|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To adventure or not To adventure ???
Απόσπασμα:
Πανέμορφο !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απλά το θέμα είναι ότι μου αρέσει περισσότερο η adv (τελικά) χωρίς να χρειάζομαι όμως κατά κανόνα το μεγαλύτερο ντεπόζιτο και χωρίς να θέλω σίγουρα τα παραπάνω κιλά της ... ... οπότε μάλλον περί βλακείας μου πρόκειται αλλά όπως έχω ξαναγράψει είναι να μην σου κολήσει κάτι... απλά δεν θέλω να κάνω δευτερη φορά λάθος και το ξαναμετανιώνω για αυτό ακούω και τις δικές σας γνώμες πολύ προσεκτικά !!!! |
|
|||
|
|||
ωραια παρε μια adv,αλλα ελπιζω να ειναι πανω απο 1.85 για να την κανεις καλα,απο θεμα βαρος και ογκου,αλλιως μην την παρεις καθολου γιατι θα το μετανιωσεις.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μάλλον θα μου πέσει δύσκολη αυτή η "χοντρή γυναίκα" λες ε? Θα την καβαλήσω σύντομα οπότε θα έχω μια μικρή εμπειρία |
|
|||
|
|||
δυσκολη και βαρια,θελει πολυ δυναμη στα ποδια,ειδικα οταν θες να κανεις πισω.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είμαι αυτό που λένε "ακριβώς στην μέση"..... Δηλαδή - 1 adv με τα κιλά του απλού .... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αδερφε αμα σε κολλησε.......πανε παρε την adv γιατι θα εισαι μονιμα σε αναστεναγμους οποτε την βλεπεις να περνα!!!!!!!!
Τζαμπα κουβεντα κανουμε!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα σας ενημερώσω σύντομα για το αποτέλεσμα μετά και το σχετικό test drive... |
|
|||
|
|||
Στο θέμα "μοτοσυκλέτα", η επιλογή επιρρεάζεται σε μεγαλύτερο βαθμό από το συναίσθημα (δηλαδή όλες εκείνες οι αισθήσεις που "ξυπνάνε" αντικρύζοντάς την), παρά από την λογική! Οπότε αφού το "γουστάρεις" τρελλά και παράλληλα "ταξιδεύεις" μαζί της... όλα τ' άλλα είναι σε δεύτερη μοίρα!
Καλοτάξιδο το εργαλείο, και όσο το θέμα ύψους σε συνδυασμό με το βάρος συνηθίζεται σε μερικούς μήνες ή και χρονάκια ( ), γιατί τέτοια εργαλεία τα "παντρεύεσαι" και τα καβαλάς για χρόνια...!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διπλο σταντ ktm 640 adventure | J-P-HELLAS | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 22-08-2011 15:09 |
ktm 625 adventure | L3f | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 14 | 23-09-2010 16:44 |
Αγορά GS Adventure | panos24 | Γενικά - Αναβάτης | 7 | 11-02-2010 11:31 |
φόρμα KTM ADVENTURE | vassilis riz | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 26-01-2010 21:14 |
BMW R1200GS Adventure κατά KTM 990 Adventure | essel | Διάφορα | 2 | 11-10-2009 08:54 |