|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ρολοϊ τυπου Bmw
Ακόμα ενα ΜΠΛΕ.
|
|
|||
|
|||
Βάλτε και τρια μπλε για εμένα παρακαλώ !!!
Νομίζω τα πιάσαμε τα 50 τεμάχια έτσι; Last edited by BOXER; 24-10-2013 at 02:38. |
|
|||
|
|||
Ένα και για μένα μαύρο παρακαλώ.
Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Καλημερα.ακυρα τα δυο ρολόγια και απο εμένα.ευχαριστω και σορρυ.
|
|
|||
|
|||
Ειμαστε στα 55 τεμαχια οποτε πετυχαμε και την καλυτερη τιμη στα 10 ευρω το τεμαχιο.
Οσον αφορα την αποστολη μετα απο εμενα, σκεφτομουν αν βολευει για να μας ερθει κ φθηνοτερα,να εβαζα ενα δεμα στο καραβι (για οσους ειναι Αττικη) και να αναλαβει καποιος να παραλαβει απο τον Πειραια. Σε αλλες περιοχες αν ειναι πανω απο 1 τεμαχιο μας βολευει ελτα κ να μοιραστουν τα εξοδα αποστολης μετα,μιας κ ειναι αρκετα οικονομικη λυση, ενω για πιο "επαρχιακους προορισμους" αν χωραει σε προπληρωμενο φακελο μεγεθους μισης Α4 αναλαμβανω εγω την αποστολη.Αυτο θα το δουμε οταν ερθουν ομως. Θελετε να κανονισουμε 31 του μηνα να μαζευτουν τα χρηματα για να παραγγειλω? Ή μου λετε εσεις μια ημεροηνια (υπολογιζω οτι ερχονται γιορτες κ θα υπαρχει παντου...κινηση!) |
|
|||
|
|||
Πόσα ρολόγια είναι για Αθήνα, έχεις υπολογίσει ;
|
|
|||
|
|||
Οχι δεν εχω δει ακομα λεπτομερειες, θα το κοιταξω να σας πω.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Α πολυ ωραια!
|
|
|||
|
|||
Εγώ έκανα και ένα πρόχειρο μέτρημα να υπάρχει, είναι μέχρι ώρας 20 παραλήπτες για Αθήνα, 3 για Χαλκιδα, 3 για Πάτρα, 2 για Κρήτη αλλά όχι για ίδια περιοχή, και από ένας για Βόλο, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα και Ορεστιάδα
sent from the deep ocean..... now Free |
|
|