|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ BMW
καλαμπουρτζηδες!!!
|
|
|||
|
|||
Ερωτησις :
Αν υπηρχε σχεδιαστικο λαθος η κατασκευαστικο η τελος παντων οτιδηποτε στην υλοποιηση του αξονα , δεν θα επρεπε οι <<καταστροφες>> να ηταν εκθετικα περισσοτερες. Τοσες χιλιαδες GS εχουν πουληθει ανα τον κοσμο , και πολλοι απο τους κατοχους τους , την οδηγουν στα ορια . (Δεν λεω οτι δεν παρουσιαζει προβληματα ο αξονας. Αυτο ειναι γνωστο και νομιζω καθε υποψηφιος αγοραστης το γνωριζει μιας και εχει παρει αρκετη δημοσιοτητα το θεμα παγκοσμιως) . Καπου υπαρχουν αληθειες και καπου υπαρχουν ψεματα.... Σε καθε περιπτωση και με την συμφωνη γνωμη των διαχειριστων θα μπορουσε να δημιουργηθει νημα με μια καταγραφη των προβληματων που εχουν προκυψει στον καθενα μας . Θα ειχαμε μια μικρη εικονα εστω αλλα αρκετα αντιπροσωπευτικη για την ελληνικη πραγματικοτητα..... Last edited by mjtir; 24-06-2009 at 11:01. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
..με έκπληξη διαβάζω άλλα πράγματα σήμερα στην απάντησή σου. Εσύ έγραφες για αεροπλάνα-εγγυήσεις-ανακλήσεις, και τώρα διαβάζω "έπιασες το αστειάκι μου" Δεν καταλαβαίνω γιατί τα άλλαξες ......................... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
:sm5: |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις όμως έγραφα ότι όταν πέφτει ένα αεροπλάνο γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να βρουν το αίτιο και μετά αν διαπιστωθεί τεχνικό σφάλμα γίνεται διόρθωση σε όσα πετάνε... Φυσικά και μια BMW δεν είναι αεροπλάνο αλλά το πρόβλημα θα μπορούσε τόσα χρόνια να έχει διορθωθεί. Μάλιστα στο 1200 είχε και εγγύηση εφ όρου ζωής...ωραίο αστειάκι όπως αποδείχθηκε. Ο λόγος που το άλλαξα είναι γιατί δεν είχα όρεξη να μπω σε έναν αέναο κύκλο μακροσκελών εξηγήσεων. Όποιος καταλαβε το ύφος των λεγόμενων μου κατάλαβε...Γιατί και σε μένα αδειασε τα λάδια το 850 σε μια παρατεταμένη δεξιά σε αυτοκινητόδρομο στην Σλοβενία δικάβαλος με την γυναίκα μου...Όχι απροειδοποίητα όμως...είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πηγαινε καλά γιατί ένιωθα έναν κραδασμό (δεν έμοιαζε κάτι σοβαρό και ούτε μπορούσα να το προσδιορίσω στο πίσω μέρος)...όμως τότε δεν γνώριζα τίποτα για το συγκεκριμένο πρόβλημα την σοβαρότητά του και για τα BMW γενικότερα. Δεν έπεσα...αλλά δεν θα ξαναδοκίμαζα την τύχη μου ξανά έτσι... Αν εσύ θυμάσαι και κάτι επιπλεόν που είχα προσθέσει και το παρέλειψα παρακαλώ να με συμπληρώσεις έτσι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις... |
|
|||
|
|||
Αντίστοιχα ισχύουν και για τα servo...Λίγα χαλάνε....αλλά όταν χαλάνε σε κόβει κρύος ιδρώτας μέχρι να συνειδητοποιήσεις γιατί δεν φρενάρεις....
Αλλά εκεί δεν φταίει η BMW αλλά αυτός που κάνει το service και αλλάζει τα υγρά των φρένων στην μηχανή αφήνωντας ελάχιστο αέρα μέσα η ύπαρξη του οποίου μασκάρεται από την λειτουργία του servo. Γι' αυτό και υπάρχει και ειδική λειτουργία στο GT1 γι' αυτό. |
|
|||
|
|||
την επιθεση που δεχτηκα στο φορουμ αυτο απο ατομα που με ξερουν δεν τιν περιμενα.
αντι θα θηκτουν απο την bmw θυκτικαν τα μελοι του φορουμ. αυτο για εμενα ειναι παραξενο. μπορει φιλε αρκα να μην εχο αποδιξεις οτι σας επιδοτη η bmw αλλα το να δεχεσε επιθεση απο τους διαχιριστες γιατι εβαλες ενα ποστ να ενοιμεροσειw τον κοσμο για το τι γινετε με της μοτοσικλετες της bmw .... πιος ο λογος για τοσο μενος? ναι μπορει αν ειναι οπος λετε μερικοι το δικο μου σκουπιδι αλλα μιπος καποιοι που διαβασουν σκευτουν οτι και το δικο τους ειναι σκουπιδι που τους εβγαλε τοσα προβλιματα? οτι γραφω εγω εδω το στελνο και στην γερμανια . γιατι αυτοι δεν αγαπανε την bmw που στο κατω κατω απο αυτην τρονε? γιατι δεν θηγονται? αντι να μου κανουν αυτοι αγωγη που ας πει κανεις οτι ενοιμερονοντας τον κοσμο χανουν πελατες , με απιλεις εσυ οτι θα μου κανεις αγωγη? σε ξαναροτο δεν σου φενετε παραξενο. μεταξυ καποιων <<φιλων πιστευω>> που μηλανε και γραφουν τοσο καιρο το να σου πει καποιος οτι με εθηξες χορεις να του εχεις επιτεθη προσοπικα και να σου επιτεθη αυτος, καποιος δεν ειναι παρεξενο? οποτε μην εισαι τοσο ευθηκτος δεν επιτεθηκα προσοπικα σε κανεναν του φορουμ οτι γραφω το κανω να βλεπει ο κοσμος και να φιλαγετε. οπως ειπε καποιος συνφορουμιτης σε αλλο φορουμ .<< δεν δεχομε σε αυτην την εταιρια και με τον τιμοκαταλογο που εχουν ουτε ενα σκουπιδι να βγενει στην παραγωγη>> και συμφωνο απολιτα. οποτε θα φωναζω οτι φτιαχνουν σκουπιδια για να τα ελεγχουν ακομα και βιδα βιδα. και σου λεω εγω αν δεν τα γραψω και παρει καποιος αλλος φιλος σου η συγκενης σου? θα το ηθελες να τραβιξει αυτα που τραβαω? τοτε και εσυ θα βγης και θα φωναζεις οχι αλλα σκουπιδια απο την bmw και ας ειναι το δικος σου το τελειο. λογο του οτι δεν εχω χρονο λογο του οτι με τον τραυματισμο μου εχουν μινει πισο οι δουλιες μου δεν μπορο να μπενο συνεχεια. οπως και δεν εκατσα να διαβασο και τις 5 σελιδες που εχουν γραψει. αλλα επιμενο σε κατι ... οσο βγαζει εστο και ενα στα 1000 που ειναι σκουπιδι δεν εχει σιμασια αν ειναι δικο μου η οχι θα φωναζω για να προστατευσω τον κοσμο και να παψουν να βγαζουν ακομα και αυτο το ενα το σκαρτο. ξεκολιαζομαστε να βγαλουμε τα λευτα που τα πληρωνουμα δεν τα βρισκουμε στον δρομο ουτε στα σκουπιδια για να μας πουλανε σκουπιδια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ενας φιλος πηρε μια Mercedes καινουρια αξιας 100.000 ευρω και στο πρωτο εξαμηνο εμεινε στο δρομο και τον μαζευανε.Μ'αυτη τη λογικη ολα τα μηχανοκινητα μεσα ειναι σκουπιδια συμψωνω και γω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
επισης ειναι παιδιαστικο να πιστευεις οτι τη σημερινη εποχη μπορει να υπαρξει εστω μια εταιρεια παραγωγης οποιουδηποτε ειδους που να εχει 100% επιτυχια στο προιον που παραγει! τελος απορω πως βγαζεις συμπερασματα και κρινεις απο τη στιγμη που δεν κανεις τον κοπο να διαβασεις ,οπως ο ιδιος παραδεχεσαι,καν τα μηνυματα που καθισαν και εγραψαν τα μελη του forum!και καταλαβε καλα οτι ουτε αυτοι ειναι αργοσχολοι αλλα ασχοληθηκαν μαζι σου!!! |
|
|||
|
|||
επειδη αυτη η ιστορια εχει τραβηξει πολυ και αρχιζει και μου τη σπαει και επειδη η γιαγια αρκουδα παραδεχεται οτι δε διαβαζει τα μηνυματα μας και το μονο που κανει ειναι να επιτειθεται σε οτι κινειται προτεινω να κλεισει το θεματακι!
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΑΣ | danaos | Διάφορα | 25 | 23-06-2009 15:52 |
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ R1200GS/GSA | pepax66 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 33 | 12-06-2009 19:51 |
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ | FOOST | Καλώς ήλθατε | 25 | 10-06-2009 10:13 |
ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ!!! | PortoLeone | Αστεία Video | 8 | 09-06-2009 16:21 |
ΠΡΟΣΟΧΗ Χ 2 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 22-01-2009 22:59 |