|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Strobo Lights για την μπέμπα μου ?
Έτσι είναι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν πέσω σε ιδιότροπο, υπάρχει επιλογή/νόημα άλλης λύσης από το να το πληρώσω; π.χ. μπορεί δικαστής να ακυρώσει το πρόστιμο; Last edited by fmarkos; 06-12-2012 at 11:44. |
|
|||
|
|||
Ναι...αν φοραει κι αυτος strobo lights...
|
|
|||
|
|||
Υπαρχει παντα η επιλογη της υποβολης ενστασης στην υπηρεσια που βεβαιωσε τη παραβαση. Και μετα ο θεος βοηθος
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αν το θες για STOP, μπορώ να σου φτιάξω ένα με led, χωρίς να αναβοσβήνει, θα ανάβει με το ήδη υπάρχον φανάρι σου..... αν θες μπορούμε να αντικαταστήσουμε και το κόκκινο αντανακλαστικο που ήδη υπάρχει πάνω από την πινακίδα, με ένα ίδιο με την διαφορά να το ανοίξω και να περάσω μέσα led, το έχω κάνει στο δικό μου, θα το βγάλω μια φώτο και θα σου το στείλω να το δεις |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παλι καλα που εμαθες στα δικα μας... |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ. Όμως έχω βάλει ήδη LED στην βαλίτσα και τα έχω συνδέσει με το φρένο. Αυτό που ψάχνω τώρα, είναι να τα κάνω να αναβοσβήνουν. Μπορώ να το φτιάξω σε πλακέτα με μικροεπεξεργαστή (ειμαι σχετικός με τα ηλεκτρονικά-υπολογιστές) αλλά το έτοιμο θα μου έρθει πιο φτηνά.
Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ή πολύ απλά αν χρησιμοποιήσεις ένα ηλεκτρονικό φλασερ...για να μην μπλέξεις με κυκλώματα ότι και να κάνεις...καλή επιτυχία |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν έχεις καταλάβει ότι είμαι πράκτορας της HONDA |
|
|||
|
|||
ΦΩΤΟΣΩΛΗΝΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ & ΜΕΓΕΘΗ - Praktiker
εδώ είσαι....και θα σε βλέπουν και θα είσαι και στο κλίμα των ημερών!!! κάθε φορά που βλέπω strobo πρέπει να ανεχτώ το λακαμά που κάθεται στη μέση και δε μπορώ να προσπεράσω.....έλεος με τις συνοδείες πια... πάντα όρθιοι και σορυ για το spam |
Tags |
στρομπο, light, strobe, strobo |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
μου την δινει που δεν τον εχω στα χερια μου... | γιαγια αρκουδα | Μου τη δίνει που ..... | 27 | 27-11-2010 11:06 |
την πηρα την νεα κυρια μου!!!! | thirio | Γενικά - Αναβάτης | 46 | 13-02-2010 18:54 |
Free Video με High Lights από Μαλαισία .. | frits | Αγώνες | 4 | 31-10-2009 12:59 |
Δεν θα ξαναπαραπονεθώ για την δουλειά μου | EOD-K9 | Χιούμορ | 13 | 12-10-2009 18:26 |
Xenon lights on GSs | vpentza | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 03-09-2009 16:04 |