|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΡΑΝΣΦΑΓΑΜΑΣΑΝ.... ο πρόλογος!
λίγο πριν σχόλασα..
δεν πρόλαβα τίποτα, καλά να περάσετε οι υπόλοιποι και προσοχή στους δρόμους |
|
|||
|
|||
Τρανσφαγαμασαν πολλων αστερων με γκουυρμετ μενου στη μεση ενος καταπρασινου βουνου.
Η σταση στου Μπιλ εδωσε δυναμη στην ταλαιπωρημενη απο τη βροχη μικρη ομαδα και η μυρωδια απο τα επιλεκτα ψητα ενωθηκε με αυτην που τα βρεγμενα πευκα αναδυουν οταν συναντουν τον ηλιο μετα τη βροχη.. Γιατι ως γνωστον...σαν τη Χαλκιδικη ΔΕΝ εχει!! Βρεγμενες φωτο...αυριο η μεθαυριο η..... |
|
|||
|
|||
Πανδαισια γευσεων και εικονων. Μικρα μυστικα που απογειωνουν. Ενα γκουρμε γευμα με τα πιο ευκολα υλικα.
Μπιλαρα εδωσες ρεστα ρε φιλε, ευχαριστουμε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
o Heepοδεσποτης.....οπως παντα αψογος!!!
αψογο pitstop στο βουνο με γεμισμα νιτρογλυκεριδιον σε συνδιασμο jazz-rock ακουσματων... τι να λΕμΕ τωρα...... |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ δια τα κομπλιμάν!
Σπογγίζοντας με αξιοπρέπεια τα δάκρυά μου, με βαθύ αναστεναγμό και στωικό χαμήλωμα του βλέμματος, σας ευχαριστώ κι εγώ απ' την πλευρά μου, γιατί μέσω του μανγκάλ “έζησα” ένα μικρό μέρος της Transfagamasan adventure. Λυπούμαι βαθέως για την καθυστέρηση της “Βράσταμα TV” να καλύψει το ...εγχείρημα (sic!), λόγω βλάβης του αγροτικού truck καθώς και για την απουσία τυχερών λαχνών στο σερβίρισμα του γλυκού κουταλιού... Το σπίτι είναι πάντα ανοιχτό σ' όλους τους μηχανόβιους, με αδούλωτο φρόνημα σε σινιέ τροχοφόρα, δοξομανούντα φόρα και ματσαραγκιές της κατηφόρας... Παρντόν, αλλά έχω τσάι στη φωτιά... ma' as salaama! |
|
|||
|
|||
Υπεροχη εμπειρια ...να ξεκινας με αρκετη βροχη...να οδηγας με παρεα σε ομορφα επαρχιακα κοματια...και να κανεις ...και χωμα ,(ετσι για να μην ξεχνιομαστε απο το trainning )
Πασχαλη Thanks Oσο για το αρχηγειο του Bill, τι να πω ...επιγειος παραδεισος...μας υποδεχτηκε με πολυ χαρα..δοκιμασαμε το πολυ ωραιο ζεστο τσαγακι..τα νοστιμα ψητα..την αρωματικη ριγανη στην ντοματουλα... και το αξεχαστο και εξαιρετικο γλυκο συκαλακι.. Bill Thanks |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Uploaded with ImageShack.us |
|
|