|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βολταρωντας στα Καρπαθια
Φίλε Μανώλη ένα τίτλο που θα έβαζα σ’εσενα είναι ο Άνθρωπος του Βουνού.. δεν έχεις αφήσει βουνό για βουνό, και καλά κάνεις φυσικά… Πολύ ωραίο ταξιδιωτικό, απίστευτα όμορφη η Ρουμανία, το ανακάλυψα κ’εγω διασχίζοντας την για την Ρωσία. Και μάλιστα δυο φωτογραφίες που έχεις τραβήξει από Καρπάθια, έχω τραβήξει κ’εγω στο ίδιο σημείο. Πανέμορφο αυτό το κομμάτι στο φαράγγι με το ποτάμι και τα πανύψηλα βουνά. Σίγουρα ένας προορισμός και μια χώρα, που με κέρδισε, και θα επισκεφτώ ξανά.. Να είσαι καλά και να παίρνεις τα βουνά, όπως ξέρεις πολύ καλά και κάνεις…
|
|
|||
|
|||
ακομα και οι πεταλουδες ηταν φιλοξενες μαζι μας. Ρουμανια εις το επανιδειν. απο αυριο και λιγο Βουλγαρια.
|
|
|||
|
|||
8η μερα και ξεκινησαμε με προορισμο την περιοχη με τις λιμνες αναμεσα στο batak και το dospat, περνωντας μεσα απο την καρδια του εθνικου δρυμου του κεντρικου Αιμου.Oryakhovo, Βουλγαρία προς Dospat Municipality, Βουλγαρία - Χάρτες Google
|
|
|||
|
|||
η διαδρομη απο etropole μεχρι panagjuriste μεσα στο δρυμο φανταστικη που σε ανεβαζει μεχρι τα 1500μ.
|
|
|||
|
|||
και φωτο απο την περιοχη των λιμνων, την περιοχη που περασαμε με το forum φετος και αξιζει μια επισκεψη τουλαχιστον απο τους βορειους ταξιδευτες. Απο τις αγαπημενες μου διαδρομες.
|
|
|||
|
|||
απο dospat για batak στην πρωτη μεγαλη λιμνη υπαρχει μαγαζακι για φαι και mini market που εξυπηρετη τους πολλους κατασκηνωτες. Εκει φαγαμε, ψωνισαμε και για το βραδυ και σε εναν απο τους πολλους βατους χωματοδρομους πηγαμε να στησουμε το εξοχικο μας.
|
|
|||
|
|||
9η μερα και επιστροφη στα πατρια εδαφη(ηθελα και αλλο). Δεν πειραζει ομως, θα υπαρξουν κοντινες σε καθε ευκαιρια.Dospat Municipality, Βουλγαρία προς Καβάλα, Ελλάς - Χάρτες Google
|
|
|||
|
|||
φωτο απο το πιο κρυο πρωινο της εκδρομης με 4β στις 07.30 και απο την λιμνη dospat.
|
|
|||
|
|||
και μερικες τελευταιες απο την λιμνη μεχρι τα συνορα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|