|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Να γιατί GS Forum !!!
Να πω κι εγώ την ιστορία μου...
Την Κυριακή που μας πέρασε, επισκέφθηκα την κλαδική μας έκθεση στο Expo Athens. Μετά από ένα ολόκληρο πρωινό και την κούραση που συνεπάγεται, ανταποκρίθηκα με μεγάλη ευχαρίστηση στην πρόσκληση για τσιπουράκι στο Λαύριο, από τα φιλαράκια. Φθάνοντας στο Λαύριο (45 χλμ. από το Expo Athens), διαπιστώνω ότι "μου λείπει" το δύο μηνών, I Phone μου!!! Σπάω το μυαλό μου να θυμηθώ πού το άφησα ο ξεμυαλισμένος και θυμάμαι ότι τελευταία χρήση του ήταν στο περίπτερο ενός συνεργάτη... Και τί κάνουμε τώρα; Ξαναγυρνάω 45 χλμ. πίσω και ξανά Λαύριο; Όλα τα τηλέφωνα που μπορούσα να καλέσω, ήταν αποθηκευμένα στις επαφές του τηλεφώνου, στο Expo Athens!!! Λέει ο maniac: Δεν καλείς τον Χαρλεά που βρίσκεται στην έκθεση στο περίπτερο της κόρης του; Αμέσως καλώ το Νικόλα, ο οποίος το αναζητά και το βρίσκει άμεσα, μου το "φυλάει" και μου το παραδίδει το βραδάκι, στην επιστροφή μας από την τσιπουροκατάνυξη... Να είσαι καλά Νικόλα, Θεολόγε και Κώστα σας ευχαριστώ για τις κλήσεις που έκανα από τα τηλέφωνά σας (τα 090, δεν είναι δικά μου!!! ) και να γιατί λοιπόν GS Forum! Παντού θα βρεθεί ένας συνάδελφος να σε βγάλει από την δύσκοη θέση! . |
|
|||
|
|||
ΕΤΣΙ!!!!
|
|
|||
|
|||
Ααα, να πω και γω πόσες φορές άφηνα κινητά και τσαντάκια στην Αίγλη και μου τα μάζευε ο Δημήτρης (Αρκάς);;;
|
|
|||
|
|||
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι είσαι πάάάάρα πολύ τυχερός. Μπράβο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια του FRITS (Σταύρο), ο οποίος με τις χρήσιμες συμβουλές του, με βοήθησε για ένα θέμα που είχα με την φωτογραφική μου μηχανή...
Σταύρο μου, σε ευχαριστώ, Να είσαι πάντα καλά, και επιφυλάσομε για τσίπουρα στην έδρα μου...!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ αλλά τρεις γραμμούλες έγραψα .... Όσο για τα τσίπουρα κάποια στιγμή θα πεταχτούμε από τον Καραβόμυλο.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Είμαι και εγω ευτυχης που συμετέχω σε αυτή την παρέα !!!!!!!!!
Να γιατί gs forum. ................. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Να γιατί BOXER ! | cm246 | Αστεία Video | 13 | 14-06-2010 21:22 |
Να γιατί μισούν το ποδόσφαιρο οι γυναίκες ! | Carduelis | Αστεία Video | 7 | 01-03-2010 14:16 |
Να γιατί πρέπει να διαβάζουμε το Αθηνόραμα. | vellos | Κινηματογράφος | 11 | 29-11-2009 10:38 |
Να γιατί πρέπει νάχουμε ενδοσυνεννόηση στο κράνος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 19 | 23-06-2009 14:38 |
Να γιατί πήρα κινητήρα boxer! | GS_maniac | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 22 | 31-03-2009 20:46 |