|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Test G 650 GS
καλοταξιδο να ειναι.
περιμενουμε κι ενα review πραγματικο,γιατι με τα review των ηλεκτροπεριπτεροδικων εχω φριξει.... |
|
|||
|
|||
ε ναι, εδώ εξακολουθούν και βγάζουν τη 1200GS καλή μηχανή (από τις καλύτερες)...
φαντάσου |
|
|||
|
|||
μα δεν λεω οτι ειναι κακη,ασχετα τις ζημιες.
|
|
|||
|
|||
Μετα απο καποια χιλιομετρα εντος πολης μπορω να πω 2 λογακια. Ακομα βεβαια δεν πατανε καλα τα λαστιχα και φοβαμαι να το ζορισω αλλα στο δρομο σε σχεση με το ΧΤ ειναι τρενο. Ευκολο ελαφρυ για μενα που ειμαι 1.78 δε μου δημιουργει προβλημα να το παω πισω με τα ποδια, στριβει πολυ καλα αναμεσα στα αυτοκινητα, ειναι λιγο πιο νευρικο απο το ΧΤ αλλα οχι σημαντικα πιο γρηγορο. Γενικοτερα σου δινει περισσοτερη αισθηση ασφαλειας οδηγοντας. Δεν εχει κραδασμους, το ταμπλο εκει που ειναι, ειναι βολικο και το κοιτας χωρις να πρεπει να αλλαξεις θεση στο κεφαλι και να χαθεις για δευτερολεπτα, τα θερμενομενα γκριπ που τα κοροιδευα κανουν δουλιτσα τελικα.
Ενα που δε μ αρεσει ειναι η ορατοτητα απο τους καθρευτες και ειδικα απο τον δεξι που μετα απο 2 βδομαδες σχεδον δεν εχω βρει καμια θεση οσο και αν το παιδεψα που να με βολευει να βλεπω πισω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Υπομονή, εμένα μου πήρε ένα δίμηνο να βρω τη "σωστή" θέση, ή τουλάχιστον να συνηθίσω όλες τις λάθος... |
|
|||
|
|||
Φιλε ποσα χμ κανεις με το ρεζερβουαρ? Εμενα στα 180-185 μου αναψε η ρεζερβα αλλα συμπηρωσα μονο 10 λιτρα απο τα 14 που υποτιθεται οτι παιρνει. Μηπως αναβει πολυ νωρις το λαμπακι? Στα 2/3 του ρεζερβουαρ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν όμως οδηγήσεις συντηρητικά... το πολύ 4000-4500 στροφές... τότε θα δεις το λαμπάκι να ανάβει στα 250... ίσως και λίγο παραπάνω! |
|
|||
|
|||
Δεν εχω περασει ουτε για αστειο τις 4000 μιας και ακομα στρωνω. Ισως επειδη κανω μικρες διαδρομες ακομα μεσα στην πολη. Θα δειξει το μελλον
|
|
|||
|
|||
Σωστα και εγω αυστηρα δεν εχω ξεπερασει τις 4000 (λογω στρωσιματος) εχω κανει ως τωρα 860χλμ και στανταρ κανω με 10lt 185-190 χλμ. Το ντεποζιτο σωστα αναβει στα -10lt γιατι η ρεζερβα ειναι 4lt οπως λεει το manual.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
...άντε βγάλε τώρα άκρη! Υ.Σ¨:Μια χαρά εργαλειάκι είναι το μηχανάκι και ταξιδάκι πάει και τίμιο μηχανάκι είναι και αυτό που ξέρει θα το κάνει μια χαρά |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Test BMW F 800 GS | tman | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 12-04-2011 20:57 |
Test Ride, BMW R16 | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 6 | 27-06-2010 11:21 |
TEST RIDE | nsepsas | Γενικά - Αναβάτης | 21 | 03-06-2009 21:12 |