|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δεύτερη ομαδική αγορά με ΜΠΟΤΑΚΙΑ
1X No45 Probiker Μποτάκι
|
|
|||
|
|||
Βάλε και μένα σε παρακαλώ 1 X No46 Probiker Μποτάκι. Ευχαριστώ.
|
|
|||
|
|||
Βαλτε και μένα παρακαλώ με Νο 43 probiker active
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα σε όλους!
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι - ήμουν από τους πρώτους που έβαλαν παραγγελία τα μποτάκια και επειδή μου έχει γυαλίσει και ένα κρανάκι για μικρές απόστάσεις (μπανάκι κλπ κλπ) θα μπορούσα να το προσθέσω;;;;;ε;;; Ζυγίζει 1200γρ. θα μπορούσα ίσως να βάλω αναλογικά παραπάνω στα μεταφορικά σε αυτό αναφέρομαι -> MTR JET FIBER - Louis - Motorcycle & Leisure |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εγώ αποσυρω το ενδιαφέρον μου για μποτακια........
ΠAΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ TRAGIK |
|
|||
|
|||
λυπάμαι αν έστω και για λίγο σας αναστάτωσα..
θα παραμείνω τότε μόνο στα μποτάκια.. |
|
|||
|
|||
Κοιτα τι θα κανουμε... να συμπληρωθει η λιστα... να δουμε ποσες παραγγελιες θα γινουν γιατι μπορει να χρειαστει να γινουν 2 ας πουμε... και απο κει και περα αν δεν αλαζει κατι (ας πουμε να χρειαστει 3η παραγγελια) το βαζω... οκ;;; ετσι κι αλλιως παμε για μεταφορικα της ταξεως του 1-1.5 ευρω ανα τεμαχιο... δε νομιζω λοιπον να υπαρχει προβλημα.Ξαναμιλαμε οταν κλεισει η λιστα οκ;;;;
|
|
|||
|
|||
καλησπερα
ενα ζευγαρι και σε μενα 43 νουμερο μποτακι probiker |
|
|||
|
|||
Thano μην σε αγχώνω εγώ άστο το κράνος..
τα μποτάκια θα πάρω μόνον που είχα δηλώσει εξ' αρχής είναι πολύ καλή κίνηση πάντως αυτή με τις ομαδικές παραγγελίες.. μπράβο σε όσους έχουν αναλάβει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες στο forum! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μπουφαν Probiker Laussane 4 εποχων | Troublemaker | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 03-05-2012 10:20 |
Φωτογραφικη μηχανη slr olympus E 500 με 2 φακους η' ανταλλασεται με canon g11-g12 | tasosbob | Πωλήσεις γενικώς | 18 | 06-01-2011 01:32 |
BMW Active Hybrid 7 | essel | Αυτοκίνητο | 5 | 16-11-2009 21:52 |
Ο Chris Pfeiffer με το δικο του τροπο επισκεφτηκε τα κεντρικα της BMW ... !!! | soter3gm | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 14 | 05-10-2009 10:34 |
ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 02:27 |