|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 22 μέρες, 18 χώρες, 9.300 χλμ
Φιλαρακι εχεις φτιαξει σχολη στο ταξιδι.
Οργανωση και ψαξιμο με μια ιδεα στιγμιαιας εμπνευσης και ελεγχομενες παρεκλισεις. Απολαυση πολυπλευρη δηλαδη!! υ.γ. Επαθα πλακα με την Colmar!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αντώνη σ΄ευχαριστώ για την αφιέρωση και που σε βοήθησα έστω κι έτσι, εύχομαι να μπορείς πάντα να ταξιδεύεις και πάντα μια ιδέα ταξιδιού να μπορεί να γίνει πραγματικό ταξίδι, τα φιλιά μου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και γω και το υλικό που έχω συλλέξει στο thread είναι θησαυρός προς εξερεύνηση μήπως την άνοιξη ή το καλοκαιράκι?????? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με τσάκωσες |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να ήταν έτσι τα spam (μην κάνεις καμιά βλακεία όμως και το δώσεις ) Φιλαράκι, ευχαριστώ Last edited by moby_gr; 01-02-2013 at 00:04. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστουμε που το μοιραστηκες μαζι μας
Με υγεια για τα επομενα που θα ερθουν |
|
|||
|
|||
Πολυ μπερδεμα ρε παιδακι μου!!! Πανω κατω αριστερα δεξια...δεν αφησατε τιποτα !!!!
Μπραβο και στους δυο σας..Απολαυστικοτατο το ταξιδι σας!!!! Μας ξεσηκωσατε χειμωνιατικα!!!! |
|
|||
|
|||
Aντωνη κατι τετοια βλεπουμε και βγαζουμε τους χαρτες!Σε ευχαριστουμε για τον κοπο που εκανες να το μοιραστεις μαζι μας και σου ευχομαι να πραγματοποιησεις καθε ταξιδιωτικη σου επιθυμια.
|
|
|||
|
|||
Πολυ ωραιο ταξιδι,αν και σε μερικες φασεις ειχες ''στριμωξει'' αρκετα πραγματα μαζι...
Ευχομαι το επομενο να ειναι πιο μακρια!! |
|
|