|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΛΠΕΙΣ & Βαλκάνια Υπό Ιδανικές Συνθήκες!
Σ' ευχαριστώ Σταύρο! Έλα να συμπληρώνονται οι απαντήσεις από "τα φιλαράκια μου"
|
|
|||
|
|||
Μπραβο παιδια!
Στρατο εισαι η προσωποποιηση του ορου σωστη χρηση νεας μοτο.. Την πηρες και της εβγαλες το λαδι! Παντα τετοια και ακομα καλυτερα! Για την Cortina στο ειχα πει! Μακρια απο εκει για διανυκτερευση! Αλλα δεν πειραζει του χρονου θα ξαναπαμε να σας δειξω και το passo di Gavia |
|
|||
|
|||
Μπραβο Στρατο! Παντα τετοια! Ετοιμαζομαι κ γω να γραψω το φετοινο οδοιπορικο, που εχω να σου πω οτι επεξες βασικο ρολο μετα την κουβεντα που ειχαμε στον τελευταιο καφε, κ ετσι χαραξα το ταξιδι στο Dubrovnik.θα τα πουμε κ απο κοντα να μοιραστουμε βαλκανικες εμπειριες!
Παντα τετοια! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η αλήθεια είναι ότι στους 10 μήνες που έχω τη μοτο, έκανα 25.000km αλλά όπως είπες δεν είναι ο αριθμός αλλά το τι είναι αυτά τα km, τα περισσότερα των οποίων είναι σε όμορφους επαρχιακούς ορεινούς δρόμους σε ελλάδα και ευρώπη. Λίγα απ αυτά έγιναν σε αυτοκινητοδρόμους και πόλη Άντε και στο Gavia που μας ξέφυγε Έχουμε να κάνουμε και γαλλικές και αυστριακές άλπεις για να κλείσουμε Σ' ευχαριστώ φίλε |
|
|||
|
|||
Από τους ωραιότερους μοτοσυκλετιστικούς προορισμούς!Μπράβο σ'όλη την παρέα!Στράτο ωραία αφήγηση και φωτογραφίες!Να σαι καλά φίλε και να συνεχίσεις να γράφεις πολλά μοτοχιλιόμετρα και βέβαια ταξιδιωτικά εδώ!
|
|
|||
|
|||
Σε περίμενα εσένα Θοδωρή για να σου πω ότι τα ταξιδιωτικά σου ήταν μεγάλο σχολείο για μένα. Κι εσύ να είσαι καλά φίλε με τους κολλητούς σου να κάνετε πάντα τόσο όμορφα ταξίδια να τα διαβάζουμε, να βγάζουμε ιδέες για νέους προορισμούς
|
|
|||
|
|||
Να προσέχεις τις παρέες σου,σε έχω δει να κάνεις πολύ παρέα με τον Teo71 . Μ'αυτόν που έμπλεξες σε λίγο καιρό θα αγοράσεις και εσύ νέο Book Service για να έχεις χώρο να το σφραγίζεις. Λιώστην φίλε, γι'αυτό φτιάχτηκε.Έχεις αγοράσει τον απόλυτο ταξιδευτή και μπράβο που το κατάλαβες από την πρώτη στιγμή.
|
|
|||
|
|||
και δεν παμε ρε φιλε καλυτερα στο baby o?πιο φτηνα θα μας ερθει!
|
|
|||
|
|||
Του χρόνου έχει 20ήμερο αντοχής "κι όποιος αντέξει"
|
Tags |
αλπεις, άλπεις, βαλκανια, βαλκάνια |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Είναι η Μακεδονία Ελληνική; | ckalfas | Ελλάδα | 12 | 16-02-2011 16:20 |
16 Ιουνίου, είναι η ιαπωνική Ημέρα των Ωκεανών. | skippybi | Περιβάλλον | 4 | 16-06-2010 13:23 |
Εκεί που οδηγούσα ξαφνικά... | frits | Διάφορα | 2 | 15-03-2010 23:52 |
Eίναι η Μακεδονία Ελληνική ή όχι ???? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 17 | 16-11-2009 14:54 |
Η Μακεδονία Είναι Ελληνική | Gazi | Ελλάδα | 9 | 10-04-2009 00:27 |