|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρέπει να μας το πουν οι ξένοι για να το καταλάβουμε...
Απόσπασμα:
Που ο μισθός αυξήθηκε στο διπλάσιο και τα καταναλωτικά αγαθά στο 4πλάσιο. Που ο πληθωρισμός (αλλά και τα επιτόκια) έτρεχαν σε τρελλούς διψήφιους αριθμούς. Που ο μετεμφυλιακός, μεταχουντικός 'Ελληνας του μόχθου και της στέρησης, έβγαλε φράγκα, λίγδωσε τ άντερό του και αισθάνθηκε εθνικά υπερήφανος βυθίζοντας το "Χώρα", διώχνοντας τους "φονιάδες των λαών - Αμερικάνους" και τις βάσεις τους από την Ελλάδα και αποχώρησε από την τότε ΕΟΚ!!! Η χαμένη δεκαετία του 80, κατά την γνώμη μου, που μια κυβέρνηση του 48% και των 180 βουλευτών και ένας χαρισματικός, τότε, ηγέτης, (και με μια διαλυμένη και αλληλοσπαρασσόμενη αντιπολίτευση) δεν θέλησαν να αναμορφώσουν την Ελλάδα και να εκμεταλλευτούν τους τότε ραγδαίους ρυθμούς ανάπτυξης... Αντιθέτως μετέβαλαν τον Έλληνα σε τεμπέλη, αργόμισθο και της αρπαχτής. Θυμίζω στους νεότερους, κάτι απίθανους τυπάκους με ζιβάγκο, που το χνώτο τους μύριζε από τη λιγούρα, και σε λίγα χρόνια φτιάχτηκαν, φόρεσαν Armani και έγιναν "αυτοί" το Σύστημα. Και περιμένουμε σήμερα από μια άχρωμη, άοσμη και ανέτοιμη ηγεσία να κυβερνήσει, να κάνει το ......θαύμα. Την κοινωνική ανοχή και συμπαράσταση, την έχει. Ο Γιωργάκης, θα ανακηρυχθεί ως ο καλύτερος ή ο χειρότερος πρωθυπουργός της 100ετίας. Στο χέρι του είναι να αναδειχθεί ως ο ηγέτης... |
|
|||
|
|||
Δημήτρη (Αρκά), δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με αυτά που γράφεις. Δυστυχώς έτσι είναι και κρίμα αν μερικοί δεν μπορούν να το δουν, που μεταξύ μας, όλοι το βλέπουν αλλά λίγοι το παραδέχονται...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και για να μην λες/λεμε πολλα δες αυτο: 3comma14.gr - Έρευνες , Δημοσκοπήσεις , Στατιστικά για την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο εκει στην δεξια μερια κανε scroll down και δες το ακολουθο » Η εξέλιξη του δημόσιου χρέους 1977-2009 κανε μετα κλικ επανω στο ''συχνοτερα εμφανιζομενα'' επανω δεξια και πηγαινε στοκαι κανε scroll down στο παραθυρο που ανοιγει και δες και τους δυο πινακες!! Αντε να δουμε ποιος εχει τα αβγα και ποιος τα καλαθια..... που ακουτε οτι σας σερβιρουν....σαν τα εμβολια της γριππης ενα πραμα!!!! Και στο κατω κατω τα λεφτα που χρεωθηκαμε τοτε - που ποτε δεν εφτασαν το 100%του ΑΕΠ αλλα παντα εμενε και κατι να βαζουμε στην ακρη- ποιος τα πηρε?εεεεεε!!! μηπως εσυ κι εγω μεσω της ΑΤΑ? την θυμασαι????? Οταν μελετησεις/τε καλα να μου πεις ποιοι πρωθυπουργοι εφτασαν το εξωτερικο χρεος 2 φορες (ολογραφως ΔΥΟ φορες) στο 110%!!!!!! Να τους πεις με τα ονοματα τους!!!!!! Μετα να ονομασεις και αυτον που το κατεβασε (αυτο το 110% για να μην ξεχνιομαστε) σε μια 10ετια στο 98% ετσι ωστε να αποταμιευουμε και ενα 2%!!! και οταν συνέλθεις/συνέλθετε απο το σοκ δες/τε κι αυτο: μετα συζητάμε!!! υ.γ. οσο για το ζιβαγκο που μετεξελιχτηκε σε αρμανι θελω να μου πεις εσυ παντα τα prada που φορας σημερε φορουσες? εγω φορουσα τimberland και polo γνησια φορουσα? κατι ξεσκισμενα ''ζητα ελλας'' κι ''ελβιέλα'' φορουσα!! αλλα καποιοι, με ζιβαγκο, με εκαναν ανθρωπο χωρις να με υποχρεωσουν να χρεωθω στις τραπεζες και χωρις να υπερχρεωσουν την χωρα για να ζησουν αυτοι και οι γυρω απο αυτους σαν Βασιλιαδες!!!!! Last edited by GeorgeP; 19-03-2010 at 01:01. |
|
|||
|
|||
οταν τελειωσετε με ολα τα παραπανω ΞΑΝΑ δες/τε και το παρακατω, ειδικα εκει που αναφερει και κατι ονοματα ''εθναρχων''!! κι ακομη (απο της 26/02/10) κανεις δεν εχει πει κουβεντα!!!! Που ενω εχει ανεβει σε άλλο νημα δεν ειδα μεγάλη συμετοχη στην συζητηση!! περασε στα ψηλα!!!
Το Κουτί της Πανδώρας |
|
|||
|
|||
Γιώργο μου τα links σου δεν δουλεύουν.
Τα στατιστικά είναι όμορφα για όσους δεν έχουν ιδία γνώση και εμπειρία. Άλλωστε με αυτά τα στατιστικά, δύο φορές Έλληνες Πρωθυπουργοί εξευτέλισαν την χώρα μας στο εξωτερικό. Να σε πείσω δεν πρόκειται, άλλωστε δεν είναι αυτός ο στόχος μου, γιατί είσαι πεπεισμένος για την ορθότητα των απόψεών σου. Καλή καρδιά και με ένα τσιπουράκι, όλα διορθώνονται... (το οποίο παρεπιπτόντως ακρίβυνε ή θα ακριβύνει σύντομα λόγω αυξήσεως του ΦΠΑ και του ΕΦΚ). |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι εχεις δικιο, δυο ηταν οι Πρωθυπουργοι και οι δυο ανηκαν στο ιδιο κομμα!! Αυτο το γνωστο που μας εφερε εδω που ειμαστε σημερα!! Οι άλλοι δυο, ο ενας εκλεισε τα τηλεφωνα και τους διαυλους με την αμερικη (1987-Σισμικ) λεγοντας τους οτι ''η υποθεση ειναι στα χερια των Στρατηγων μου'' και ο άλλος.......διαβασε το βιβλιο ''ΙΜΙΑ των Ελλις και Ιγναντιου το οποιο σημειωταιον δεν εχει εξιστορηση γεγονοτων (που ο καθει τα λεει οπως θελει) αλλα ΜΟΝΟΝ τα αυθεντικα τηλεγραφηματα μεταξυ Ελλαδος-Αμερικης και Αμερικης-Τουρκιας. Και τοτε ελα να μου πεις!! ελα να μιλησεις σε εμενα που ημουν πανω στην ''Ελλη'' ανοικτα της Λημνου, το 1987, όπου ακουσα με τα ιδια μου τα αυτια το μηνυμα του Πρωθυπουργου περι ''......αμυνεσθαι περι Πατρις....!!!!!'' Γιατι στα λογια ειναι καλοι ολοι και αν ξερουν να μιλανε σε πανε όπου αυτοι θελουν, τα γεγονοτα ομως οταν μιλανε (διαβασε τα ''ΙΜΙΑ'' και θα καταλαβεις) ειναι αδιαψευστοι μαρτυρες του που θα βρισκομαστε τωρα αν ειχαμε εμπλακει σε εναν ηλιθιο πόλεμο τοτε!!! Που κατα 50% δεν ειχαμε/εχουμε δικιο!!!! Βλέπεις η τοτε Κυβερνηση του Λαικου Κομματος υπο τον τοτε πρωθυπουργο Δ. Μαξιμο στην Συμφωνια των Παρισσιων στις 10/02/47 ξεχασε να συμπεριλαβει τα Ιμια ονομαστικα (όπως εκανε με τα υπολοιπα Δωδεκανησα ονοματιζοντας τα ενα-ενα) στο πρωτοκολο παραχωρησης των Δωδεκανησων με τους >Ιταλους το οποιο εχει υπογραψει και η τουρκια!!!!!! Ακους.....ΞΕΧΑΣΕ!!!!! παρά τα εβαλαν μετα σε ξεχωριστο attendum ως συμπληρωματικη παραχωρηση την οποια και δεν εχει υπογραψει η τουρκια!!! Μηπως ξερεις ποιανου σημερινου κομματος ριζα ηταν το ''λαικο κομμα''?? Για να τα λεμε ΟΛΑ Συμπέθερε!!! Δημητρη, για να μιλαμε επι ισοις οροις πρέπει να μελετησουμε τουλαχιστον τα βασικα απο μονοι μας κι οχι να ακουμε τις φανφαρες καποιων υιων δοσιλογων επι κατοχης που σαν Προεδροι Κόμματος το 1996 μιλουσανε τοτε για Εθνικη Προδοσια!!! Οσο για το τσιπουρακι το φτιαχνουμε μονοι μας στην Κρητη απο τα δικα μας σταφυλια που σαν παραγωγη φορολογειται κανονικα και εχουν κιαυτα αυξημενο ΦΠΑ!!!!! αλλα εμεις ετουνά δεν γκρινιάζουμε.....συνεισφερουμε και υπομενουμε κι ελπιζουμε!!!! Last edited by GeorgeP; 19-03-2010 at 01:31. |
|
|||
|
|||
Διάβασα μόνο την πρώτη σελίδα......μετά κουράστηκα!!!!
Όχι συνάδελφοι να πάνε όλοι να μ@μηθούνε......δεν θέλω να χάσω τπτ που τόσο κόπο και αγώνες οι πατεράδες μας κατάφεραν και διεκδίκησαν στο παρελθόν!!!! Δεν καταλαβαίνω τους μαμιόληδες....αυτοί δεν τα κλέψανε ρε??? και θα την πληρώσουμε εμείς την νύφη???? Μην παραμυθιαζόσαστε συνάδελφοι και λευτά υπάρχουν κ πολλά μάλιστα.... |
|
|||
|
|||
Η στατιστική μας μάρανε,η θεωρία και τα λόγια.
Όλα αυτά βάφονται πράσινα ή μπλε με τις πεποιθήσεις και τα όνειρα του καθενός για γλύψιμο και ρουσφέτι............να πάνε στο δ@@ολο και οι 300. Τα τσάμπα ενοίκια που πληρώνουν τα κορόιδα (υπογραφή 2010) στο εξωτερικό για πρεσβείες ενώ έχουμε δικές μας ιδιοκτησίες,δεν το βλέπουν............. Π@@άρες ένας ένας..............δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους τα τεμπελόσκυλα κι έχουν τον λαό να ψηφίζει τους τεμπέληδες για να φτιάξουν την οικονομία................ρεεεεεεεεεεεεεεεε είναι για πολλά γέλια και κλάματα. |
|
|||
|
|||
μονο και μονο που εχουμε αεργους πολιτικους εγω πιστευω οτι αυτο τα λεει ολα!!!!
|
|
|||
|
|||
Να επιστρέψουνε τα λευτά που φαγώθηκαν τόσα χρόνια ........να επιστρ΄ψουν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού...και μετά αν δεν φτάνουν...να βάλουν μέτρΑ....!!!!
Εγώ ξέρω ότι αυτοί οι κλέφτες τρώνε με χρυσά κουτάλια ...και υπάρχουν οικογένειες πολλές πάρα πολλές δίπλα μας που πεινάνε....που ο πατέρας ντ΄ρεπεται γτ δεν έχει λευτά να σιτίσει τα παιδιά του ή να τα στείλει να σπουδάσουνε!!!! Ε όχι κύριοι αυτοί έρχονται τώρα και μας λένε θα τους τα πληρώσουμε εμείς??? και πάλι καλά οι περισσότεροι απο εμάς τρώμε και 2 φορές κρέας την εβδομάδα..πάμε και τις βόλτες μας κτλ κτλ.......οι υπόλοιποι τι θα κάνουνε???? τι θα κάνουνε μωρε??? που δεν βγαίνανε πρίν μετπτ τώρα με αυτά τα μέτρα να πάνε να πεθάνουνε???? Δεν θέλω να ξαναδώ πόστ ότι τι να κάνουμε να βοηθήσουμε το κράτος κτλ κτλ γτ φρικάρω και μου έρχεται να σπάσω το pc......όχι δν θα βοηθήσουμε τπτ .......να επιστρέψουν τα κλοπιμαία και να δώσουν την ευκαρία στις φτωχε΄ς οικογένειες να ζήσουν αξιοπρεπώς!!!!! Ουστ σιχαμένοι....ρουφήξατε το αίμα του ελληνικού λαού και θέλετε τώρα να τον αποτελειώσετε???? Τα λεφτά πίσω αλήτες γτ θα εξεργεθεί όλη η χώρα....θυνηθήται το αυτό σε 1 χρόνο τι έχει να γίνει στην ελλάδα!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι άλλο θα κάνουν οι διαφημιστές για να μας τραβήξουν την προσοχή ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 94 | 25-02-2010 17:22 |
Αντε να περνουμε τα πανω μας οι 800ρηδες!! | Kwstas_kef | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 20 | 06-10-2009 05:44 |
Πως να κάνετε το ταιρι σας να πέσει απ'το κρεβάτι! | georgekostas | Χιούμορ | 10 | 28-09-2009 21:45 |
Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το λάδι της μοτοσυκλέτας μας.!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 24-05-2009 06:45 |
Τι είπαν οι ξένοι για την γλώσσα μας | syan | Πολιτισμός | 16 | 02-05-2009 02:43 |