|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Είναι ντροπή για τη χώρα..
ΔΕΝ ΕΛΠΊΖΩ ΤΊΠΟΤΑ ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΊΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
|
|
|||
|
|||
δεν κατάλαβες.........ο δικός σου υπουργός είναι
|
|
|||
|
|||
Αγαπητε Γιωργο ,
επειδη θα μπορουσαμε να μιλαμε για μερες σε εναν αεναο κυκλο χωρις ισως αποτελεσμα (καμια φορα δεν ξερεις βεβαια) για αριστερα, δεξια και για το που εχει χαθει η μπαλα με ολες αυτες τις ιδεολογιες απλα θα τελειωσω το θεμα εδω λεγοντας ξεκαθαρα τι πιστευω εγω (ετσι και αλλιως εχουμε βγει off-topic . Η φραση που χρησιμοποιησε (εβαλε στο στομα των αγανακτισμενων , οπως ειναι ολοκληρη η αποστροφη του λογου του ) ο βουλευτης του Συριζα δεν αφορα εμφυλιακη προοτροπη αλλα χαιρετισμος σε συντροφους που λογω της φυσης του αγωνα ειναι δυσκολη η επιβιωση (κατι σε ραντεβου στα θυμαρακια) Η φραση αυτη δε παρολα λαικη και οχι πολιτικη δεν ειναι "αριστερο" εμφυλιακο καλεσμα γιατι αλλιως πως θα εξηγουσες το παρακατω ?! Απόσπασμα:
Τελος σχετικα με τις ταμπελες μιας και δεν θεωρω τον εαυτο μου ουτε δρομο ουτε ταβερνα δεν τις αποδεχομαι αλλα εσυ μπορεις να χρησιμοποιησεις οποια θες, ετσι αλλιως εξω θα πεσεις γιατι ουτε ειχα ουτε εχω εγραφει/χρησιμοποιηθει/ενταχθει σε κανενα κομμα και ουτε εχω γαλουχηθει σε καμια ιδεολογια καθως οι διαθλασεις που προκαλουν οι κοματικοι σωληνες σου διαστρεβλωνουν την οπτικη . Παντως και για να ελαφρυνω λιγο την κατασταση στον λιγο καιρο που σε διαβαζω εδω μεσα εχεις ηδη παραδεχθει οτι εχεις κανει 2 λαθη πρωτο αυτο που εφυγες απο το VF και δευτερο αυτο με το Πασοκ . Μηπως ολη αυτην η επιμονη σου στις σημερινες πολιτικες θα ειναι αυριο το 3 λαθος? Χιουμορ κανω δεν σε κρινω |
|
|