|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νανοτεχνολογία με εφαρμογή στην Μοτοσυκλέτα!
Παρέλαβα κι εγώ στον χθεσινό καφέ.
Μάλιστα ο Νίκος είχε καλέσει και τον Πρωθυπουργό ο οποίος και παρέστει στην παράδοση παραλαβή των δειγμάτων ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Σας ευχαριστώ πολύ |
|
|||
|
|||
Έχω ετοιμάσει μερικά δείγματα ακόμα. Θα προσπαθήσω στον επόμενο καφέ να τα φέρω ώστε να πάρουν και κάποιοι ακόμα που δεν πρόλαβαν.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Βασίλης |
|
|||
|
|||
Σήμερα παρέλαβα και εγώ. Μόλις τα χρησιμοποιήσω θα γράψω τις εντυπώσεις μου. Ευχαριστώ για την κίνηση αυτή.
|
|
|||
|
|||
Παρελαβα σημερα.
Θα δω ποσο αποτελεσματικο ειναι κ θα σας ενημερωσω. Ενα μεγαλο MΠΡABO στο forum. Eυχαριστω! |
|
|||
|
|||
Το μπουκαλάκι για τα πλαστικά, μέταλλα κλπ, για τη μοτό δηλαδή, το δοκίμασα.
Άριστα αποτελέσματα! Με ζελατίνα και πλαστικά χάλια από τα έντομα, στη βροχή της Τετάρτης καθάρισαν μόνα τους. Το Σάββατο έπλυνα απλά τη μηχανή κι έφυγαν όλα! Στην ουσία μόνο σκόνη και στίγματα από το νερό της βροχής είχε. Μένει να δω πόσο θα διαρκέσει η δράση του. Το άλλο για τα υφάσματα, δεν το δοκίμασα ακόμη. Σκέφτομαι να πάω τη μηχανή για σούπερ επαγγελματικό πλύσιμο, ζάντες, λαιμοί εξάτμισης κλπ και να την περάσω όλη μετά. Ότι πέρασα με τα 10ml, δείχνει σαν καινούριο πάντως! |
|
|||
|
|||
Θοδωρή σε ευχαριστώ για το feedback.
Τα μπουκαλάκια των δειγμάτων περιέχουν περίπου 25 ml έκαστο. Αυτό που είναι για τη μηχανή πιθανόν να αρκεί για να την περάσεις ολόκληρη, ενώ το μπουκαλάκι για τα ρούχα φτάνει για ένα ζευγάρι γάντια περίπου. |
|
||||
|
||||
Στον καφέ της Τετάρτης, θα διατεθούν κι άλλα δείγματα ...
|
|||
|
|||
αν ειναι ευκολο και στα νοτια κανενα δειγματακι
|
|
|||
|
|||
Πέρασα χθες αυτό για τα υφάσματα σε καινούργια μποτάκια της συζύγου που είναι από σουέτ δέρμα το οποίο λερώνει πολύ εύκολα και κάνει λεκέδες.Τα αποτελέσματα εκπληκτικά!!!Το νερό κυλάει πάνω τους σε κλάσματα, δεν μένει τίποτα.Σήμερα τα φόρεσε για να κατέβει κέντρο, έφαγε βροχή με το τσουβάλι, αλλά τα μποτάκια τίποτα .Υπ΄όψιν ότι το χρώμα τους είναι αυτό του πάγου στο οποίο όλα φαίνονται.Θα πάρω την κανονική συσκευασία και θα περάσω με αυτό μπουφάν, γάντια, παντελόνια, μπότες.
Με το άλλο πέρασα την ζελατίνα.Μόλις φάει βροχή θα σας πω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μοιράστηκαν κι άλλα δωρεάν δείγματα ! Απόσπασμα:
ας ανταποκριθούν στην παράκληση του Βασίλη ... |
Tags |
νανοτεχνολογια, mfnano, nano |
|
|