|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΙΑΣ BMW-ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ?
Απόσπασμα:
Εγώ επειδή ήμουν παρόν στα service των 10 και 20.000χλμ, έγιναν όλοι οι προβλεπόμενοι έλεγχοι! Ακόμα και λάδωμα του σταντ! Και πήρα και το χαρτί με τη λίστα των εργασιών-ελέγχων που έγιναν και τους έβλεπα καθώς πραγματοποιούνταν. Σε 2 διαφορετικά εξουσιοδοτημένα - αντιπροσωπείες. Τώρα τι να πω, για να λες έτσι.... κάτι ξέρεις για τη δική σου περίπτωση. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
έχοντας 130000 χλμ....και κάνοντας όλα τα σέρβις σε εξουσιοδοτημένο, το μόνο σίγουρο είναι , ότι οι εργασίες που εχω πληρώσει έχουν γινει Πρέπει να γνωρίζετε, ότι αν είστε σε εγγύηση και συμβεί κάποιο πρόβλημα στον κινητήρα.....αν δουν ότι το φίλτρα λαδιού είναι ΜΑΝ, ξεχάστε την εγγυηση Το νου σας.....έχετε δώσει 18000-20000 χιλιαρικακια |
|
|||
|
|||
Λοιπόν φίλτατε!..Στις 60.000 πρέπει να αλλαχθούν οι βαλβολίνες της τελικής μετάδοσης, τα υγρά φρένων..καθώς και να ενημερωθώ ότι η μπροστινή ζάντα μου δεν είναι ο συνηθισμένος κύκλος αλλά 8άρι!!!Όταν πήρα τη μηχανή πλήρωσα και αργότερα κατάλαβα τι έκαναν!Σε τηλέφωνο που τους έκανα μου είπαν ότι τα υγρά και βαλβολίνες αλλάχθηκαν στο προηγούμενο!!!Όσο για τη ζάντα δεν παρατήρησαν κάτι!!!Το θέμα είναι ότι πρέπει και εμείς οι ίδιοι να ασχολούμαστε με τα πανέμορφα αυτά κατασκευάσματα!Στο συνεργείο από όπου και την αγόρασα θα ξαναπάω διότι μέχρι σήμερα δεν είχα παράπονο αλλά την παρατήρηση τους την έκανα και μου είπαν συγνώμη λάθος..Συμβαίνουν αυτά..
|
|
|||
|
|||
Εγώ για τα 60χιλ. περίπου 110 έδωσα, ΜΕΣΑ και τα λάδια.
Καλά είναι. |
|
|||
|
|||
Να στο στειλω εγω αλλα αξιζει τα +5 ευρω που θελει το ΚΤΕΛ?????
Την δευτερα το πρωι που θα γυριζω απο Κατερινη αμα θες να σε παρω. Η αμα ξαναρθει ο Αλεξ Σαλονικα να του πουμε απο που να περασει, να παρει, να σας φερει. Μανιακε αμα ησουν Σαλονικα δεν θα ειχες κανει ουτε τα μισα σε εξουσιοδοτημενο. Last edited by MOYTPO; 10-10-2012 at 02:03. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα σε πω άμα είναι, εγώ άλλαξα πριν 2Κ, αλλά χαμένα δεν θα πάνε. Θα τους μαζέψω μήπως βγεί καμιά 6αδα. Με τις ENEOS στο σασμάν χαλάστηκαν λίγο τα αυτιά μου. |
|
|||
|
|||
Επειδή λέμε τα στραβά, να πούμε και κάποια καλα....
Μόλις μίλησα με φίλο, με GS 05 και 120000χλμ, ο οποίος είχε να παει σε εξουσιοδοτημένο αρκετά χρονια.... Εκανε το μεγάλο σέρβις στον γερακα και κάποιο θόρυβο που έκανε η μηχανή στην εκκίνηση, του έλεγαν για δίσκο πλατο, τελικα ήθελε καθάρισμα το βαρελακι της μίζας.... Γλύτωσε την 600αρου.....δηλαδή στον γερακα Καλο είναι να κάνουμε την έρευνα μας και να γνωρίζουμε τα καλα και τα άσχημα.... |
|
|||
|
|||
την σκονη μου,που τρως ποσο να στην χρεωσω?
|
|
|||
|
|||
Εσενα Παυλε σε ψαχνει ο Θανασακης!!
Τι πηγες κι εβαλες ζελατινα adve στο gs αφου δεν ειναι γνησιο αξεσουαρ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πίσω κάγκελα Kappa ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ για R1200GS | Translatoras | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 02-05-2011 23:50 |
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΑΣ! | Apirathos | Καλώς ήλθατε | 24 | 23-01-2011 09:58 |
BMW 1150GS ΠΟΣΟ ΚΑΙΕΙ ΤΕΛΙΚΑ; | Lias | Τεχνικά θέματα διάφορα | 23 | 17-01-2011 20:47 |
ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΜΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ | HERC | Διάφορα | 7 | 22-11-2010 11:25 |
ΠΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ..;; | John1150 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 29-03-2010 15:14 |