|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ENDURO Βολτα με απροοπτα
τα πραγματα ειναι απλα!για TRAVEL enduro τα GS ειναι ιδανικες μοτοσυκλετες!σιγουρα οι οποιες ζημιες μπορει να παθουν απο μακροχρονια η extreme χρηση κοστιζουν πιο ακριβα απο οτι θα κοστιζαν σε ενα μικρο endurακι των 250 κ.ε αλλα ετσι ειναι αυτα!δεν εχω δει καποιον να διασχιζει την ερημο με το τζιπ και το τρειλερ με το 250αρι πανω!αυτα ειναι για enduro και συγκεκριμενες μικρες διαδρομες!οποιος θελει να εκμηδενισει το κοστος συντηρησης ας παρει bmx.ελαφρυ και με φτηνο service!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
thanks Arka το εκανα, ελπιζω να σε δω εκει.. |
|
|||
|
|||
Λοιπον.....
για να βάλουμε καποια πραγματα στην θεση τους... Δεν ειμαι κανενα τρελο τιμονι ουτε το εχω παιξει ποτε οτι ειμαι ουτε προκειτε να το πω ποτε γιατι ειμαι του στιλ "οσο καβαλαω μαθαινω" τον εαυτο μου πρωτα απο ολα και μετα την μηχανη μου... Υπάρχουν τρελα τιμονια εδω μεσα βλεπε wet&derty vtheon emix anax Σπανος panzer και αλλοι φιλοι ΟΧΙ ΕΓΩ!!! Ειμαι ενας αναβάτης που πηγενει σε μαθηματα χωμα και ασφαλτο οχι για να το "παιξει" καποιος αλλα για την ασφαλεια του , των γύρο του και φυσικα της γυναικας μου που ερχετε μαζι μου στα ταξιδια... Προσπαθω να ακουσω απο τον ποιο μικρο μεχρι το ποιο μεγαλο εστω και το παραμικρο που εχει να μου προσφέρει... Οσοι εχουν ταξιδεψει μαζι μου ή παρεα με αλλους αναβάτες εχουν μια καλητερη αποψη του ...αν προκαλω με την οδηγηση μου ή την συμπεριφορα μου γενικα... Υπάρχουν φιλοι εδω μεσα που ταξιδευουμε μαζι πολλα χρονια χωμα και ασφαλτο. Το πως ευχαριστιετε καθε ενας την οδηγη και την μηχανη του ειναι θεμα προσωπικο καθαρα. Ποτε δεν επεβαλα σε κανεναν πηγενε χωμα βαλε το gs σου στα ποταμια και τα σχετικα... Αλλα ....υπάρχει ενα μεγάλο ΑΛΛΑ... Δεν μπορουμε να διαγράψουμε την ιστορια των gs που μετραει πολλα πολλα χρονια και γραφτικε στο χωμα και στην ερημο.... Εγω φιλοι μου κ το τονιζω ΦΙΛΟΙ μου δεν εχω να χωρισω τιποτα και με κανεναν αλλα το να μην σέβονται και να κοροιδευουν αυτο που αγαπω (οχι μονο εχω αλλα παρα πολλοι) "πλουσιοι" "χαζοι' "τρελοι" εδω μεσα με υποτιμα σαν ανθρωπο πρωτα πρωτα... Τα τρακτερ ειναι εργαλειο για την επβιωση ορισμενων ανθρωπων και οχι κοροιδια για την "τρελα" καποιον..... Εγω ανεβασα φωτο με αναβατες του φορουμ μας απο χωματινα ταξιδια για να απαντησω στο οτι τα gs ειναι βαρια και δεν πανε χωμα....δεν πστευω αυτο να προσβαλε κανεναν.... Ζηταω συγνωμη απο ολους........ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και αυτοι που δεν...απλα δε θελουν! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ας σταματησει εδω λοιπον η αντιπαραθεση, προς σεβασμο και του φιλου που ανοιξε το θεμα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και για να προλάβω πιθανά σχόλια, από την πρώτη φορά που τα έβαλα πριν δύο χρόνια μέχρι και τώρα δεν ξανά έχω βάλει ασφάλτινα. |
|
|||
|
|||
εχει φοβηθει το ματι σου?
|
|
|||
|
|||
μοτοσυκλέτα=ελευθερια
ο καθένας απο εμας μπορει αυτό να το μεταφράσει όπως αυτός θέλει!!!! μερικοι γουστάρουν να μπαίνουν στις στροφες μερικοι γουστάρουν να μπαίνουν σε ποτάμια μερικοι γουστάρουν να μπάινουν στο κέντρο... τωρα αν τα gs ειναι για χωμα η οχι η αποψη μου ειναι οτι πανε οπου τα πας χωρίς προβλήματα(συνηθος) τωρα τι να πω οτι όπου είχα παει με τα καθαρα που ειχα εχω παει και με το adve....απλα τωρα με το adve χαζευω και λιγο την φύση ενω παλία με τα καθαρα ημουν με την ταυτότητα στο στόμα χαχαχα!!! οσο για τις ζημιές εμενα προσωπικά δεν μου έχει βγάλει τιποτα εκτός απο τα προστατευτικα στα καπάκια που εχω πέσει μερικ΄ς φορές αλλα για αυτο ειναι εκει για να φανε το ζορισμα αλλα υπάρχουν και μερικοι αναβάτες που δεν θέλουν το μηχανάκι τους που το εχουν πληρώσει χρυσάφι να το ζορίζουν στο χώμα και καλά κάνουν γιατι αν παθει κατι θα ξενερώσουν για κανενα χρόνο!!! ειναι όπως το βλέπει κανεις παίδες μερικοι βλέπουν ωραία την μηχανή τους πλθμένη μερικοι την βλέπουν ωραία λασπωμένη Νεκτάριε δεν πήρες Βαραντέρο???? Δαναε καλα κανεις οτι και αν κανεις για να περνας καλα με φιλους και να ξεφεύγεις απο την καθημερινότητα που μας τρωει !!!! λοιπον για τους χωματινους φίλους εβγαλα διαδρομη κολωνακι - γλυφαδα απο χωμα να ειμαστε ολοι καλα και να περναμε καλα με αυτο που κανουμε αντε καλο μας καλοκαιρι & ραντεβου στις εθνικές!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και γω με το exc οταν ημουνα, με την ταυτοτητα στο στομα ημουνα. Τωρα με το 1200 την εχω ξαναβαλει στο τσεπακι. Ετσι κι αλλιως θα προλαβουν να με βρουν γιατι θα πεφτω αργααααα!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν υπάρχει θέμα νομίζω αντιπαράθεσης.. η μόνη αντιπαράθεση είναι, ότι μην τσακωθούμε για τα ...κοκόρια.. Η δυνατότητα του αναβάτη κάνει την μοτοσυκλέτα να πάει.. να στρίψει, ή να να φρενάρει.. Κατά τα άλλα, καλή παρέα χρειάζεται, να δέσει και να περνάει καλά.. Και κάτι άλλο, οι ζημιές, σε άσφαλτο, σταθμευμένη, σε χώμα, σταματημένος, κινούμενος, με μοτο, με τα πόδια, πάντα υπάρχουν.. ΕΕ όχι, δεν θα κάτσουμε και μέσα στο σπίτι.. και ας πάθουμε και ζημίτσα Και όλες οι μοτοσυκλέτες είναι όμορφες, και όλες αξίζουν.. |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποσοι απο εσας αγαπατε το travel enduro; | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 48 | 08-02-2012 19:45 |
Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum. | SpanosNikos | GS Forum - Road & Enduro Training | 169 | 11-06-2009 15:43 |
Μόνο 75 μοτοσυκλέτες ΚΤΜ 950 Super Enduro ;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 17 | 24-03-2009 07:59 |
Γιατί τα enduro κρανη; | arisxios | Κράνη | 16 | 05-03-2009 19:24 |