|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GPS TRACKER
@KouaksKouaks που προσφέρεις βοήθεια
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Υπάρχει κάποια πρόταση? ποιό? από που? κλπ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγω προσωπικά το έχω πάρει απο ebay, σε πολύ χαμηλή τιμή και σε σύγκριση με φίλου που είχε 2πλάσια τιμή (το πήρε απο Αθήνα), ήταν ολόιδιο! (και εμφανησιακά, και λειτουργικά!) Σου δίνω σαν παράδειγμα ενα link απο ένα παρόμοιο με το δικό μου, το οποίο περιλαμβάνει και το καλώδιο σύνδεσης στην μηχανή! GPS Tracker TK102B Car/person Track Device Support TF card+Car Charge+USB cable | eBay |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πολλα |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση..........ελπίζω μέσα στο σαββατοκύρικο να προλάβω...
|
|
|||
|
|||
να σου πώ την αλήθεια μου μέσα απ΄το Forum το είδα ....... Αλλα πιστέυω ότι ΤΚ 103 είναι μία φθηνή και καλύτερη επιλογή απ το ΤΚ 102.........
|
|
|||
|
|||
Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει διαθέσιμο ένα ΤΚ 103...
Κώστααααα ! ! ! Άσε για μερικά λεπτά την κόρη και ασχολήσου 2 λεπτά με τη "μπέμπα"... |
|
|||
|
|||
up
Μήπως καταλήξουμε σε κάτι οικονομικό και αξιόλογο γιατί βλέπω να βάζουν αρκετοί. Βοήθεια από γνώστες |
|
|||
|
|||
up.
Μάλλον μόνο εγώ ενδιαφέρομαι? Μήπως κάτι σε ομαδική να βοηθήσει για να μην ταλαιπωρείται καθένας μόνος του? Πιστεύω από τα ποσταρίσματα ότι δέκα μηχανηματάκια τα έχουμε σίγουρα. Αρκεί να ψαχτούμε για την καλύτερη πρόταση. Δηλώνω ενδιαφέρον. 1. griv_gs |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ένα μήνα αργότερα . . . 1. griv_gs 2. nikos-x |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Bell M1 Tracker TK3 | Akyla | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 11-09-2011 02:02 |
GPS-GPRS-SMS-TRACKER | gandreas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 09-06-2010 14:09 |
GPS tracker σύστημα εντοπισμού οχημάτων | leonidas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 20 | 04-06-2009 16:24 |