|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: λίμνη τσιβλού,κεφτεδάκια και τα νερά της στυγος
Απόσπασμα:
ο αντρας απο 2 πραγματα ξεχωριζει...
το ενα ειναι οτι ταξιδευει με βροχη....... |
|
|||
|
|||
για το άλλο δεν είμαι σίγουρος, αλλά οτι ταξιδεύει στη βροχή σίγουρα ναι, αυτό είναι κριτήριο, εξ αρχαιοτάτων χρόνων.
βουκεφάλας: άλεξ, πάμε να εκπολιτίσουμε τον κόσμο στα βάθη της ανατολής κατασφάζοντάς τους; άλεξ: μπά, άσε καλύτερα, τώρα βρέχει η πρόβα τζενεράλε στέφθηκε με επιτυχία. υπο κατακλυσμιαία βροχόπτωση, το τέρας φάνηκε να βρίσκεται στο φυσικό του χώρο σημείωση: πέραν της πλάκας, οι δρόμοι σήμερα γλυστρούσαν, άρα ούτε βιασύνες, ούτε σφήνες, ούτε παλλικαρισμούς θέλει, μιας και η μάνα του δειλού δεν έκλαψε ποτέ. το σπρέυ από τα λάστιχα είναι βρωμερότατο,για προσπέραση φορτηγών και λεωφορείων υπολογίστε τρείς φορές το μήκος τους μιας και πάνε γ@μι@ντας, οι μη έχοντες πιν λοκ θα αναγκαστούν να ανασηκώσουν λίγο την ζελατίνα, οι έχοντες φθαρμένα ελαστικά θα τα πούμε στην επόμενη συνάντηση, οι αθηναίοι δεν θα χρειαστεί να γεμίσουν στην ακράτα ανεβαίνοντας, για να μην μεταφέρουν τσάμπα βάρος στο βουνό, ενώ οι εκ των πατρών και περιχώρων, να υπολογίσουν κανα 140km για την επιστροφή από ακράτα-τσιβλού-ζαρούχλα- καλάβρυτα -χαλανδρίτσα-πατρα και κάτι αντίστοιχο για επιστροφή από διακοπτό, άρα καλό είανι να ανεφοδιστούμε όπου βρούμε Akrata Map | Greece Google Satellite Maps με το που θα βγούμε στην έξοδο της ακράτας είτε από πάτρα, είτε από αθήνα μεριά, θα πιάσουμε την παλιά εθνική και θα κατευθυνθούμε κάμποσες εκατοντάδες μέτρα προς πάτρα, μέχρι το φανάρι-διασταύρωση που γράφει προς τσιβλού-ζαρούχλα. από κει, υπολογίστε γύρω στα 28Km και φτάσατε καλά να περάσουμε και όπως έχουμε πεί, όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές, στο βουνό ελεύθερα... |
|
|||
|
|||
Συμμετοχές Αθηναίοι, Συμμετοχές...;;!!
|
|
|||
|
|||
vpentza ... |
|
|||
|
|||
aeriko....
Last edited by aeriko; 15-05-2010 at 19:06. |
|
|||
|
|||
παιδια ερχομαι και εγω αυριο από Αθήνα, το project ειναι πολυ καλο
sir Chatzilias will call you later on Χαιρετισμούς σε όλους |
|
|||
|
|||
Η τριμελής εκ των Αθηνών, παρά τις εκ του πονηρού και Πατρινού απαισιόδοξες προβλέψεις, θα βρίσκεται τη Κυριακή και 08.15 πρωινή, στο γνωστό* περίπτερο Χαιδαρίου. Η αυστηρότητα στο εκπονηθέν ολοήμερο πρόγραμμα θα εξαντληθεί στην ώρα αναχώρησης η οποία ορίστηκε στις 8.30
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα σε όλους!
Σιγά μη σας αφήσω μόνους σας με τα κεφτεδάκια!! Είμαι και εγώ μέσα: steliosx. Το τηλ. είναι στο profile μου. Απόσπασμα:
Εν πάσει περιπτώσει, φαντάζομαι ότι ως "ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ" αναφέρεσται στην Δημοτική Επιχείρηση με το όνομα αυτό, που είναι μετά από το τέλος της μεγάλης ευθείας μετά από το ΨΝΑ ΔΑΦΝΙ, σχεδόν πάνω στην στροφή που κάνει ο δρόμος καθώς βγαίνει παραλία. Μπαίνεις λίγο σε παράδρομο (10m) και βρίσκεις ένα cafe με μεγάλο parking. Εάν αυτό που περιγράφω παραπάνω είναι το σωστό, τότε θα είμαι και εγώ εκεί στις 08:15. Θα κάνω βέβαια κύκλο γιατί πρέπει να βγώ από την Αττική Οδό, αλλά θα είμαι εκεί. Εάν δεν είναι το σωστό και πάω αλλού για αλλού ετοιμαστείτε για επιχείρηση SAR. Θα πετάω και φωτοβολίδες!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Thanks!!! τα λέμε αύριο το πρωϊ.
Καλό δρόμο στους πατρινούς, και καλή διανυκτέρευση!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ξεκίνησε η γιορτή της Αθήνας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά !!!!!!!! | riko46 | Ελλάδα | 2 | 12-12-2009 11:55 |
Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 09:03 |
Καφεδάκι στην λίμνη ΗΡΑΙΟΥ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ * Κυριακή 24 Μαίου 09 | essel | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 29-05-2009 21:14 |
Καφεδάκι τη Κυριακή 17 Μα'ί'ου στη λίμνη Μαραθώνα!!! | PortoLeone | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 18-05-2009 10:29 |