ομορφο adventure παρολο που ειμαι 1,75 .
το απλο gs μου εκανε ολα τα κεφια και με το παραπανω και συμφωνω απολυτα με το Θανο , δεν υπαρχει λογος να χρυσοπληρωσεις μια αντιπροσωπεια για να φτιαξεις το μηχανακι σου . παραθετω μια φωτο για να δεις πως ηταν το δικο μου , ακριβως στα μετρα μου με τα ελαχιστα που θα μπορουσες να διαθεσεις , αρκει να εχεις υπομονη ...

By ace_gln at 2011-03-15

εμενα δεν μου αρεσαν οι ακτινωτες ζαντες , επειδη πριν ειχα ενα transalp και βαριομουν πολυ να τις πλενω , και δεν χρειαστηκα ποτε τη μεγαλυτερη διαδρομη της αναρτησης , ουτε το ντεποζιτο ενος adve ...
παρολ'αυτα , οπως προειπα , ενα adve εχει δρομολογηθει , οχι απαραιτητα γιατι εχει διαφορα , απλως βαριεμαι να ξαναφτιαξω ενα απλο gs οπως το θελω ...

Πανέμορφο !!!

Reply With Quote
Παλιό 11-01-2012, 00:16
Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από squad Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε poko απο οτι εχω καταλαβει ειναι οτι,δεν εδωσες επιπλεον 2000ευρω να παρεις το adv,το οποιο adv εχει περισσοτερα εξαρτηματα απο το απλο?και οτι φορτωνεις συνεχεια το απλο και εχεις ξοδεψει περισσοτερα απο αυτα που υπολογιζες?
Δεν μπορώ να το πω ακριβώς πρόβλημα....
Απλά το θέμα είναι ότι μου αρέσει περισσότερο η adv (τελικά) χωρίς να χρειάζομαι όμως κατά κανόνα το μεγαλύτερο ντεπόζιτο και χωρίς να θέλω σίγουρα τα παραπάνω κιλά της ...

... οπότε μάλλον περί βλακείας μου πρόκειται αλλά όπως έχω ξαναγράψει είναι να μην σου κολήσει κάτι... απλά δεν θέλω να κάνω δευτερη φορά λάθος και το ξαναμετανιώνω για αυτό ακούω και τις δικές σας γνώμες πολύ προσεκτικά !!!!

Reply With Quote
Παλιό 11-01-2012, 01:13
squad Ο/Η squad βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2011
Περιοχή: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Μoto: R1200GS'11 - Gilera vx125'05

ωραια παρε μια adv,αλλα ελπιζω να ειναι πανω απο 1.85 για να την κανεις καλα,απο θεμα βαρος και ογκου,αλλιως μην την παρεις καθολου γιατι θα το μετανιωσεις.
Reply With Quote
Παλιό 11-01-2012, 13:45
Member

Απόσπασμα:
ωραια παρε μια adv,αλλα ελπιζω να ειναι πανω απο 1.85 για να την κανεις καλα,απο θεμα βαρος και ογκου,αλλιως μην την παρεις καθολου γιατι θα το μετανιωσεις.
xm... 1.80 και τεντωμένος σαν τον Σαρκοζί όταν είναι δίπλα στην Carla... !!!

Μάλλον θα μου πέσει δύσκολη αυτή η "χοντρή γυναίκα" λες ε?

Θα την καβαλήσω σύντομα οπότε θα έχω μια μικρή εμπειρία

Reply With Quote
Παλιό 11-01-2012, 14:21
squad Ο/Η squad βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2011
Περιοχή: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Μoto: R1200GS'11 - Gilera vx125'05

δυσκολη και βαρια,θελει πολυ δυναμη στα ποδια,ειδικα οταν θες να κανεις πισω.
Reply With Quote
Παλιό 11-01-2012, 14:40
Member

Απόσπασμα:
δυσκολη και βαρια,θελει πολυ δυναμη στα ποδια,ειδικα οταν θες να κανεις πισω.
99% της χρήσης έχω κατευθυνση προς τα μπροστά ( ) και σε κύλιση οπότε το μόνο που με νοιάζει είναι όταν τσουλάει πόσο διαφορά έχει... Το βάρος είναι ενα μεγάλο θέμα όντως αλλα πιστεύω (θα το τσεκάρω) ότι οταν ξεκινήσει πρέπει να είναι cool.... Ποιό all around σίγουρα το απλό, αλλά πάντα έχει να κάνει με την χρήση της... Δεν μπαίνω ποτε σε κίνηση και δεν την έχω για μικροδουλειές ... (Από την άλλη τα μεγάλα ταξίδια δεν είναι και η πρώτη προτεροότητα μου)...

Είμαι αυτό που λένε "ακριβώς στην μέση"..... Δηλαδή - 1 adv με τα κιλά του απλού ....
Reply With Quote
Παλιό 11-01-2012, 14:49
Ακιs Ο/Η Ακιs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: 1200 ADV μαυρη και χοντρη.... HONDA C90 84'

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από poko Εμφάνιση μηνυμάτων
99% της χρήσης έχω κατευθυνση προς τα μπροστά ( ) και σε κύλιση οπότε το μόνο που με νοιάζει είναι όταν τσουλάει πόσο διαφορά έχει... Το βάρος είναι ενα μεγάλο θέμα όντως αλλα πιστεύω (θα το τσεκάρω) ότι οταν ξεκινήσει πρέπει να είναι cool.... Ποιό all around σίγουρα το απλό, αλλά πάντα έχει να κάνει με την χρήση της... Δεν μπαίνω ποτε σε κίνηση και δεν την έχω για μικροδουλειές ... (Από την άλλη τα μεγάλα ταξίδια δεν είναι και η πρώτη προτεροότητα μου)...

Είμαι αυτό που λένε "ακριβώς στην μέση"..... Δηλαδή - 1 adv με τα κιλά του απλού ....
Φιλε μου κανε αυτο που σου αρεσει και μην μετανιωνεις.Οσο για το βαρος που λες,ειναι ενα θεμα ναι,αλλα οχι και τοσο μεγαλο,μιας και η διαφορα στα κιλα των δυο ειναι 27kg πληρες υγρων....
Reply With Quote
Παλιό 11-01-2012, 15:19
MOYTPO Ο/Η MOYTPO βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW GS

Αδερφε αμα σε κολλησε.......πανε παρε την adv γιατι θα εισαι μονιμα σε αναστεναγμους οποτε την βλεπεις να περνα!!!!!!!!
Τζαμπα κουβεντα κανουμε!!!
Reply With Quote
Παλιό 11-01-2012, 15:59
Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MOYTPO Εμφάνιση μηνυμάτων
Αδερφε αμα σε κολλησε.......πανε παρε την adv γιατι θα εισαι μονιμα σε αναστεναγμους οποτε την βλεπεις να περνα!!!!!!!!
Τζαμπα κουβεντα κανουμε!!!
... να πω ότι δεν είσαι σωστός ? Όχι .... Σωστός είσαι ..!!!!! .... η κουβέντα πάντα βοηθάει και ειδικά εδώ μέσα (forum) το μόνο που άκουσα ήταν σωστές και από πείρα βγαλμένες συμβουλές...

Θα σας ενημερώσω σύντομα για το αποτέλεσμα μετά και το σχετικό test drive...

Reply With Quote
Παλιό 11-01-2012, 16:16
ckalfas Ο/Η ckalfas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: Yamaha Virago XV250 BMW R 1200 GS Adventure

Στο θέμα "μοτοσυκλέτα", η επιλογή επιρρεάζεται σε μεγαλύτερο βαθμό από το συναίσθημα (δηλαδή όλες εκείνες οι αισθήσεις που "ξυπνάνε" αντικρύζοντάς την), παρά από την λογική! Οπότε αφού το "γουστάρεις" τρελλά και παράλληλα "ταξιδεύεις" μαζί της... όλα τ' άλλα είναι σε δεύτερη μοίρα!

Καλοτάξιδο το εργαλείο, και όσο το θέμα ύψους σε συνδυασμό με το βάρος συνηθίζεται σε μερικούς μήνες ή και χρονάκια ( ), γιατί τέτοια εργαλεία τα "παντρεύεσαι" και τα καβαλάς για χρόνια...!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης